Mahábhárata Előadások – Ritka Lehetőség

Kedves Mindenki,

Srila Bhaktividya Purna Swami, az én drága mesterem Magyarországon van és Csütörtök, Péntek, Szombat, Vasárnap Mahábhárata előadásokat tart. Az előadások délután 5től este 8ig lesznek Szombatig.

Vasárnap reggel 8tól de 11ig tart majd az előadás!

Mindenkinek szeretettel ajánlom, nem csak a téma kőr végett, mondjuk az se piti, hogy 4 nap alatt elmesélik nekünk India legnagyobb eposzát, de spirituálisan is hihetetlenül fel villanyozó egy ilyen személyiségtől tanításokat hallgatni.

Srila Bhaktividya Purna Swami

Az előadások a csillaghegyi Krisna templomban lesznek, valószínű a címet megtaláljátok a neten. Hévvel is könnyű megközelíteni, szóval járható az út. Akik már mondták a jóga órákon, hogy jönnek, velük, 5 perccel találkozunk 5 óra előtt Szombaton, és reggel 8 előtt 5 perccel Vasárnap a templom épületének bejáratánál.

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Bhakti Kutir
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .