Mahábhárata Előadások – Ritka Lehetőség

Kedves Mindenki,

Srila Bhaktividya Purna Swami, az én drága mesterem Magyarországon van és Csütörtök, Péntek, Szombat, Vasárnap Mahábhárata előadásokat tart. Az előadások délután 5től este 8ig lesznek Szombatig.

Vasárnap reggel 8tól de 11ig tart majd az előadás!

Mindenkinek szeretettel ajánlom, nem csak a téma kőr végett, mondjuk az se piti, hogy 4 nap alatt elmesélik nekünk India legnagyobb eposzát, de spirituálisan is hihetetlenül fel villanyozó egy ilyen személyiségtől tanításokat hallgatni.

Srila Bhaktividya Purna Swami

Az előadások a csillaghegyi Krisna templomban lesznek, valószínű a címet megtaláljátok a neten. Hévvel is könnyű megközelíteni, szóval járható az út. Akik már mondták a jóga órákon, hogy jönnek, velük, 5 perccel találkozunk 5 óra előtt Szombaton, és reggel 8 előtt 5 perccel Vasárnap a templom épületének bejáratánál.

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Bhakti Kutir
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük