Ma 75 éves Chuck Norris…

Chuck Norris, 1940. Március 10-án született, Oklahoma Államban.

cn

18 évesen, mint katonai rendész Dél-Koreába került és itt kezdett el foglalkozni a harcművészetekkel. Később 2 koreai harcművészeti stílusban is (Tang Soo Do és Teakwon Do) fekete övet szerzett. Sőt ő az első nyugati ember, aki elérte a 8 danos szintet a Teakwon Do rendszerében. De mester szintig vitte a japán Shito Ryu Karate ágazatban és már idősebb korában a Brazil Jiu-Jitsu rendszerében is.

Mindössze 5 vereséget szenvedett el egész profi harcművész karrierje folyamán. 65 győzelemmel vonult vissza miután 6 évig volt full contact Karate Világbajnok. 1969-ben Világbajnoki címe mellé elnyerte az Év Karatékája díjat és a Black Belt magazin díját is.

1969-ben debütált Hollywoodban, és ami azóta történt nem más, mint legenda. De nemcsak az egész estés filmek világát tarolta le Chuck Norris, hiszen 203 epizódot forgattak vele a Texasi Kopó című sorozat részére, ami minden idők egyik legnézettebb sorozata. A mai napig több mint 80 országban vetítik, napi több százmilliós nézettséggel.

Valamint arról sem szabad megfeledkeznünk, hogy az egész a világot meghódították a Chuck Norris viccek.

Om Tat Sat

Baktai Ádám

UI: Szerény személyem legkedvesebb Chuck Norris vicce:

“Chuck Norris kandallója előtt egy igazi, élő medve fekszik, csak nem mer megmozdulni!”

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Bhakti Kutir
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük