Ma 75 éves Chuck Norris…

Chuck Norris, 1940. Március 10-án született, Oklahoma Államban.

cn

18 évesen, mint katonai rendész Dél-Koreába került és itt kezdett el foglalkozni a harcművészetekkel. Később 2 koreai harcművészeti stílusban is (Tang Soo Do és Teakwon Do) fekete övet szerzett. Sőt ő az első nyugati ember, aki elérte a 8 danos szintet a Teakwon Do rendszerében. De mester szintig vitte a japán Shito Ryu Karate ágazatban és már idősebb korában a Brazil Jiu-Jitsu rendszerében is.

Mindössze 5 vereséget szenvedett el egész profi harcművész karrierje folyamán. 65 győzelemmel vonult vissza miután 6 évig volt full contact Karate Világbajnok. 1969-ben Világbajnoki címe mellé elnyerte az Év Karatékája díjat és a Black Belt magazin díját is.

1969-ben debütált Hollywoodban, és ami azóta történt nem más, mint legenda. De nemcsak az egész estés filmek világát tarolta le Chuck Norris, hiszen 203 epizódot forgattak vele a Texasi Kopó című sorozat részére, ami minden idők egyik legnézettebb sorozata. A mai napig több mint 80 országban vetítik, napi több százmilliós nézettséggel.

Valamint arról sem szabad megfeledkeznünk, hogy az egész a világot meghódították a Chuck Norris viccek.

Om Tat Sat

Baktai Ádám

UI: Szerény személyem legkedvesebb Chuck Norris vicce:

“Chuck Norris kandallója előtt egy igazi, élő medve fekszik, csak nem mer megmozdulni!”

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Bhakti Kutir
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .