Lehet még csatlakozni a Pancsakarmához, Május 13-án…

Eleve jó páran előre szóltak, hogy a ballagás miatt ők, inkább Május 13-án kezdenének a Pancsakarmával, sőt az időjárás miatt én is felvetettem, a pénteki találkozón, hogy kezdjünk inkább egy héttel később, szóval senki nem maradt le semmiről sem.

Viszont az időjárás jelentés eléggé esősre veszi a Május 13-at, szóval inkább legyünk bent. Tehát a szokásos helyen találkozzuk: Univerzum gyógyközpont, Fehérvári 23, Május 13, reggel 9 óra.

Egyébként, akik elkezdték múlt héten, se aggódjanak, egész héten jó idő lesz, csak szombatra lesz eső, de nem lesz hideg, legalábbis az időjárás okosok szerint.

Én személy szerint mára csináltam meg a keserű gheet, szóval hivatalosan én ma kezdtem, de a diétásabb étkezést már elkezdtem szombaton, ha már gabona böjt nap volt.

És ne feledjétek, a hetünk első 3 napja nagyon kellemes kis spirituális napokkal lesz tarkítva!

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Bhakti Kutir | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük