Költözik a Bhakti Kutir, ezen a héten még a régi, de péntektől már az új helyen leszünk, ahol természetesen lesz megnyitó is…

Védák Háza Buda Megnyitó

Bp. II. Erőd u. 16

2014.02.14 péntek

 Program:

17:30 Kezdés egy rövidke védikus szertartással, melyre hozzatok magatokkal     egy olyan gyümölcsöt, amit ha a földhöz csapunk összetörik. Pár szóban beszélgetünk róla, hogy miért is jött létre a hely, mik is a terveink, bemutatjuk a szakembereket akikkel együttműködünk. (Kanyár Farkas Rita és Baktai Ádám)

 18:00 Tibeti hangtálak és gong segítségével tartunk egy 20 perces  elcsendesítő, ráhangolódó meditációt. (Góra Edina)

 18:20 Bert Hellinger féle családállításból kapunk egy kis ízelítőt, tapasztalatot, rálátást a módszer működésére és hatásaira. (Góra Edina)

 19:00 A Sattva Sound Band zenekar jön hozzánk egy közös örömzenélésre, Shrenk Judit Sattva vezetésével.

 20:00 Záróra, a mielőbbi viszontlátás reményében.

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Bhakti Kutir | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .