Kis Hírek – Nagy Ázsiából: pánik az indiai vonaton, valamint segítség megint Ománban vagyunk…

Némi pánik tört ki Indiában, amikor egy államokat összekötő fő vasúti vonalon, találtak egy 3 méteres óriáskígyót az egyik vagonban. De hová fért fel a kígyó?

UI:Újra Ománban vagyok, otthon nem volt netem, itt sincs. De ki írok egy pályázatot, miért van az, hogy én minden szökő évben folyamatosan utazok? Asztrológiai válaszok is érdekelnek. Mert ugye az indiai asztrológiában nincsenek 4 éves ciklusok. Ráfoghatnám a Jupiterre, de akkor miért a Tűz és Föld jegyekben áthaladva utaztat engem a Jupiter? Miért nem a gyors Levegős jegyekben tartózkodva?

Om Tat Sat

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Utazás
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

4 Responses to Kis Hírek – Nagy Ázsiából: pánik az indiai vonaton, valamint segítség megint Ománban vagyunk…

 1. Era szerint:

  Mondhatnam hogy ertem amit irsz…..de…oooo…..mit csinalsz allandoan omanban???
  kezdesz gyanus lenni…. 🙂

  Ha barmit tudok segiteni szolj am!! Ha mar ugyis uton vagytok szivesen latnalak indiaban 🙂

 2. Era szerint:

  Ja es gigalajk a vonatos foto…..te ilyet hol lehet eloben talalni?? :):):):)

  • Ádám szerint:

   gyere csak el velünk majd 2013 februárban a maha kumbha mélára, oda mi is ilyen vonattal fogunk érkezni, mert oda minden vonat így érkezik…

 3. Végh Marika szerint:

  Ha az utolsó 3 négy éves időszakot nézzük akkor azt gondolom, hogy:
  2004,-ben a 3-as házad a Nyilas jegyében volt, ami utalhat az utazásokra duplán is hisz a 3-as házas Merkúri és 9 házas Jupiteri analógia szerintem behozhatja ezt, még akkor is, ha nem levegős jegyben történik mind ez, ráadásul a Jupiter aspektust vet a 3 házra, segíti az utazásokat. Másodlagosan talán az sem mellékes, hogy az aszcendens a Mérleg jegyében van és ott áll a Ketu. Nekem olyan mintha a külvilág felől jönne a késztetés, de ez olyan mintha előző életedben is utazgattál volna, ez a mintád.
  2008-ban olyan mintha valami belső erő vinne előre téged, az ismeretlen megismerése. A tudatalattid visz előre. Ebben az időszakban a Merkúr a legerősebb bolygód, ami késztet a mozgásra.
  2012-ben még mindig a tudatalatti dominál, de úgy, hogy már az aszcendensen lévő Ráhú, Nap a lelki, szellemi fejlődésedet viszi még előbbre, és ott a Merkúr is még akkor is ha retrográd.

  Jól gondolom????
  Ölellek
  Marika

  ui: neked ez az utad!!!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .