Készítettünk egy navagraha talizmánt! Egy talizmánt, mind a 9 bolygóra!

Időről-időre kialakulnak kivételes bolygóállások. Legtöbbször ez bizonyos bolygókat érintenek, és ritkán úgy alakul, hogy egyszerre több bolygó is rendkívüli pozícióba állnak. Viszont olyan, hogy mind kilenc bolygó, amit a Védikus asztrológia a legfontosabbnak tart, egyszerre legyen emlékezetes állásban, elképesztően ritka.

De 2020-ban volt egy ilyen hihetetlenül ritka bolygóállás. Sőt az állás ritkasága miatt mindösszesen 60 óráig tartott.

És, hogy ez mégis miért ilyen különleges? Azért, mert a Védikus asztrológia rendszerében a legfontosabb 9 bolygó minden életterületet lefed. Tehát a 9 bolygón keresztül hatással és rálátással bírhatunk mindenre, az egész teremtésben!

Így amikor megéltük azt, hogy Szeptember 8-10 minden bolygó elképesztően jó pozícióban állt, akkor ezzel az is mondhatjuk, hogy volt egy olyan rövid szakasz, amikor az élet minden területére hatással bírhattunk! A bolygóállások a következők voltak: 

  • A Hold, a Merkúr, a Rahu és a Ketu a lehető legerősebb pozíciójukban álltak.
  • A Nap, a Jupiter, a Mars és a Szaturnusz pedig a saját házaikban voltak. A Nap, a Jupiter és a Mars esetében ez a második legjobb pozíció, a Szaturnusznál pedig a harmadik legerősebb.
  • A Vénusz pedig házcserés állásban lesz a legerősebb pozícióban álló Holddal.

Tehát ha abban az időszakban egy a Holddal kapcsolatos területbe vágtunk volna bele, legyen az tanulni vagy csinálni, akkor a témakör bolygója éppen a legerősebb pozícióban állt! Vagy ha a Jupiterrel kapcsolatosan szeretünk volna valamibe kezdeni akkor a területet uraló égitest a háromnegyedes pozíciójában állt, és így tovább.

Szóval Szeptember 8-án 11 óra 40-től egészen Szeptember 10-én, 23.07-ig bármibe is kezdtünk az elképesztő hatással fog kibontakozni az életünkben! 

És, hogy egy ilyen elképesztő bolygóállás ne menjen veszendőbe összeállítottunk egy Yantárt! Egy ősi indiai mágikus ábrát, ami a 9 bolygó talizmánjaként is használ! Szeptember 8-án szerkesztettük meg Bozsik László grafikus barátommal. Szeptember 9-én lett kinyomtatva és Szeptember 10-én lettek beavatva.

A Yantra a mágikus négyzet rendszere alapján működik. Háromszor hármas négyzetekben egymást követő számok kerülnek beírásra. A Nap yantrájának esetében 1-től 9-ig. És mivel ez egy matematikai rendszerű yantra a számok úgy vannak elhelyezve, hogy a sorok összeadásával mindig ugyanazt a számot kapjuk. A függőleges, a vízszintes és az átlós sorok esetében is.

A további yantrák mindig 1 számmal többről indulnak, tehát a Hold estében a számok 2-től 10-ig szerepelnek a yantrában. A Mars esetében 3-tól 11-ig egészen a Ketuig ahol a számok 17-től 25-ig szerepelnek. A Nap yantrában az összeadott számok összessége 15. A Hold esetében 18. A Marsnál ez a szám 21 és így tovább a Ketu bolygóig ahol a számok végeredménye 39. Ezek a yantrák a bolygók okozta negatív hatásokat is hívatottak kivédeni.

Ezt a Yantrát a Védikus építészet tudománya szerint a bejárati ajtónk fölé kellene felhelyezni, belülről. Ez érvényes az otthonunkra vagy a munkahelyünkre is. Így ahányszor átsétálunk alatta az áldással jár. Áldással az életünk minden területére, minden törekvésünkben és minden lehetséges módon.

Ehhez hasonló yantrákat évezredek óta használnak Indiában! Boltok esetében akár a forgalom növelésének céljával, otthonokban pedig simán szerencsehozóként, és áldás hozóként.

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Bhakti Kutir, Vasztu, Védikus Asztrológia, Védikus Tudástár
Kiemelt szavak: , , , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .