Készítettünk egy navagraha talizmánt! Egy talizmánt, mind a 9 bolygóra!

Időről-időre kialakulnak kivételes bolygóállások. Legtöbbször ez bizonyos bolygókat érintenek, és ritkán úgy alakul, hogy egyszerre több bolygó is rendkívüli pozícióba állnak. Viszont olyan, hogy mind kilenc bolygó, amit a Védikus asztrológia a legfontosabbnak tart, egyszerre legyen emlékezetes állásban, elképesztően ritka.

De 2020-ban volt egy ilyen hihetetlenül ritka bolygóállás. Sőt az állás ritkasága miatt mindösszesen 60 óráig tartott.

És, hogy ez mégis miért ilyen különleges? Azért, mert a Védikus asztrológia rendszerében a legfontosabb 9 bolygó minden életterületet lefed. Tehát a 9 bolygón keresztül hatással és rálátással bírhatunk mindenre, az egész teremtésben!

Így amikor megéltük azt, hogy Szeptember 8-10 minden bolygó elképesztően jó pozícióban állt, akkor ezzel az is mondhatjuk, hogy volt egy olyan rövid szakasz, amikor az élet minden területére hatással bírhattunk! A bolygóállások a következők voltak: 

  • A Hold, a Merkúr, a Rahu és a Ketu a lehető legerősebb pozíciójukban álltak.
  • A Nap, a Jupiter, a Mars és a Szaturnusz pedig a saját házaikban voltak. A Nap, a Jupiter és a Mars esetében ez a második legjobb pozíció, a Szaturnusznál pedig a harmadik legerősebb.
  • A Vénusz pedig házcserés állásban lesz a legerősebb pozícióban álló Holddal.

Tehát ha abban az időszakban egy a Holddal kapcsolatos területbe vágtunk volna bele, legyen az tanulni vagy csinálni, akkor a témakör bolygója éppen a legerősebb pozícióban állt! Vagy ha a Jupiterrel kapcsolatosan szeretünk volna valamibe kezdeni akkor a területet uraló égitest a háromnegyedes pozíciójában állt, és így tovább.

Szóval Szeptember 8-án 11 óra 40-től egészen Szeptember 10-én, 23.07-ig bármibe is kezdtünk az elképesztő hatással fog kibontakozni az életünkben! 

És, hogy egy ilyen elképesztő bolygóállás ne menjen veszendőbe összeállítottunk egy Yantárt! Egy ősi indiai mágikus ábrát, ami a 9 bolygó talizmánjaként is használ! Szeptember 8-án szerkesztettük meg Bozsik László grafikus barátommal. Szeptember 9-én lett kinyomtatva és Szeptember 10-én lettek beavatva.

A Yantra a mágikus négyzet rendszere alapján működik. Háromszor hármas négyzetekben egymást követő számok kerülnek beírásra. A Nap yantrájának esetében 1-től 9-ig. És mivel ez egy matematikai rendszerű yantra a számok úgy vannak elhelyezve, hogy a sorok összeadásával mindig ugyanazt a számot kapjuk. A függőleges, a vízszintes és az átlós sorok esetében is.

A további yantrák mindig 1 számmal többről indulnak, tehát a Hold estében a számok 2-től 10-ig szerepelnek a yantrában. A Mars esetében 3-tól 11-ig egészen a Ketuig ahol a számok 17-től 25-ig szerepelnek. A Nap yantrában az összeadott számok összessége 15. A Hold esetében 18. A Marsnál ez a szám 21 és így tovább a Ketu bolygóig ahol a számok végeredménye 39. Ezek a yantrák a bolygók okozta negatív hatásokat is hívatottak kivédeni.

Ezt a Yantrát a Védikus építészet tudománya szerint a bejárati ajtónk fölé kellene felhelyezni, belülről. Ez érvényes az otthonunkra vagy a munkahelyünkre is. Így ahányszor átsétálunk alatta az áldással jár. Áldással az életünk minden területére, minden törekvésünkben és minden lehetséges módon.

Ehhez hasonló yantrákat évezredek óta használnak Indiában! Boltok esetében akár a forgalom növelésének céljával, otthonokban pedig simán szerencsehozóként, és áldás hozóként.

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Bhakti Kutir, Vasztu, Védikus Asztrológia, Védikus Tudástár
Kiemelt szavak: , , , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük