Jóga oktatói tanfolyam tudnivalók

yogamatKedves Mindenki!

Az első alkalommal egy jót jógáztunk, együtt megfőztünk egy ájurvédikus gyógyebédet és el is fogyasztottuk, valamint megcsináltuk az oktatói tanfolyam felvezető beszélgetését, ami a jóga rendszeréről szólt. Akik most csatlakoznak, azok természetesen ezt a kiselőadást majd megkapják hangfájlban.

A mostani alkalommal fogunk belekezdeni az ízületek mozgásanatómiájába, aminek a fontossága felbecsülhetetlen. Tehát ez egy nyílt nap lesz az éves tanfolyam keretein belül, tehát lehetsz akár masszőr, harcművész, manuálterapeuta vagy jógaoktató, ez az az előadás, ami biztos hogy érdekes lesz számodra.

Marketingesen úgy is fogalmazhatnánk, hogy ha azt érzed, hogy kimaradt valami a masszőri képzésedből, vagy mélyítenéd az ízületekről szóló tudásodat mint mozgásoktató, vagy egész egyszerűen azt érezted hogy megrekedtél egy szinten, mint terapeuta, ez a 6 óra biztosan előre fogja mozdítani tudásodat.

Mikor ezt a rendszert oktattam egy csoport jóga oktatónak még 2004-ben Új-Zélandon, ők egyszerűen azt mondták, hogy: „ők itt és most változtak középszerű oktatókból hozzáértő szakemberekké”, persze az nem csak egy 6 órás előadás volt.

De ha kíváncsi vagy erre az előadásra, szeretettel várunk. Az ebédet én fogom majd főzni.

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Jóga
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük