Jóga oktatói tanfolyam tudnivalók

yogamatKedves Mindenki!

Az első alkalommal egy jót jógáztunk, együtt megfőztünk egy ájurvédikus gyógyebédet és el is fogyasztottuk, valamint megcsináltuk az oktatói tanfolyam felvezető beszélgetését, ami a jóga rendszeréről szólt. Akik most csatlakoznak, azok természetesen ezt a kiselőadást majd megkapják hangfájlban.

A mostani alkalommal fogunk belekezdeni az ízületek mozgásanatómiájába, aminek a fontossága felbecsülhetetlen. Tehát ez egy nyílt nap lesz az éves tanfolyam keretein belül, tehát lehetsz akár masszőr, harcművész, manuálterapeuta vagy jógaoktató, ez az az előadás, ami biztos hogy érdekes lesz számodra.

Marketingesen úgy is fogalmazhatnánk, hogy ha azt érzed, hogy kimaradt valami a masszőri képzésedből, vagy mélyítenéd az ízületekről szóló tudásodat mint mozgásoktató, vagy egész egyszerűen azt érezted hogy megrekedtél egy szinten, mint terapeuta, ez a 6 óra biztosan előre fogja mozdítani tudásodat.

Mikor ezt a rendszert oktattam egy csoport jóga oktatónak még 2004-ben Új-Zélandon, ők egyszerűen azt mondták, hogy: „ők itt és most változtak középszerű oktatókból hozzáértő szakemberekké”, persze az nem csak egy 6 órás előadás volt.

De ha kíváncsi vagy erre az előadásra, szeretettel várunk. Az ebédet én fogom majd főzni.

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Jóga
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .