Idén mikor is van az év első 10 milliós napja?! Március 1 vagy 2?

Kedves Mindenki,

Itt az a baj, hogy én nagyon Hindu vagyok. Nem klubtag, hanem gyakorló, másfél éves korom óta magamat hindunak való ember. Mondjuk valószínű, hogy másfél éves korom előtt nem igazán vallottam magam semminek sem.

Szóval ott tartottunk, hogy igen maga a Telihold pillanata éjfél után van, tehát már Március 2-án, de előtte már a telihold tithinek, azaz a telihold napjának számít egy bizonyos szakasz.

Plusz a Védikus kultúrában a napok, napkeltétől napkeltéig tartanak. Tehát a Telihold nap az Március 1 napkeltétől, Március 2.-a napkeltéig tart! 

És ugyebár a fantasztikus 10 milliós nap is egy asztrológiai álláshoz tartozik, és ez az állás idén, 2018-ban, Március 1-re esik. Arról nem is beszélve, hogy a tibeti asztrológia az ősi indiaiból alakult ki, szóval duplán jó pont a Március 1-es ünneplés.

De valószínű, hogy akkor vagyunk igazán jó spiritualista-hedonisták, ha mindkét napon nagyon oda figyelünk és nagyon összpontosítunk. Március 1-én és 2-án is!

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Baktai Ádám válaszol, Védikus Asztrológia, Védikus Tudástár
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük