Heti asztrológiai előrejelzés: Március 1-8…

Kos: Lezárások, befejezések fogják dominálni a hetünket, és mindez békés és nyugodt hangulatban. Meg lesz az az egyensúly, hogy mindent meg tudunk majd vizsgálni érzelmileg is és racionálisan is, szóval jó döntéseket fogunk hozni.

Bika: A régi-régi vágyaink és az ambícióink fogják kitölteni ezt az időszakot. Sőt most ideális lesz ez a hét arra, hogy tegyünk is azért, hogy ezek az elképzeléseink meg is valósuljanak. Bármilyen kicsit is lépünk most előre az maradandó lesz.

Ikrek: Az együttműködéseink és a munkánk fognak előtérbe kerülni, főként abból a szempontból, hogy milyen nehézségeken kell átlendülnünk ahhoz, hogy minden simában, kiegyensúlyozottabban működjön.

Rák: Ezen a héten az fog elégedettséget és lelki nyugalmat hozni, ha egy kicsit a belső értékek felé fordítjuk figyelmünket. Segítsünk másoknak, menjünk el egy jó előadásra, végezzünk valami lelkigyakorlatot, szóval lépjünk ki egy kicsit a világi világból.

Oroszlán: Ez a hét ideális lesz arra, hogy tervezgessünk, elmélyüljünk dolgokba, elmélkedjünk, stb. De arra pl., hogy másokkal együttműködjünk, vagy mások nehézségeivel foglalkozzunk, na arra egyáltalán nem lesz ideális. E szerint cselekedjünk.

Szűz: Ezen a héten sokkal könnyebb lesz bele látni mások dolgaiba, vagy együtt érezni mások helyzetével, így ez a hét arról fog szólni, hogy másokat segítsünk, másokat istápoljunk. Ez lesz az, ami most majd feltölt bennünket.

Mérleg: Neki futás, újra tervezés, majd újra neki látás lesz ennek a hétnek a menete. Szóval bátran ugorjunk bele a sűrűjébe, mert úgy is lesz még esélyünk arra, hogy újra kalibráljuk az útvonalunkat, és a törekvéseinket.

Skorpió: Beszédes, kommunikatív hétnek nézünk elébe, mindezt úgy, hogy arra feltétlen vigyáznunk kell, hogy hogyan mondjuk ki azt, amit kimondanánk. A tartalommal nem lesz baj, de a stílusra vigyázzunk, nehogy érzékenyen érintsünk valakit.

Nyilas: Magunkkal, a családunkkal és az otthonunkkal kellene foglalkoznunk. Szóval töltsünk sok időt egymás társaságában és lehetőleg legyünk aktívak a lakhelyünkkel kapcsolatban. Építsük, szépítsük vagy éppen rendezzük át.

Bak: A hét elején egy kicsit el kell vonulnunk a világtól, hogy vissza tudjuk tölteni az elemeinket, de utána már képesek leszünk arra, hogy pörögjünk, dumáljunk és úgy érintkezzünk másokkal, hogy az számukra nagyon is építő legyen.

Vízöntő: A barátaink és a szeretteink fogják kitölteni ezt az időszakot. És persze ez járni fog némi bosszúsággal is és örömmel is, hiszen csak azt tud minket fel bosszantani, akit szeretünk annyira, hogy fontos legyen, mint személy.

Halak: A munkánk és az énünk kapcsolata fog fókuszba kerülni ezen a héten. Miként hat a munkánk a személyiségünkre? Miket kell feladnunk az életünkből, hogy el tudjuk látni a munkánkat. Megéri ez nekünk anyagilag? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekkel kell számolnunk.

Ezen a héten a fő mozzanat a Március 5-re eső Siva Ratri lesz. Vagyis Siva éjszakája, amikor is egész éjjel koncertekkel és más kulturális megmozdulásokkal szoktak Indiában foglalatoskodni. De természetesen az alvásböjt a fontos, mint felajánlás.

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük