Heti asztrológiai előrejelzés: Június 28 – Július 5…

Kos: Mi magunk, a családi atmoszféra, amiben élünk, és az otthonunk fognak előtérbe kerülni ebben az időszakban, és szinte teljesen a fizikai világ szempontjából. Szóval töltsünk együtt sok időt, szépítsük a lakóhelyünket, vagy a nyaraló helyünket, és próbáljunk olyan fizikai dolgokat betervezni az életünkbe, mint pl. a közös sportolás, ami nem marad el akkor, amikor eltelik ez a hét, hanem megmarad a jövőre nézve is.

Bika: A beszéd és a kommunikáció most nagyon fontos lesz ezen a héten,  akár abból a szempontból is, hogy nehezebb köröket is letudjunk kommunikálni, és arra is, hogy megoldásokat tudjunk találni olyan helyzetekre is, ami már régóta feszíti a családunk belső nyugalmát. Mindentől függetlenül arra kell majd most vigyázni, hogy a könnyebbség végett nem menjünk bele olyan helyzetekbe, ami most esetleg gyors megoldást jelentene, de hosszútávon, meg újra feszítené a békét.

Ikrek: Olyan intenzív események és hangulatok változhatnak most bennünk személyesen, hogy talán az lenne a legegyszerűbb ha ezt az időszakot ténylegesen csak olyan emberekkel töltenénk el, akik nagyon közel állnak hozzánk. Ezek lehetnek akár barátok, vagy rokonok is, de csak a nagyon közeli köreinkből, akik akár azt is jól kezelik ha mi magunk egy kicsit hülyébbek vagyunk a szokásosnál is! Ez persze nem hatalmaz fel bennünket arra, hogy most kontroll nélkül csináljunk bármit is.

Rák: Munka, család, pénzkereset és az ezekhez a témákhoz kapcsolódó tengelyek fogják kitölteni ezt az időszakot, és az, hogy mindez emberileg hogyan hat ránk. Valószínű, hogy már dolgoznak bennünk olyan folyamatok, ami miatt akár egy intenzívebb váltást is meg mernénk lépni ezen a héten, de erre most még nem jött el az idő. Legyünk körül tekintőek, és ha már azt érezzük, hogy meg van a megoldás, azt szép nyugodtan kezdjük el megvalósítani.

Oroszlán: Az lesz a fő hívás ezen a héten, hogy rakjunk rendet a saját portánkon. Ez persze a legkisebb mennyiségben lesz jelen a fizikai világban, de még inkább a barátok és munka táján lesz intenzívebb az érzet. Szóval higgadtan és nyugodtan engedjük el azokat az embereket és azokat az élethelyzeteket, amelyek rossz irányba visznek, és sohase feledjük, hogy attól még nem lesz valaki egy kellemetlen alak, mert bennünk a rosszat hozza ki. Egyszerűen csak mi ketten nem biztos, hogy tudunk produktívan együttműködni.

Szűz: Ez a hét azt a spirituális hívást fogja elénk tolni, ami időről időre mindenki életében felüti a fejét. Miért vagyunk itt, mi az életfeladatunk, tényleg abból áll az élet, hogy az iskola után dolgozzunk és utána meghaljunk? És az ehhez hasonló témakörök. A különbség most az lesz, hogy mindez a munkánk és a megélhetésünk irányában még inkább intenzív lesz. Főként etikai szempontból, és hogy mennyire vagyunk képesek azonosulni tetteinkkel és feladatainkkal.

Mérleg: Ebben az időszakban az fog terítékre kerülni, hogy megpróbáljuk egyesíteni a külső feladatköreinket és a belső világunkat. Hogy igenis tükrözze énünket, még az olyan abszolút külvilági életterületek, mint pl. a munkánk, vagy az, hogy mit csinálunk a munkánk gyümölcsével. Mint pl. az, hogy mikre költök pénzt, tehát mit értékelek annyira, hogy arra pénzt is költsek, de az is, hogy mit milyen módon engedek be az életemben.

Skorpió: Értékrendi és spirituális dolgok fogják kitölteni a hetünket, de most nehéz lesz a bennünk éppen zajló folyamatokat kikommunikálni a külvilág felé. Próbáljunk belső munkát végezni, és minél jobban kizárni a külső zavaró tényezőket. És miután már minden leülepedett bennünk, és ezek a belső folyamatok valamelyest le is zajlottak, már sokkal könnyebb lesz mindent úgy szavakba önteni, hogy azt a környezetünk meg is értse.

Nyilas: Ezen a héten elképesztő odafigyeléssel és körültekintően kellene viselkednünk a partnereinkkel és az együttműködő feleinkkel. És nem feltétlenül azért, mert mi most durvábbak vagy éppen haragosabbak lennénk, hanem azért is, mert mi magunk lehetünk olyan passzban, ami miatt nem biztos, hogy annyira kellemes velünk együttműködni. Az sokat segít, ha nagyon formálisak, nagyon udvariasak és nagyon odafigyelőek vagyunk.

Bak: Ezen a héten kiváló lehetőségek fognak adódni arra, hogy segíteni tudjunk másokon. És most ez nemcsak arról fog szólni, hogy ettől mi majd jól érezzük magunkat és, hogy mennyire jó fejek vagyunk. Ez a hét arról is fog szólni, hogy milyen nehéz másokon segíteni, hogy mennyire ott van az is, hogy nemcsak segíteni kell tudni, de jól is segíteni, ami akár azt is felültudja írni, hogy amikor mi szorultunk segítségre, talán nem is úgy volt minden, mint amikor ezt mi megéltük.

Vízöntő: Ebben az időszakban, most az nem lesz elég, hogy mindent a legkörültekintőbben végig gondolunk, hogy tervezzünk, vagy akár még az se, ha több variációval készülünk minden eshetőségre. Most ebben a szakaszban mindent ki is kell próbáljunk. És ha két lehetőség van valamire, akkor ki kell próbálni mindkét verziót, mielőtt döntést kellene hoznunk. Macerás, de most ez lesz a legcélravezetőbb módszer.

Halak: Ahhoz, hogy jól alakuljanak a dolgaink ezen a héten elképesztően sokat kell majd kommunikálnunk. És persze egyfelől ez mindig is egy módszere annak, hogy eltudjunk dolgokat intézni, megtudjunk oldani helyzeteket, de most arról is sokat kell majd kommunikálnunk, hogy mi hogyan vagyunk, mi hogyan érezzük magunkat, hogy a környezetünk is beletudjon rázódni abban, hogy velünk miként kell megtalálni a közös hangot.

Ezen a héten egy ritka és különleges asztrológiai esemény áll össze Július 4-én. Ez akkor formálódik, amikor a Hold a Rák jegyének egy bizonyos szakaszában tartózkodik, csütörtökön. Ez egy elképesztően jó nap arra, hogy komoly előre lépeseket tegyünk meg a materiális életünk területén. A már meglévő vállalkozásaink terén is, és a még megvalósítandó területeken is.

Valamint ezen a héten mindenképp kerüljük akár a legapróbb beavatkozásokat a fejünk búbjától egészen le a felső emésztőrendszerünk szervekig. A májunkig, a hasnyálmirigyünk is az epénkig. És minden ami a két említett végpont között van, tehát a nyak, a karjaink, a mellkasunk, a tüdőnk, a szívünk, stb.

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük