Heti asztrológiai előrejelzés, hétfőtől-vasűrnapig: 2022. október 3-9…

Kos: Mély, spirituális gondolatok és a lezárások területei fogják foglalkoztatni a tudatunkat ezen a héten. Képesek leszünk felül emelkedni olyan hétköznapi dolgokon, amelyek eddig fontosnak tűntek, de amelyek az élet egészét nézvén, az igazán nagy dolgok tekintetében már nem fognak kiemelkedő szerepet betölteni számunkra! Spirituális emelkedésre fel!

Bika: A munkánk és pénzkeresetünk területei az életfeladatunk tükrében fognak terítékre kerülni ebben a szakaszban. Próbáljunk összekapcsolódni a mélyebb belsőnkkel és fókuszáljunk arra, hogy mi lenne az a tevékenység, amit akár ingyen is csinálnánk, ami tölt bennünket és ami emelkedetté is teszi  létezésünket. Majd próbáljuk ezt a tevékenységet beemelni a mindennapokba!

Ikrek: Az együttműködéseink és a munkánk fog előtérbe kerülni ebben az időszakban, és ezen belül is a hosszútávú együttműködéseink. Szóval tegyünk energiát a fontos kapcsolatainkba, legyen az privát életbéli kapcsolódás, vagy munka viszony és/vagy most nyissunk olyan személyek és irányok felé, ahol azt szeretnénk hogy a kapcsolat hosszútávúvá váljon!

Rák: Ebben a szakaszban sokkal érzékenyebbek leszünk mások igényeire, vágyaira, stb. Mind a számunkra fontos embereknél, mint pedig az eddig kevésbé ismeret embereknél, akik a köreinkben mozognak. Sőt most az ő segítésükkel, az ő támogatásukkal mi is sokkal kiegyensúlyozottabbá válhatunk lelkileg! Mert ez a hozzáállás most akár többet is tehet saját magunkért, mit értük!

Oroszlán: Az érzelmi és az intuitív oldalunk most sokkal intenzívebben fog működni, és így képesek leszünk bele látni olyan mélységeket és távlatokat dolgokba, amelyek nem biztos, hogy ott is vannak! Szóval első sorban arra kell majd vigyáznunk, hogy ne lelkesedjünk túl, és ne tegyünk semmit elhamarkodottan. Ahogyan azt a taoisták mondják: “Soha ne ígérj meg semmit akkor, amikor boldog vagy!”

Szűz: A lelkiegyensúlyunk és békénk fog terítékre kerülni a hét folyamán, kifejezetten a környezetünkben élő emberek tekintetében! És itt nemcsak a szeretteinkre kell gondolni, hanem az olyan kapcsolatokra is, mint pl. szomszédok, alkalmazottak, stb. Kifejezetten áldásos lenne, ha most nyitottak lennénk mindenkire és mindenre, még arra is, hogy régebbi nehézségeket át tudjunk tárgyalni.

Mérleg: Tevékeny hétnek nézünk elébe, és most célozhatunk elképesztően magasra is! Meg lesz bennünk a kitartás és a fizikai terhelhetőség is, de az a mentalitás is, hogy tegyünk másokért, hogy tegyünk olyan dolgokért, amelyek csak lényegesen később fognak majd szárba szökkeni, stb. Szóval álljunk bátran bele az akár a nagyobb feladatkörökbe is!

Skorpió: A kommunikáció különféle területei fognak fókuszba kerülni ebben az időszakban, főként a formális, picit távolság tartóbb formában! Az írott kommunikáció kifejezetten támogatott lesz és a tanácsadás, szakmai véleménynyilvánítás területei is. emellett az is sokkal könnyebb lesz, hogy mindenféle részrehajlástól mentesen tudjuk megfogalmazni az álláspontjainkat!

Nyilas: Mi magunk és a közvetlen környezetünk fog terítékre kerülni, főként a lelkiegyensúly szempontjából. Így ez az időszak kifejezetten jó lesz arra, hogy sok időt töltsünk el a szeretteinkkel, a családi atmoszféra nyugodt légkörében. Mind hosszabb beszélgetésekre, mind a közös tevékenységek elvégzésére rendkívül áldásos lesz ez az időszak.

Bak: Elképesztően hatékonyak tudunk lenni ebben a szakaszban, de ehhez egy kicsit lekell válnunk a mindennapi életvitelünkről. Kommunikáljunk keveset, de annyit azért mindenképpen, hogy a környezetünk ne riadjon meg és próbáljunk fizikailag lefoglalni magunkat a feladatainkkal. Az is jó megoldás lehet, ha korán reggel, vagy későn este foglalatoskodunk, amikor a környezetünk még/már pihen!

Vízöntő: A barátok és rokonok kettősége ugyanúgy terítékre fog kerülni, mint pl. a pénzkeresetünk és a vagyoni helyzetünk. Így pl. közös vállalkozáson gondolkodni és ügyködni, ugyanúgy lehetséges lesz, mint pl. azt megtanulni a szeretteinktől, hogy miként kellene jobban fogni a pénzünket, mert hiába keresünk jól, hanem tudjuk megtartani a beáramló összeg nagy részét.

Halak: A személyiségünk fog előtérbe kerülni, mind a munkánk, mind pedig a terveink, ambícióink terén. Ehhez persze az egy alapvetés, hogy képesek legyünk jól látni magunkat, hogy felismerjük megvalósíthatóak-e a terveink, vagy esetleg túl elrugaszkodottak. Ebben hatalmas segítségként jelenhetnek meg a mélyebb szálon kötődő barátaink, akik igazán jól látnak bennünket.

Ezen a héten a fő momentum az október 9-re eső Telihold lesz. Indiában ezen a napon ünneplik Laksmit, a Szerencse Istennőjét és ezen a napon kezdődik az év legspirituálisabb hónapja. Indiában az is szokás, hogy ebben a hónapban minden áldott este gyertyát gyújtsanak a kis házi oltáraikon!

Fizikailag a csípőnktől le egészen a lábujjaink végéig kell jobban oda figyelnünk, mert pont most zárt egy teljes ciklust a Hold mozgása.

Október hónapban a keleti gyógyászat a lép/hasnyálmirigy területére összpontosít így ilyenkor érdemes könnyebben emészthető, ugyanakkor tápláló  ételeket fogyasztani. Figyelembe véve azt, hogy ilyenkor már hidegebb az idő összpontosítsunk levesekre, főzelékekre és kásákra!

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a keleti kultúrtudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük