Heti asztrológiai előrejelzés: 2022. Július 22-29…

Kos: Ebben az időszakban saját magunkkal és közvetlen környezetünkkel kapcsolatban zajlanak majd az események. Emellett pedig a lelki nyugalom és béke területe fog terítékre kerülni. Szóval próbáljunk minél kellemesebb és nyugalmat árasztó dolgokkal foglalatoskodni, szeretteinkkel együttműködésben, és lehetőleg az otthonunk nyugalmában, vagy olyan helyen ami nagyon közel áll hozzánk.

Bika: Ezen a héten picit nehezebb lesz másokhoz igazodni, viszont az a képesség, hogy nagyon tevékenyek legyünk, és mindezt egymagunkban, kicsit elvonulva a tömegtől tegyük, az rendkívül jól fog működni. Persze nyugodjunk meg, mindez nem azért fog így működni, mert valami baj van, hanem azért mert ebben az időszakban ebben a rendszerben tudunk majd a leghatékonyabban működni.

Ikrek: Ebben a szakaszban fontos szerepet fognak betölteni a szeretteink. Tehát bátran támaszkodjunk rájuk. A választottakra is, tehát a barátainkra és az adottakra is, tehát a rokonainkra is. A beszélgetés, a minőségi idő eltöltés, most minden mennyiségben áldásos lesz. Az ő rálátásukkal és tanácsaikkal képesek leszünk más szemszögből megvizsgálni a dolgokat és másként is reagálni adott dolgokra.

Rák: Ebben az időszakban a megélhetésünk és a személyiség jegyeink kerülnek majd fókuszba. Így a munkahelyünkön fokozottabb igényt fognak tartani a képességeinkre és a hozzáállásunkra, mert most minden amiben benne vagyunk a mi energiáink végett fog tudni kiteljesedni. Arra azért vigyáznunk kell, hogy ne vállaljuk túl magunkat és arra is, próbáljunk kommunikáción keresztül is tartani a frontot, pl. delegálással.

Oroszlán: Ebben az időszakban a befejezések és a lezárások fognak előtérbe kerülni, és főként a munkaviszonyában és abban, hogy mennyire érezzük leterheltnek magunkat a munkánk által. De így ideális hetünk lesz arra, hogy elkezdjünk azon dolgozni, hogy miként alakítsuk át a munkánkat, és a munkához való hozzáállásunkat. Főként azért, hogy több minőségi időnk maradjon magunkra és a fontos dolgainkra.

Szűz: A munkánk és a pénzkeresetünk fog fókuszba kerülni ebben a szakaszban, főként az egyensúly szempontjából. Keresünk-e annyit, ami visszatükrözi a munkába fektetett erőfeszítéseinket, vagy legalább keresünk-e annyit, amiből finanszírozni tudjuk azokat a hobbikat, tevékenységeket és/vagy dolgokat, amelyek rendszeres végzésével, gyakorlásával képesek vagyunk feltöltődni, ami miatt úgymond megéri munkába járni.

Mérleg: Az együttműködéseink, a munkánk és a hivatásunk területei kerülnek terítékre ebben az időszakban. Főleg abban a kontextusban, hogy a munkánk mennyire van kapcsolatban a hivatás érzetünkkel és mindezt milyen jellegű együttműködésekben csináljuk. Mert nehéz környezetben még az is nehéz, ha egyébként a hivatásunknak élhetünk.

Skorpió: Ebben a szakaszban lényegesen érzékenyebbek leszünk másokra. Mind a hétköznapi ismeretségekre, mind pedig a velünk szorosan együttműködőkre is. A belső hívásunk az lesz, hogy miként tudunk másokon segíteni, másokat előremozdítani, és nem csak a fizikai világ történéseiben, hanem lelkileg is. Így amellett, hogy képesek leszünk segítséget nyújtani, lelki támaszként is jelen tudunk majd lenni.

Nyilas: Ez a hét arra lesz alkalmas, hogy új életviteli rendszereket építsünk fel a mindennapjainkban. Főként azért, hogy létre tudjunk hozni, egy olyan életvitelt, élet teret, amiben  van hely és idő a lelkinyugalomra. Tehát most képesek leszünk arra, hogy hatékonyabb rendszereket építsünk fel, és ezzel képesek leszünk időt és energiát megtakarítani az igazán fontos dolgokra.

Bak: A lelkinyugalmunk és az együttműködéseink kerülnek most előtérbe, így vigyáznunk kell arra, hogy ne legyünk kibillenthetőek mások által. Hiszen minden amit hallunk csak egy vélemény, pont úgy, ahogy minden amit látunk az a saját nézőpontunk. Így mindenképpen arra törekedjünk, hogy mindig a teljes képet nézzük, és próbáljunk nem leakadni apró sületlenségeken vagy szerencsétlen szófordulatokon.

Vízöntő: Egy nagyon aktív szakasznak nézünk elébe, amikor muszáj lesz arra oda figyelnünk, hogy ne nyomjuk túl magunkat. Még akkor sem, ha egyébként egy elképesztően magasztos dolgot képviselünk, és ezzel másokat segítünk. Hiszen azzal, hogy kiégetjük magunkat nem segítünk senkinek sem. Sőt alkalmatlanná vállunk a magasztos feladataink ellátására is, hanem is örökre, de legalább egy időre!

Halak: A beszéd és az információ csere fog fókuszba kerülni ebben a szakaszban, de vigyázzunk a mondanivalónk stílusára. A tartalma mindannak amit mondanánk, vagy közölnénk jó, csak arra vigyázzunk, hogy a félreérthető stílus miatt, vagy a túl egyenes közlési módszerek miatt nehogy elutasítsa a hallgatóság azt a sok jót, ami képesek vagyunk átadni.

Ebben a szakaszban a Július 28 egy különlegesen áldásos nap. Amikor nemcsak a lelki teendőinken van áldás, de a materiális feladatainkon is. szóval bátran időzítsünk mindenféle fontos teendőt erre a napra. Sokkal könnyebb lesz megvalósítani terveinket.

Ezen a héten a fejtől le egészen a mellkasunkig kell vigyázzunk magunkra. Kerüljük a beavatkozásokat, az egyszerűtől a komplexig, egy szimpla szépészeti beavatkozástól a beütemezett orvosi beavatkozásokig.

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a védikus kultúrtudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük