Heti asztrológiai előrejelzés: 2022. Február 4-11…

Kos: Mi magunk és a családi atmoszféránk fog fókuszba kerülni ebben az időszakban, de arra is érezni fogunk hívást, hogy egy kicsit kivonjuk magunkat a világi élet fennforgásából és elzárkózva csak a saját közegünkben létezzünk. A beszéd fontos eleme lesz a mindennapoknak, szóval beszélgessünk sokat, akár mélyebb dolgokról, akár a családunk sorsáról is. 

Bika: Mi magunk és az ambícióink fognak előtérbe kerülni ebben a szakaszban. Sőt arra vigyáznunk kell, hogy ne rugaszkodjunk el túlságosan a valóságtól! Így pl. az, hogy élvezhetjük a családunk rálátását az életünkre, és az ő támogatásukat a terveinkben pótolhatatlan áldásként lesz jelen. A lényeg az, hogy igenis megosszuk velük a terveinket és elképzeléseinket, hiszen csak így tudnak érdemileg hozzátenni, hozzászólni!  

Ikrek: A munkánk, az életfeladatunk és a pénzkereseti forrásaink fognak terítékre kerülni ezen a héten. Mindez azzal a fennhanggal, hogy ezekben az erőfeszítésekben mi magunk, mit érzünk veszteségnek. Mit érzünk olyan áldozatnak, ami egyensúlyban van munkánk eredményével, és mi az, amit úgy aposztrofálunk, hogy „ez már nem éri meg, ez már túl sok áldozat” a realizált eredmények fényében.

Rák: Ez a hét alkalmas lesz arra is, hogy megszabaduljunk a számunkra már feleslegessé vált dolgoktól, tárgyaktól. Persze ott lesz bennünk mindvégig, a mindent gyűjtögető, mindent féltő és mindent hasznosnak találó énünk is, de ha arra fókuszálunk, hogy a barátainknak ajándékozzunk dolgokat, akkor most meg lesz bennünk az a belső lelki erő, hogy tényleg megszabaduljunk bizonyos dolgoktól.

Oroszlán: Most a úgy tudunk majd belevágni a világi teendőinkbe, feladatainkba, ha lelkileg stabilak vagyunk. Szóval fókuszáljunk a belsőnkre, a lelkinyugalmunkra és ilyen erős alapokkal már nem tudnak majd szétcibálni minket a teendők, a kötelességek, stb. Így ezzel a felvértezettséggel nyugodtan vágjunk bele nehezebb, komolyabb feladatokba is, mert most sikeresek lehetünk szinte bármiben.

Szűz: Az együttműködésink és a partneri viszonyaink fognak fókuszba kerülni, mind a belső világunk, mind a külső világunk szempontjából. Tehát a munkahelyi együtt működéseink és a partnerkapcsolataink is terítékre fognak kerülni ebben az időszakban és mi azzal tudunk a legtöbbet megtenni mind a fent említett kapcsolatainkért, mind a kapcsolatainkban szereplő emberekért ha lelki nyugalomra, a belső harmóniára fókuszálunk.

Mérleg: Ebben a szakaszban egy kicsit érzékenyebben leszünk lelkileg a szokásosnál. Érzékenyebbek leszünk mások nehézségeire, mások szenvedésére. És mivel ebben az esetben is működik a „kutyaharapás szőrével” elv, így úgy leszünk képesek ellensúlyozni ezeket a nehezebb érzéseket, hogy ha tevékenyen részt veszünk mások segítésében, gyógyításában, pátyolgatásában.

Skorpió: Ezen a héten sokkal jobban fog működni az intuitív oldalunk, mint máskor így felismerések és rácsodálkozások fogják  színesíteni ezt az időszakot. Főként azért, mert a velünk együttműködők irányában ez most sokkal pontosabb, sokkal erőteljesebben fog jelentkezni. Persze vigyázzunk arra, hogy kéretlen tanácsokat ne osztogassunk, de amennyiben valaki nyitott a mi rálátásunkra, őket elég jól fogjuk tudni segíteni.

Nyilas: Tanulás, gyakorlás, majd megvalósítás ezek a teendők lesznek ennek az időszaknak a hívásai. Sőt az lenne igazán pompás, ha mindezt másokkal való együttműködésben tudnánk megcsinálni! Attól függetlenül, hogy most a belső hangunk az lesz, hogy mi magunk képesek leszünk mindent megoldani, és mindent teljesen egyedül véghez vinni. Ugyanis ezen a héten most a velünk együttműködők lesznek a fékek, hogy ne nyomjuk túl a teendőket.

Bak: Tevékeny hétnek nézünk elébe, ahol nemcsak az erőfeszítésen és a lendületen lesz  a hangsúly, hanem a szervezettségen is. Szóval most képesek leszünk jól átgondolt tervek mentén, és jól felépített rendszerekben gondolkozni és dolgozni. Ehhez persze hozzá jön az erő és lelkesedés is, szóval szinte lehetetlen lesz az, hogy ne tudnánk véghez vinni a terveinket!

Vízöntő: A beszéd, a kommunikáció, a tanulás és a tanítás is terítékre fog kerülni ebben az időszakban. Sőt az lenne az igazi, hogyha a kettőt összekötnénk. Tanulva tanítani, vagy tanítva tanulni ahogyan ezt szokták mondani. Hiszen, ahhoz, hogy el tudjunk valamit magyarázni, azt nekünk is megkell forgatnunk az agyunkban jó néhányszor, valamint azt is lehet mondani, hogy valamit akkor tanultunk meg igazán, ha azt meg is tudjuk tanítani másnak.

Halak: Mi magunk és a közvetlen környezetünk fog fókuszba kerülni. Arra viszont vigyázzunk, hogy milyen módon kommunikálunk szeretteink közegében, mert most mi magunk is tapasztalhatunk némi túl érzékenységet és a szeretteink is egy kicsit lágyabb hangulatban lehetnek. Szóval most inkább kerüljük a feszültebb témákat és nem most próbáljuk kibogozni a régóta dédelgetett közösségi sérelmeket!

Ebben a szakaszban a Február 5, 6, 7 és 10 nem igazán számítanak most kifejezetten könnyű napoknak. De az öröm az ürömben az lesz, hogy a Február 5.ei nap lesz az asztrológiai tavasz első napja. Ugyanis ezen a napon fog visszatérni a növényekbe a keringés!  

Ebben az időszakban az első két és fél napban a lábainkra kell vigyáznunk, majd a szakasz további részeiben a fejünk egészére, a nyakunkra és a karjainkra kell vigyáznunk. Szóval a eleinte a pedikűrös is lehet egy kicsit izgalmasabb, majd a későbbiekben a fogorvostól egy ártalmatlan váll tetkóig kellen kerülnünk minden beavatkozást. Még az olyan hétköznapiakat is, mint pl. fogkő levétel, vagy egy orvosi fültisztítás.

Om Tat Sat

Baktai Ádám a keleti spirituális és kultúrtudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük