Heti asztrológiai előrejelzés: 2022. Augusztus 26-Szeptember 2…

Kos: Ezen a héten az érzelmi elégedettség érzetünk és a rendszerban való működési képességeink kerülnek előtérbe. Szóval próbáljunk olyan új dolgokat beiktatni a mindennapjainkba amelyek pozitívan befolyásolják a lelki egyensúly érzetünket. De ehhez tervszerűen, alaposan, mindenféle túlkapásoktól mentesen kell tudatosan felépítenünk az új jó szokásainkat.

Bika: Az együttműködéseink területe fog fókuszba kerülni ebben az időszakban. Mindenek előtt oda kell figyelnünk arra, hogy ne önösen álljunk a kapcsolatainkhoz és igyekezzünk mi is áldozatot hozni a másik fél irányába. Ez olyan egyszerű dolgokban is megnyilvánulhat, mint például az, hogy a kommunikációnkban ne ragaszkodjunk túlságosan a saját álláspontunkhoz, és képesek legyünk a másik irányába is változni.

Ikrek: Most akkor fogunk tudni előrelépést tenni a feladatköreinkben, ha komolyabb erőfeszítést viszünk bele a mindennapjainkba. Fel kell tűrni az ingujjainkat és neki kell veselkedni a teendőinknek erőből. Természetesen az segít ha van tervünk, és az is, ha van segítségünk, de most mindenek felett az lesz a hatékony hozzáállás, hogy csináljuk nagy elánnal és lelkesedéssel.

Rák: Ebben az időszakban mi magunk fogunk fókuszba kerülni, valamint a családunk, a családi atmoszféra amiben élünk és a fizikai lakóterületünk. Szóval próbáljunk minőségi időt eltölteni együtt a családunkkal, és olyan dolgokat megvalósítani, amelyek fejlesztik és javítják a fent említett életterületek megélését. Ugyanakkor ez a hét arra is tökéletes lesz, hogy új rendszereket is beépítsünk a saját és a családunk életébe is.

Oroszlán: Ezen a héten az lenne a legideálisabb ha egy kicsit többet foglalkoznánk magunkkal, sőt úgy, hogy egy kicsit jobban kizárjuk a külvilágot. A magunkkal foglalkozás lehet szellemi tevékenység is, mint pl. a tanulás, meditálás, önismereti munka, de olyan egyszerű fizikai tevékenységek is mint pl. a környezetünk szépítése, a lakóterületünk csinosítgatása, stb…

Szűz: A kommunikáció terén lesz aktív hetünk, azon belül is a munkánk és a személyes életünk területein. Szóval választhatjuk azt, hogy a munkánkba teszünk több erőfeszítést, és ott éljük meg azt, hogy most hatékonyabb és erőteljesebb lesz a kommunikációnk, de használhatjuk ezt a hetet arra is, hogy a személyiségünket és a számunkra előnyös beteljesülés lehetőségét tartjuk szem előtt és ennek megfelelően kommunikálunk.

Mérleg: Ebben a szakaszban sokat tehetünk azért, hogy ki alakítsuk egy harmonikus egyensúly állapotot a külső és a belső világunk közt. Egyrészről, hogy megtaláljuk az egyensúlyt a professzionális munka éltünk és az otthoni családos életünk között. Másrészről pedig, hogy az időtöltés szempontjából is kialakítsuk egy harmonikus felosztást a szeretteink, tehát a barátok/rokonok közt.

Skorpió: A munkánk, az életfeladatunk és a pénzkeresetünk területei kerülnek majd most fókuszba ebben az időszakban. Valamint az is, hogy a fent említett területek milyen módon hatnak ránk, a személyiségünkre. Próbáljunk minél jobban a teljes képre koncentrálni, és nem leragadni apró részletekben és akkor képesek leszünk olyan üzemmódban tevékenykedni ahol a fent említett életterületek mind találkoznak.

Nyilas: Ezen a héten képesek leszünk befejezni olyan feladatokat is, amelyek már régóta húzódnak, és amelyek talán némi feszültséget is okoznak a lelkünkben. Sőt most nemcsak befejezni tudjuk majd ezeket a teendőinket, de képesek leszünk új dolgokba kezdeni úgy, hogy a korábbi feladatokból tanulva már sokkal körültekintőben járunk el az új feladatainkban.

Bak: Ebben az időszakban a munkánk és a pénzkeresetünk területén adódhatnak most komolyabb lehetőségek, de ettől függetlenül nagyon komoly szerepet kell, hogy kapjon az együttműködési képességünk is. Ennek ellenére vagy pont ezért most csak olyan munkákba, üzletbe vágjunk bele, amiben adódtak a megfelelő képeségekkel és személyiség jegyekkel bíró együttműködő partnerek.

Vízöntő: Nagyon aktív hétnek nézhetünk elébe, mind a munkánk, mind a privát életünkben. Ugyanekkor megleszünk áldva egy intenzívebben működő intuitív oldallal is, így képesek leszünk olyan dolgokat is megcsinálni, és olyan különleges módokon, ami nehezen lesz magyarázható pusztán racionális elvek mentén. Szóval használjuk ki ezt a hetet és azt, hogy most olyan érzetünk lesz mintha súgnának nekünk odafentről.

Halak: Ezen a héten sokkal érzékenyebbek leszünk a lelkiek terén. Így jobban szemünk elé kerülnek azok a személyek, akiknek szükségük van némi segítségre, bármilyen téren. Legyen az fizikai segítség és aránylag egyszerűbb feladatok vagy lelki támogatás, komplexebb területek terén. Az a lényeg, hogy mi magunk maradjunk stabilak, rendíthetetlenek és segítsünk ott ahol tudunk.

Ezen a héten vigyáznunk kell arra, hogy az iskola előtti utolsó hétvége és az azt követő hétfő nem éppen könnyű asztrológiai állással bírnak, szóval próbáljunk nyugodt, kiszámítható programokat betervezni. Viszont idén a Szeptember 1 egy igencsak jó asztrológiai állással esik egybe, ami így különlegesen áldásosan fog hatni az iskolásokra az egész tanév folyamán.

Fizikailag a mellkasunktól le egészen a nemi és ivar szerveinkig leszünk picit érzékenyebbek. Szóval figyeljünk oda a légzésünkre, az emésztésünkre és a hormonháztartásunkra is!

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a keleti kultúrtudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük