Heti asztrológiai előrejelzés: 2021. November 5-12…

Kos: Figyeljünk oda a partnereinkre. Ezen a héten ez lesz a fő fókuszpont. És ez képes lesz kihatni az életünk további területeire is. Mintha egy kicsit a párjainkon gyakorolnánk. Ez segíteni fog a munkahelyi kapcsolataink működtetésében és a baráti kapcsolataink minőségének gondozásában is. Sőt ezzel jól jár a párunk is, és mi magunk is jobban leszünk a fentiek hatására.

Bika: Ebben az időszakban lehetőségünk nyílik arra, hogy letudjuk győzni olyan akadályokat, amelyek egy kicsit több energiát, vagy más hozzáállást igényelnek, mint amit mi a közelmúltban tanúsítani tudtunk. Szóval most képesek leszünk akár komolyabb fizikai erőfeszítést beletenni, vagy akár azokon az elképzeléseken változtatni,  amelyeket le kell cserélni a siker érdekében.  

Ikrek: A szellemi síkon fognak jobban megelevenedni a szállak ebben a szakaszban. Egyrészről a racionalitás terén, amikor is képesek lehetünk olyan összefüggések felfedezésére, amelyek egész más irányba tudja vinni az adott témakörökben a felfogásunkat. Másrészről a belső hangunk, az intuitív oldalunk is sokkal elevenebb lesz, ami az értékrendünk területén tud majd izgalmas rálátásokkal szolgálni.

Rák: Ebben az időszakban meg kell próbálnunk egy kicsit jobban magunkra figyelni. A belső egyensúlyunkra! Ez produktívan fog hatni arra, hogy mi magunk mennyire tudunk nyitottak lenni új dolgok elsajátítására és magára az együttműködéseinkre is. Hiszen ha stabilak vagyunk sokkal könnyebb új irányokba, vagy mások irányába megnyílni, hiszen mi magunk stabilak vagyunk, aki így megengedheti magának az ismeretlen felé való nyitást.

Oroszlán: Aktív hétnek nézünk elébe, mind verbálisan, mind a tényleges fizikai teendők szintjén. Sőt az most kifejezetten hátráltató tényező lehet, ha túl egyszerűen, vagy kevés energia ráfordítással próbálnánk megoldani a feladatainkat. Most az a feladat, hogy álljunk neki és csináljuk, és beszéljünk róla, és bátran kérjük mások segítségét is, ha úgy látjuk, hogy az szükségszerű.

Szűz: Beszédes, kommunikatív hetet kellene terveznünk erre az időintervallumra. Sőt most a kommunikáció minden terén is áramolhat az információ csere. Verbális kommunikáció, írott kommunikáció. Személyes hangvételű egyéni vagy kis csoportos előadások, tömegeket elérő telekommunikációs rendszereket alkalmazó, hatalmas hallgatósságot elérő, óriási fellépések. Most mindenféle és fajta kommunikáción áldás lesz.

Mérleg: Magunkkal és a közvetlen környezetünkkel kellene foglalkoznunk ebben az időszakban. Főként szellemi és/vagy spirituális irányból. Meditáljunk, olvassunk, tanuljunk, végezzünk lelkigyakorlatokat és lehetőleg rendszerben, a szeretteinkkel. Mert, ami most ezen a héten képesek leszünk beiktatni az időnkbe, az akár hosszú-hosszú időre része lehet az életünknek.

Skorpió: Nagyon fontos lenne az, hogy egy kicsit tudjunk egyedül lenni. Egy kicsit elzárkózni és befelé figyelni. Sőt ez most megfogja könnyíteni a környezetünk életét is, mert amint mi, kiegyensúlyozottabban és békésebben funkcionálunk, az természetszerűen hatni fog a környezetünkre is. Szóval próbáljunk minél több időt és energiát befelé fordítani mert most ez fogja azt jelenteni, hogy nem úszunk az árral szemben!

Nyilas: Foglalkozzunk az ambícióinkkal! Tegyünk a terveinkért! Beszéljünk a vágyainkról! Ezen a héten most ezt az életterületet támogatja leginkább a sors. És amire még igazán alkalmas ez a hét az, hogy elképzeléseinket futtassuk át barátaink figyelmén is! Kérjük ki a véleményüket, hallgassuk végig a rálátásukat, mert ezzel ők „nemcsak” szakmailag segítenek rajtunk, hiszen ők a hallottakat velünk, a mi személyünkkel kapcsolatosan is látják.

Bak: A munkánk, a pénzkeresetünk és egyben a vagyonunk témakörei fogják dominálni ezt az időszakot az életünkben. Mert a munkánk és a pénzkeresetünk mellett pl. az is vagyon, ami megmarad a kötelező költségek felett. De vagyon lehet az is, ami megmarad, miután az összes pénzünk elvész, így a munkánk ránk mért hatása is  terítékre kerülhet az elszámolásban, a pénzen felül.

Vízöntő: Eshetőség nyílik arra, hogy egy kicsit más szemmel nézünk mindenre, ami körül vesz bennünket. Hogy egy sokkal mélyebb módon lássuk a mindennapos életünket, hogy a belső értékrendünkkel lássuk a bennünk és körülöttünk zajló történéseket. Ez természetesen hatalmas változtatásokat is beindíthat az életünkben. Az irányadó vonal mindenképpen az legyen, hogy az új dolgokat kellő körültekintés után iktassuk be a mindennapjainkba.

Halak: Befejezős, lezárós hétnek nézünk elébe. Kifejezetten a kellemetlenségek, a félre értések és a hátunk mögött zajló kavarások területein. Egyrészről a meg lesz az a belső egyensúly érzetünk, hogy kevésbé fog érzékenyen érinteni minket ezek a nehézségek. Másrészről a belső egyensúlyunk révén sokkal megértőbbek leszünk mások körülményei, nehézségei és kellemetlenségeinek irányában is.

Ezen a héten a November 12-re eső nap lesz a meghatározó momentuma az időszaknak. Ugyanis ezen a napon lesz Dzsagadhatri napja, a nőkben rejlő jóság és gondoskodás energiák Istennőjének napja. Szóval ez egy kiváló nap meditációra, rítusok elvégzésére mind a hölgyeknek, akik ezen a napon áldást kérnek Dzsagadhatri Dévitől, mind pedig a fiúknak, akik pedig hálával bírnak a fantasztikus női energiákért cserébe.

Fizikailag a veséinktől le egészen a bokánkig kellene jobban vigyáznunk magunkra, főként a hideg eljövetelével. Ugyanis az Ájurvéda szerint a legideálisabb védekezés a hideg ellen a derék/vese területének melegen tartása és a lábaink melege tartása. Szóval vigyázunk magunkra a fent említett területeken!

Om Tat Sat

Baktai Ádám a keleti spirituális és kultúrtudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük