Heti asztrológiai előrejelzés: 2021. November 26-December 3…

Kos: Ezen a héten történhetnek olyan dolgok, amelyek megbolygatják a lelki egyensúly érzetünket. De ha nem is történnek olyan nagy horderejű dolgok, akkor is lehet bennünk egy kis többlet feszültség és türelmetlenség. Viszont összpontosítanunk arra is, hogy egy kicsit elvonuljunk a nagy és hangos történésektől, inkább forduljunk egy kicsit befelé, és fókuszáljunk spirituális, lelki dolgokra.

Bika: Az együttműködéseink területe lesz egy kicsit aktívabb ebben az időszakban. Így mindenek felett fókuszáljunk arra, hogy legyünk éberek, figyeljünk oda a velünk együttműködők igényeire is, és képesek legyünk mi is áldozatot hozni, önzetlenül cselekedni, de úgy, hogy magunkat ne adjuk fel. Ez érvényes lesz a privát életünk partneri viszonyaira és a munka életünk együttműködéseire is!

Ikrek: Most lehetőségünk lesz arra, hogy komolyabb előrelépéseket tudjunk megtenni a feladatköreinkben, de a kulcs az lesz, hogy komolyabb erőfeszítést kell bele vinnünk a mindennapjainkba. Szóval  most fel kell tűrni az ingujjunkat és neki kell veselkedni erőből. Természetesen az is nagyon jó ha van tervünk, de tervekkel felvértezve is az lesz a hatékony hozzáállás, hogy nyomjuk ezerrel.

Rák: Ez az időszak rendkívül alkalmas lesz arra, hogy az életviteli rendszereinken ügyködjünk! Főleg próbáljunk a tanulás terén kifejezetten aktívak lenni. Mert amit most elkezdünk megtanulni,  az egyrészről nagyon fontos szerepet fog betölteni a jövőnkben, másrészről pedig most sokkal könnyebb lesz hosszútávon beiktatni mind az időt, mind az energiát a tanulmányaink megvalósítására.

Oroszlán: Ezen a héten az lenne a legideálisabb ha egy kicsit többet foglalkoznánk magunkkal, de úgy, hogy közben egy kicsit zárjuk ki a külvilágot. Nem a hozzánk közel állókat, hanem a felesleges és folytonos háttérzajt, ami oly sok időt és energiát emészt el mindannyiunkban. Sőt foglalkozhatunk többet a környezetünkkel is, pl. olyan egyszerű fizikai tevékenységekkel mint pl. az otthonunk szépítgetése.

Szűz: Ebben az időszakban a kommunikáción lesz a fő hangsúly, sőt inkább az írott kommunikáción és a metakommunikáción. Tehát most képesek leszünk úgy fellépni, hogy előretudjunk mozdítani elakadt, félre tett dogokat. Hiszen most olyan mód leszünk képesek megnyilvánulni, amivel jobban kitudunk állni magunkért. És, mint már tudjuk ez működő képes lesz az írott kommunikációnkban is.

Mérleg: Ebben a szakaszban a beszédünk elképesztően fontos szerepet fog betölteni a mindennapokban. Egyrészről azért meg most nagyon sokat tehetünk azért, hogy ki alakítsuk egy harmonikus egyensúly állapotot a külső és a belső világunk közt. Tehát képesek lehetünk egyensúlyt teremteni a professzionális munka éltünk ügyeiben és az otthoni családi életünk hangulatában. Másrészről pedig úgy, hogy harmóniát teremtünk a barátok/ismerősök között és a rokonaink/szeretteink közt eltöltött időben.

Skorpió: A munkánk, az életfeladatunk és a pénzkeresetünk területei kerülnek majd most fókuszba ebben az időszakban, de leginkább a saját személyiségünk szempontjából. Szóval most mindenhez kelleni fog majd a saját személyes varázsunk, a saját mindent felhatalmazó elképzelésünk! Mert most minden ezen keresztül fog működni, mert nekünk most megfogják tenni, értünk befogják majd fejezni, egyébként pedig valószínűleg nem.

Nyilas: Ezen a héten képesek leszünk befejezni olyan dolgokat és feladatokat, amelyek már régóta húzódnak, és amelyek már feszültséget is okoznak az életünkben. Egyrészről mint mentális feszültség, hiszen a belső érzetünkben ott motoszkál a le nem zárt történések szelleme, másrészről ezek már okozhatnak veszteségeket is az életünkben, hiszen nem tudunk felhőtlenül új dolgok irányába nyitni az elakadásaink végett.

Bak: Ebben az időszakban a pénzkeresetünk területén adódhatnak komolyabb lehetőségek, de ahhoz, hogy maximálisan kitudjuk használni az adódó lehetőségeket néhány dolgot kiemelt figyelemmel kell kezelnünk. Elsőként a velünk együttműködőkre kell fókuszálnunk, másrészről arra, hogy amit csinálunk azzal képesek legyünk lelkileg azonosulni, valamint arra is, hogy képesek legyünk másokat vezetve is működni, úgymond irányt mutatni.

Vízöntő: Ebben a szakaszban a munkánk és az életfeladataink területei sokkal fontosabb szerepet fognak betölteni a mindennapjainkban. A munkánk terén annak érdekében, hogy bizonyos dolgok ne maradjanak el, át kell hárítani néhány feladatot. Szóval delegálni kell, vagy legalább megosztani a feladataink egy részét és így sokkal több időnk és energiánk marad majd arra, hogy foglalkozni tudjunk az életfeladatunk területével!

Halak: Ezen a héten az lenne az ideális, ha a lelkiek terén lennénk aktívabbak. Sőt meg lesz az a hívás is, hogy szervezetebben, csináljuk mindazt, ami fontos a lelkiegyensúlyunk szempontjából! Tehát még az is egy lehetséges opció, hogy ősi kultúrák lelkigyakorlataival foglalkozzunk, amelyek már le vannak írva, ki lettel próbálva, sőt már rendszerbe is lettek szedve.

Ezen a héten a November 29 és a December 1 kifejezetten jó napok lesznek asztrológiailag, szóval próbáljuk a fontos teendőinket ezekre a napokra időzíteni.

Fizikailag a mellkasunktól le egészen a nemi és ivar szerveinkig leszünk picit érzékenyebbek. Szóval figyeljünk oda a légzésünkre, az emésztésünkre és a hormonháztartásunkra is! Tehát ügyeljünk a rendszereinkre és ennek érdekében próbáljunk rendszer szemléletben tenni magunkért és az egészségünkért!

Om Tat Sat

Baktai Ádám a keleti spirituális és kultúrtudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük