Heti asztrológiai előrejelzés: 2021. Június 4-11…

Kos: Ahhoz, hogy ezen a héten is jól tudjunk működni, hogy képesek legyünk beszélni, kommunikálni és érintkezni a külvilággal, muszáj lesz egy kis elvonulást beiktatnunk. Szóval meg kell teremteni azt az időt, hogy tudjunk egy kicsit egyedül lenni. Ezzel a feltöltődéssel felvértezve már lényegesebben kifinomultabban leszünk képesek kommunikálni és sokkal kreatívabban is!

Bika: Ebben az időszakban a személyiség jegyeink sokkal dominánsabban fognak kiérződni rajtunk, és a kommunikációs csatornáink is sokkal jobban fognak működni. Így most azon fogjuk kapni magunkat, hogy a környezetünk, legyen azok a családtagjainkat és a barátainkat sorba fognak állni nálunk egy kis töltődésre. Ez természetesen mindig egy oda-vissza játék, de most mi leszünk azok a felek, akik töltünk.

Ikrek: A munka és a megélhetéssel kapcsolatos teendőink most sok időt és figyelmet kívánnak meg tőlünk ezen a héten. Sőt most egy kicsit több áldozatot is kell hoznunk ezen a téren, legyen az hosszabb munka órák, vagy olyan feladatok bevállalása is, ami nem teljesen a mi feladat körünkhöz tartoznak. De hosszú távon most ez a hozzáállás fogja leginkább a javunkat szolgálni.

Rák: Erre a hétre azt a feladatot fogja leginkább támogatni a sors, hogy váljunk meg bizonyos dolgoktól. Sőt most mindezt kreatívan kell megtennünk. Nem feltétlen kell nagy dérrel-dúrral, hanem inkább csak kivezetni dolgokat. Sőt most nemcsak materiális és tárgyilagos dolgokra kellene gondolnunk, hanem a személyes és az érzelmi életünk területén is lehet majd egy kicsit jobban szortírozni.

Oroszlán: A munkánk és a pénzkeresetünk területein adódni fognak a lehetőségek, sőt egész jók is. Viszont ahhoz, hogy ebben az időszakban előre lépéseket legyünk képesek abszolválni, szükségünk lesz némi segítségre és támogatásra a partnereinktől, együttműködő feleinktől. Ez most dominánsan a munkánk terén lesz érezhető, de a férfi-női partnerség terén is igaz lehet a privát életünkben.

Szűz: Ezalatt az időszak alatt az együttműködésen lesz a hangsúly! Együttműködésen a munkában és mindenféle már partneri helyzetben is. De most az együttműködés nemcsak a munkában és a világi dolgokban tesz majd hatékonyabbá bennünket, abban is segíteni fog, hogy olyan témakörökben is tudjunk tanácsot kérni, kommunikálni, ami végett lelkileg és szellemileg is kiegyensúlyozottabbak tudunk lenni.

Mérleg: Ezen a héten az élet misztikus és spirituális területei fognak jobban előtérbe kerülni. Így összpontosítsunk befelé! Meditáljunk, olvasgassunk a témakörben, esetleg menjünk el egy ilyen töltetű előadásra. Amennyiben nem igazán ez az asztalunk próbáljunk minél segítőkészebbek lenni a környezetünk irányába. Nem kell agyalni, nem kell túl bonyolítani a helyzetet, csak csináljuk azt, amire szükség van.

Skorpió: Az együttműködésen lesz a hangsúly ebben az időszakban. Figyeljünk a partnereinket árgus szemekkel és próbáljuk magunkat minél hasznosabbá tenni. Támogassuk szeretteinket, segítsük őket ott ahol tudjuk, és szenteljünk különös figyelmet a környezetünk nehézségeire. Mi mint kívül állók sokkal jobban látjuk majd azt, hogy mit kellene tenni, mint azok akik benne vannak az események össztűzébe.

Nyilas: Ezen a héten érdemes lesz új dolgokat tanulni, új képességeket elsajátítani. Sőt a most adódó lehetőségek nemcsak a mi képesség rendszereinket fogja bővíteni, hanem azokat a képességeinket is, ami keresztül másokkal is könnyebb lesz majd az együttműködés. Szóval próbáljunk olyan tanulmányok után is nézni, ami révén a jövőben másokat is meg tudunk segíteni.

Bak: Ebben az időszakban az életviteli rendszereink fognak fókuszba kerülni. Egyrészről ott lesz bennünk az igény, hogy összeszedettebben működjünk, hogy új életviteli rendszereket iktassunk be a mindennapjainkba. Másrészről pedig sokkal hatékonyabbak is leszünk a mindennapokban, amennyiben összeszedettebben működünk.

Vízöntő: A tanuláson lesz a hangsúly ezen a héten és azon, hogy tovább is tudjuk adni a tanultakat. Szóval a belső indíttatásunk az lesz, hogy ezen a héten tanítsuk a világot. Azt fogjuk érezni, hogy mindenkihez kell szólnunk néhány jó szót, hogy meg kell osztanunk velük értékes információkat, sőt akár azt is, hogy mindenkit egy kicsit bátorítani kell újdonsült tudásunkkal.

Halak: Ezen a héten fizikailag kell aktívabbaknak lennünk. Szóval tegyünk magunkért, a fizikai egészségünkért, edzéssel vagy kirándulással, ami még jobban fog elsülni, ha azt a szeretteinkkel csináljuk. De az is jó lehet, ha az otthonunk környékén aktivizáljuk magunkat. Fejezzük be a régóta félbe hagyott dolgainkat, legyen az kerti munka, vagy lakáson belül teendők.

Ezen a héten a fő esemény a Június 10-re eső újhold lesz. Mert ugyan újholdkor a Hold gyengének számít az asztrológia szerint, de ebben a hónapban az újholdkor a Hold a Bika jegyében áll, ahol pozícionálisan a lehető legerősebb helyzetben áll. Így ez egy igencsak misztikus jelenség! Mindenféle spirituális teendőre ez egy kiváló nap lesz!

Fizikailag a Hold egy újabb körbe kezd bele, így Június 5 estéig a lábainkra kell vigyáznunk, de után a hét többi részében a fejünkre, az arcunkra, a nyakunkra és a karjainkra! Szóval még véletlenül se szervezzünk be magunknak fogorvost, de még egy ártalmatlan manikűrt sem!

Om Tat Sat

 

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük