Heti asztrológiai előrejelzés: 2021. Június 11-18…

Kos: Aktivitás, az otthonunk és a lelki nyugalom területei kerülnek terítékre ezen  a héten. Így mi magunk is érezni fogunk egy komolyabb elánt ezekben az irányokban, ezen felül pedig adódni fognak egy olyan lehetőségek is, ami a fent említett területek kombinációit is megjeleníti. Így most meg lesz az a lelki nyugalmunk is, hogy konfliktus helyzeteket is eltudjunk hárítani a családi atmoszféránk védelmében.

Bika: Komoly belső ingerenciánk lesz arra ebben az időszakban, hogy új életviteli rendszereket alakítsunk ki a mindennapjainkban. És ez érvényes lesz életünk több területére is. Az aktív rekreációra, az otthoni teendőkre és a családi életünkre, a kommunikációs oldalunkra, sőt még a lakókörnyezetünkre is. Szóval akár újra oszthatjuk az otthoni feladatköröket vagy éppen változtathatunk azon, hogy milyen sűrűn kommunikálunk a távolabb élő szeretteinkkel.

Ikrek: Ebben a szakaszban azt fogja leginkább támogatni a sors, ha a személyes érzeteink és világunk irányában leszünk aktívabbak. Szóval a előtérbe fog kerülni az énünk, a beszéd stílusunk, az aktivitásunk intenzitása, a lelkünk stabilitása, stb. De még az is, hogy miként szoktunk reagálni bizonyos történésekre. Tehát mindenen előtérbe fog kerülni, ami kifelé történik.

Rák: Ezen a héten szükségünk lehet, egy kis egyedül létre. Idő kell a feltöltődésre, a bennünk zajló háborgások lecsitítására, a sebeink és a személyes sérelmeink nyalogatására, stb. De vigyázzunk, mert most az egyedül lét lehet egy kicsit addiktív is, és a cél nem az, hogy hosszú távra elvonuljunk. Csak egy kis idő kell arra, hogy fel tudjunk magunkat szívni a jövőbéli feladatokra.

Oroszlán: Szinte teljesen magától úgy fog alakulni ez az időszak, hogy egy kicsit többet kell  foglalkoznunk az anyagiakkal. Fókuszáljunk a bevétel-kiadás egyenlegünkre, de főként abból a szempontból, hogy milyen vágyainkra/igényeinkre költünk a legtöbbet és ebből mi az, ami ténylegesen kell a lelkünknek ahhoz, hogy azt érezzük, hogy egy minőségibb életet élünk és melyek azok a területek, amelyeket csak kiszórunk  az ablakon.

Szűz: A munkánk és a bevételeink kerülnek górcső alá ebben a szakaszban. Az is fontos lesz, hogy milyen a munkahelyi közeg, mi az ami emberileg hat ránk, és mindez hogyan hat ránk pszichésen. Mennyiben befolyásol minket a pénzt keresetünk és az igényeink szempontjából az, amit láttunk emberileg magunk körül a mindennapokban. Ezek a fontos témák fognak most több figyelmet igényelni.  

Mérleg: Ezen a héten egy olyan szakaszt fogunk megélni, ami a befejezésekre és a lezárásokra fókuszál. És itt nemcsak arról lesz szó, hogy feltesszük a pontot az i-re és esetleg befejezünk olyan dolgokat amelyek régóta húzódnak, stb. Most az is előtérbe fog kerülni, hogy mi miatt lett valami elhúzva ilyen sokáig, hol akad meg nálunk a folyamat, ami miatt késlekedünk vagy késleltettünk befejezéseket/lezárásokat.

Skorpió: Ez egy lelkileg intenzívebb időszak lesz, de a hét tanulsága az lehet, hogy igenis felül lehet emelkedni nehézségeken, amennyiben másképpen állunk bizonyos dolgokhoz. Amennyiben változtatunk a saját hozzáállásunkon, vagy éppen figyelembe vesszük, hogy a másik fél milyen helyzetben van, stb. Így képesek leszünk arra, hogy máskép lásunk és máskép éljünk meg dolgokat.

Nyilas: Az együttműködés és a munkánk területei kerülnek fókuszba ezen a héten. Főként abból a szempontból, hogy az emberi tényező miként hat ránk a jelenlegi életvitelünkben. Egy szempontból a legtöbb dolgot élvezetesebb mások társaságában csinálni, de a másokkal való együttműködés sokszor olyan lelki áldozatokat igényel, ami végett olykor sokkal csábítóbb az, hogy az ember egymagában veselkedjen neki a feladatoknak.

Bak: A belső világunk most sokkal érzékenyebb, és sokkal kiélezettebben is fog működni, mint máskor. Így a másokkal való együttműködés most kifejezetten nehezebb lesz az átlagnál. De erre is van megoldás mert úgy tudjuk majd ezt a területet leginkább kontroll alatt tartani, ha ebben az időszakban csak olyanokkal foglalkozzunk, akik szükségeltetnek némi többlet törődés és gondoskodást. Így eleve, így is vágunk bele az érintkezésbe.

Vízöntő: A szellemi, belső világunk terén tapasztalhatunk majd többlet aktivitást, akár teljesen új érdeklődési körök formájában is. Ne lepődjünk meg, ha szinte a semmiből elkezdünk gyógyászattal, mások segítésével kapcsolatos irodalmat kutatni, hiszen a mások irányába kifejlesztett érzékenység is lehet egy igen komoly előre lépés a lelki fejlődésünk terén.

Halak: A lelkinyugalmunk területe fog fókuszba kerülni ebben az időszakban az össze vele járóval. Szóval terítékre fog kerülni a mindennapi életvitelünk, a közvetlen környezetünkben lévő emberek és azok a személyek is, akikkel kötelező együttműködnünk legyen az szomszéd, munkatárs, osztálytárs, bárki. Próbáljunk olyan hozzáállást tanúsítani, ami az adott területen előre lépést fog jelenteni.

Ezen a héten a fő spirituális nap a Június 18-ra eső Gyógyító Buddha nap lesz. Ezen a napon mindenképpen tegyünk majd az egészségünkért, mind fizikailag, mind lelkileg!

Ebben az időszakban nyaktól lefelé egészen a veséink területéig kell vigyáznunk magunkra, a hardware szempontjából lásd szervek a mellkas és a hasüregben. Valamint a software irányából is, mint pl. légzés, keringés, emésztés, kiválasztás is. Szóval ügyeljünk arra, hogy mindent nyugodtabban, figyelmesebben kövessünk el magunkkal szemben!

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus kultúrtudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük