Heti asztrológiai előrejelzés: 2021. Június 11-18…

Kos: Aktivitás, az otthonunk és a lelki nyugalom területei kerülnek terítékre ezen  a héten. Így mi magunk is érezni fogunk egy komolyabb elánt ezekben az irányokban, ezen felül pedig adódni fognak egy olyan lehetőségek is, ami a fent említett területek kombinációit is megjeleníti. Így most meg lesz az a lelki nyugalmunk is, hogy konfliktus helyzeteket is eltudjunk hárítani a családi atmoszféránk védelmében.

Bika: Komoly belső ingerenciánk lesz arra ebben az időszakban, hogy új életviteli rendszereket alakítsunk ki a mindennapjainkban. És ez érvényes lesz életünk több területére is. Az aktív rekreációra, az otthoni teendőkre és a családi életünkre, a kommunikációs oldalunkra, sőt még a lakókörnyezetünkre is. Szóval akár újra oszthatjuk az otthoni feladatköröket vagy éppen változtathatunk azon, hogy milyen sűrűn kommunikálunk a távolabb élő szeretteinkkel.

Ikrek: Ebben a szakaszban azt fogja leginkább támogatni a sors, ha a személyes érzeteink és világunk irányában leszünk aktívabbak. Szóval a előtérbe fog kerülni az énünk, a beszéd stílusunk, az aktivitásunk intenzitása, a lelkünk stabilitása, stb. De még az is, hogy miként szoktunk reagálni bizonyos történésekre. Tehát mindenen előtérbe fog kerülni, ami kifelé történik.

Rák: Ezen a héten szükségünk lehet, egy kis egyedül létre. Idő kell a feltöltődésre, a bennünk zajló háborgások lecsitítására, a sebeink és a személyes sérelmeink nyalogatására, stb. De vigyázzunk, mert most az egyedül lét lehet egy kicsit addiktív is, és a cél nem az, hogy hosszú távra elvonuljunk. Csak egy kis idő kell arra, hogy fel tudjunk magunkat szívni a jövőbéli feladatokra.

Oroszlán: Szinte teljesen magától úgy fog alakulni ez az időszak, hogy egy kicsit többet kell  foglalkoznunk az anyagiakkal. Fókuszáljunk a bevétel-kiadás egyenlegünkre, de főként abból a szempontból, hogy milyen vágyainkra/igényeinkre költünk a legtöbbet és ebből mi az, ami ténylegesen kell a lelkünknek ahhoz, hogy azt érezzük, hogy egy minőségibb életet élünk és melyek azok a területek, amelyeket csak kiszórunk  az ablakon.

Szűz: A munkánk és a bevételeink kerülnek górcső alá ebben a szakaszban. Az is fontos lesz, hogy milyen a munkahelyi közeg, mi az ami emberileg hat ránk, és mindez hogyan hat ránk pszichésen. Mennyiben befolyásol minket a pénzt keresetünk és az igényeink szempontjából az, amit láttunk emberileg magunk körül a mindennapokban. Ezek a fontos témák fognak most több figyelmet igényelni.  

Mérleg: Ezen a héten egy olyan szakaszt fogunk megélni, ami a befejezésekre és a lezárásokra fókuszál. És itt nemcsak arról lesz szó, hogy feltesszük a pontot az i-re és esetleg befejezünk olyan dolgokat amelyek régóta húzódnak, stb. Most az is előtérbe fog kerülni, hogy mi miatt lett valami elhúzva ilyen sokáig, hol akad meg nálunk a folyamat, ami miatt késlekedünk vagy késleltettünk befejezéseket/lezárásokat.

Skorpió: Ez egy lelkileg intenzívebb időszak lesz, de a hét tanulsága az lehet, hogy igenis felül lehet emelkedni nehézségeken, amennyiben másképpen állunk bizonyos dolgokhoz. Amennyiben változtatunk a saját hozzáállásunkon, vagy éppen figyelembe vesszük, hogy a másik fél milyen helyzetben van, stb. Így képesek leszünk arra, hogy máskép lásunk és máskép éljünk meg dolgokat.

Nyilas: Az együttműködés és a munkánk területei kerülnek fókuszba ezen a héten. Főként abból a szempontból, hogy az emberi tényező miként hat ránk a jelenlegi életvitelünkben. Egy szempontból a legtöbb dolgot élvezetesebb mások társaságában csinálni, de a másokkal való együttműködés sokszor olyan lelki áldozatokat igényel, ami végett olykor sokkal csábítóbb az, hogy az ember egymagában veselkedjen neki a feladatoknak.

Bak: A belső világunk most sokkal érzékenyebb, és sokkal kiélezettebben is fog működni, mint máskor. Így a másokkal való együttműködés most kifejezetten nehezebb lesz az átlagnál. De erre is van megoldás mert úgy tudjuk majd ezt a területet leginkább kontroll alatt tartani, ha ebben az időszakban csak olyanokkal foglalkozzunk, akik szükségeltetnek némi többlet törődés és gondoskodást. Így eleve, így is vágunk bele az érintkezésbe.

Vízöntő: A szellemi, belső világunk terén tapasztalhatunk majd többlet aktivitást, akár teljesen új érdeklődési körök formájában is. Ne lepődjünk meg, ha szinte a semmiből elkezdünk gyógyászattal, mások segítésével kapcsolatos irodalmat kutatni, hiszen a mások irányába kifejlesztett érzékenység is lehet egy igen komoly előre lépés a lelki fejlődésünk terén.

Halak: A lelkinyugalmunk területe fog fókuszba kerülni ebben az időszakban az össze vele járóval. Szóval terítékre fog kerülni a mindennapi életvitelünk, a közvetlen környezetünkben lévő emberek és azok a személyek is, akikkel kötelező együttműködnünk legyen az szomszéd, munkatárs, osztálytárs, bárki. Próbáljunk olyan hozzáállást tanúsítani, ami az adott területen előre lépést fog jelenteni.

Ezen a héten a fő spirituális nap a Június 18-ra eső Gyógyító Buddha nap lesz. Ezen a napon mindenképpen tegyünk majd az egészségünkért, mind fizikailag, mind lelkileg!

Ebben az időszakban nyaktól lefelé egészen a veséink területéig kell vigyáznunk magunkra, a hardware szempontjából lásd szervek a mellkas és a hasüregben. Valamint a software irányából is, mint pl. légzés, keringés, emésztés, kiválasztás is. Szóval ügyeljünk arra, hogy mindent nyugodtabban, figyelmesebben kövessünk el magunkkal szemben!

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus kultúrtudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .