Heti asztrológiai előrejelzés: 2021. Június 18-25…

Kos: Ezen a héten az fogja a legjobban a lelki békénket szolgálni, ha képesek vagyunk másokat megsegíteni. Így természetesen ki is leszünk élezve erre és jobban is észre fogjuk venni a lehetőségeket. Így most képesek leszünk arra is, hogy „ne csak” azokra gondoljunk, akik segítséget is kérnek. Hanem képesek leszünk arra is, hogy rá kérdezzünk a környezetünkben arra, hogy „segíthetünk-e”?

Bika: Várhatóak lesznek olyan feladatok és megoldásra váró történések, ami szükségeltetni fogják azt, hogy sokat gondolkodjunk sőt, hogy bizonyos szinten rágódjunk is rajtuk. A megoldás és egyben a lényeg az lesz, hogy képesek legyünk rendszerben működni, és lényegesen több erőfeszítést bele tenni bizonyos dolgokba. Mások segítsége most olyan mód jöhet, ami nekünk fel sem merül, szóval nekik kell felajánlani azt. De így túl fogunk tudni lendülni a problémákon.

Ikrek: Ahhoz, hogy most jól tudjuk működtetni kapcsolatainkat ebben az időszakban, mi magunknak is jól kell lennünk lelkileg. Tehát most akkor fogjuk tudni hozni a jobbik énünket, ha képesek vagyunk magunkkal is minőségileg foglalkozni. Szóval töltődjünk, pihenjünk, stb. Ha a kapcsolataink érettek és a magunkkal foglalkozás nem zavarja a másikat akkor ezt csinálhatjuk együtt is.

Rák: Folyamatos energia áramoltatásra lesz szükség, hogy ezt a szakaszt működtetni tudjuk. Fizikailag is tennünk kell a dolgokért, valamint folyamatosan kommunikálnunk is kell a környezetünkkel, hogy ők is érezzék, hogy rajta vagyunk a teendőkön. Mert most erre szükségünk lesz, mármint arra, hogy a környezetünk is lássa azt, hogy csináljuk, rajta vagyunk, tehát beszéljünk róla.

Oroszlán: A közvetlen környezetünknek lesz komoly igénye ránk ezen a héten. Töltsünk sok időt velük, és próbáljunk minél többet beszélgetni velük. Egyrészről most az lesz fontosabb, hogy mi hallgassuk meg őket, és mi legyünk azok, akik tanácsot adnak. Másrészről pedig az lesz nagyon áldásos, ha segítünk nekik életviteli rendszereket beiktatni az életükbe, rendszert vinni a teendőikbe.

Szűz: Fizikailag leszünk aktívabbak ebben az időszakban és ez most a lelki elégedettséget is magával fog hozni. Szóval legyen az új dolog vagy még régről maradt feladat bátran veselkedjünk neki és ha képesek vagyunk bele tenni erőfeszítést, akkor most bármit képesek leszünk megvalósítani. Sőt most az adott témakörben olyan komoly előrelépéseket is képesek leszünk megtenni ami hosszútávon is előremutató.

Mérleg: Némi nemű veszteséget, vagy lezárást/befejezést be kell nyelnünk ezen a héten, ami lehet akár áldozatszerű felajánlás is, mi dönthetünk. Ugyanis a nehézséget olykor meg kell élni, de ha mi választjuk meg azt, hogy mikor és hogyan teszünk valamibe úgy energiát, ami már egy kicsit terhes számunkra, azzal kiválthatóvá válik a kellemetlenség energiája. Úgymond a hozzáállásunkat áldozzuk be egy kicsit.

Skorpió: Két fontos emberi csoport is igényelni fogja a jelenlétünket. Mert most a barátainknak és a családtagjainknak is szükségük lehet ránk. Azon belül is az alternatív gondolatainkra, a nem mindennapi hozzáállásunkra, arra, amiben mi vagyunk egyediek. Ha úgy látjuk nincs időnk mindkét csoportra, akkor itt van annak az ideje, hogy ezt a két brigádot összehozzuk.

Nyilas: A munkánk, a pénzkeresetünk területei fognak fókuszba kerülni ezen a héten. Sőt most valamelyest az is előtérbe fog kerülni, milyen áldozatra vagyunk képesek a munka oltárán. De ezen a területen lesznek alternatív opciók is. Nem feltétlen külső áldozatokra kell gondolnunk, mint pl. többlet munkaórák, most belső dolgokon is változtathatunk, mint pl. hozzáállás vagy együttműködési hajlandóság.

Bak: Lelkileg túl kell tudnunk lépni bizonyos elképzeléseken, hogy be tudjunk fejezni feladatokat, hogy le tudjunk számolni bizonyos dolgokkal ezen a héten. Olyan dolgokkal, amelyek már inkább hátráltatóak mintsem előre mutatóak lennének. És amikor már lelkileg túl tudunk lendülni egy adott dolgon, addigra már sem fizikailag, sem szellemileg, sem érzelmileg nem szoktunk kötődni az adott területekhez.

Vízöntő: Ezen a héten meg lesz a választási lehetőségünk, hogy magunkon belül változtatunk bizonyos dolgokon, vagy külsőleg alkalmazkodunk ahhoz, amit felénk hoz a sors szele. Ahhoz, hogy érintetlenek tudjunk maradni ezen a héten, és ne kerüljünk a körülöttünk zajló dolgok befolyása alá lelkileg kell felülemelkednünk bizonyos dolgokon, mint pl. sérelmek, félreértések más zavaró érzelmi tényezőkön.

Halak: A munkánk és az együttműködéseink fognak terítékre kerülni ebben az időszakban. Azzal a felhanggal, hogy most a belsőnk is képes lesz a teendőinkre fókuszálni. Sőt bennünk lesz az a hívás, hogy alternatív módokon álljunk hozzá a feladatainkhoz, hogy próbáljunk fejleszteni, javítani még azokon a megoldásokon amelyek jól működnek, de most lehet, hogy valami jobbal is előtudunk állni!

Ezen a héten a fő momentum a Június 24-re eső Telihold lesz! Ami az év egyik legszilárdabb napja lesz, így a hosszútávú terveinket ettől a naptól kezdve próbáljuk meg megvalósítani. De amennyiben böjtölősek vagyunk a Június 21-re eső nap az egyetlen olyan nap a Védikus kalendáriumokban, amikor a szárat böjt ajánlott! Tehát víz ivás nélküli böjt nap!

Fizikailag a lengőbordáinktól a térdünkig terjedő részre kell oda figyelnünk! Így az emésztésünkre és az ürítésünkre is, de az alhasunk egyéb szerveire is. Valamint persze az ízületeinkre is az adott területen.

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus kultúrtudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Bhakti Kutir, Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük