Heti asztrológiai előrejelzés: 2021. Július 23-30…

Kos: Ebben az időszakban könnyebb lesz olyan dolgokat befejezni, amelyeket egy ideje már halogatunk, vagy kénytelenek voltunk egy kicsit parkoló pályára tenni Ezáltal könnyebb lesz az új dolgainkban is hatékonyabbaknak lennünk, hiszen már nem fognak ott motoszkálni a tudatalattinkban a régi feladatok, de az sem utolsó szempont, hogy, hihetetlen lelki nyugalmat fogunk érezni, miután pontot tettünk az elhalasztott teendők végére.

Bika: A munkánk, a pénzkeresetünk, az ambícióink és az ide kapcsolódó területek fognak előtérbe kerülni a mostani szakaszban. Sőt most lehetőségünk nyílik arra, hogy más szemszögből lássuk a saját munkaköreinket és azt, hogy ez milyen hatással bír ránk nézve a megélhetésünk megteremtése. Hiszen az is fontos, hogy amellett, hogy a munkánk ne ártson másoknak , ne ártson saját magunk szemszögéből sem.

Ikrek: Az együttműködéseink fognak fókuszba kerülni, leginkább a munkánk és a professzionális életünk területein. Sőt most fontos lesz számunkra az, hogy a légkör amiben dolgozunk az stresszmentes legyen. Általában az intenzív öröm érzet, valamint a feszültebb negatív érzelmek mindig más élőlényektől származnak, hiszen a tárgyakból fakadó bosszúság nem igazán szokott hosszan tartani.

Rák: Egyedül elvégezni a feladatainkat sokszor kevesebb stresszel jár, mint másokkal együttműködni, viszont általában nehezebb, fizikailag és lelkileg is, valamint lényegesen unalmasabb is. Szóval  ebben az időszakban próbáljunk arra törekedni, hogy olyan együttműködéseket kultiváljunk, amelyekért érdemes bevállalni azt a kockázatot, hogy mással együttműködök, más elképzeléseit és figyelembe veszek és esetleg alkalmazkodok is hozzá!

Oroszlán: Szellemileg leszünk aktívabbak ezen a héten. Új életviteli rendszerek kialakítása, új együttműködések kiépítése fognak minket foglalkoztatni, mind azzal a fennhanggal, hogy a kezdeti intellektusból induló erőfeszítések hosszútávon lelkileg is hatással legyenek ránk. Egyrészről úgy, hogy a munkánkban is jobban kezeljük a stresszesebb időszakokat, valamint azzal a céllal is, hogy a privát életünkben is lelkileg nyugodtabbak legyenek a mindennapjaink.

Szűz: Az otthonunk és az otthonunkban zajló események fognak előtérbe kerülni ebben az időszakban. Sőt most az otthonunk és a családi atmoszféránk fizikai síkja fog leginkább terítékre kerülni. Szóval szépítgessük, építgessük az otthonunkat és lehetőleg ezt csináljuk együtt az otthoniakkal. De az is ideális lehet, ha feladatok újra osztását tűzzük ki mint célt, most sokkal jobban látjuk majd az arányokat!

Mérleg: Aktív hétnek nézünk elébe, ami fizikailag megterhelő lehet, de most mind a terveink, mind az együttműködéseink sokkal jobban fognak működni. Emellett maga a fizikai aktivitás most jól is fog esni, mert kevésbé kell majd agyalnunk, helyzet elemeznünk, inkább csak bele kell majd állnunk a feladatokba és fizikailag kell majd pörgetni az erőfeszítést. Szóval ha fizikailag le is leszünk fáradva, lelkileg inkább pihentető lesz ez az időszak.

Skorpió: Sokat kell majd kommunikálnunk ezen a héten. És minden formában. Szóban inkább a gyorsabb lefutású feladatokra összpontosítsunk, írásban pedig most fókuszáljunk azokra a feladatainkra, terveinkre amelyek hosszútávú, hosszú lefutású, területeket érintenek. Ez mind annak a fényében lesz nagyon fontos, hogy ezzel a hatékonyságunkat leszünk képesek fokozni.

Nyilas: Ebben az időszakban a fizikai síkon kell tennünk dolgokat, főként annak érdekében, hogy az életminőségünkön emeljünk. Szóval tegyünk az egészségünkért, pihenjünk, mozogjunk tanuljunk, kapcsolódjunk ki, bármi lehet, csak azt mindenképpen tartsuk evidenciában, hogy ez ne alkalmi fellángolás legyen, hanem próbáljuk a fent említett területeket beiktatni hosszútávra is a mindennapjainkba!  

Bak: Az énünk és a közvetlen környezetünk fog fókuszba kerülni ebben az időszakban. A kommunikáció most egy kicsit inkább kétélű fegyverkeént fog működni, így a félre értések elkerülésének érdekében, ne bonyolódjunk komolyabb hangvételű helyzet elemzésekbe, probléma feltárásba. Inkább próbáljunk fizikai síkon aktívak lenni, aktívan kikapcsolódni a a szeretteinkkel.

Vízöntő: Szükségünk lesz némi én időre. Ehhez most nem kell elvonulni, vagy külön rászervezni bármit is. Csak csempésszük be a mindennapjainkba. Keljünk fel jó korán és menjünk el sétálni, vagy este maradjunk fenn tovább, mint a szeretteink, hogy legyen egy kis időnk elmélkedni, de az fontos lesz, hogy közben ne csináljunk semmi mást! Elmélkedjünk, gyakoroljunk némi önreflexiót, stb.

Halak: Egy picit a külső világunk fog most terítékre kerülni, és az, hogy minket hogyan definiál a külső világunk. A munkánk, a pénzkeresetünk, az ismerőseink, a barátaink fognak előtérbe kerülni, amely területek valójában saját döntéseink és választásaink velejárói is. De az is előtérbe kerülhet, hogy mi mire költünk pénzt, mit értékelünk annyira, hogy javaink egy részét arra fordítsuk.

Ezen a héten a fő esemény a Július 23-ra eső Telihold lesz. Az indiai kultúrában ezen a napon lepihennek az istenek aludni és így 4 hónapig az ő áldásaikra nem számíthatunk annyira. Így a mestereink és a spirituális feljebbvalóink áldását kell igénybe vennünk a mindennapokban.

Egészen 30.-án délig a csípőnktől kezdődő lábujjainkig tartó szakaszra kell jobban odafigyelnünk. Szóval még egy hétköznapi pedikűr, vagy egy szőrtelenítés is lehet izgalmasabb. 30.-án déltől pedig a Hold új ciklusba kezd, így már a fejünkre kell majd jobban vigyáznunk.

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus kultúrtudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük