Heti asztrológiai előrejelzés: 2021. Augusztus 13-20…

Kos: A munka területe fog fókuszba kerülni ebben az időszakban. A feladatainkkal kapcsolatos kreativitásunk most sokkal élénkebb lesz, és az is könnyebb lesz, hogy a teendőinket a megfelelő együttműködésekkel támogassuk meg. Sőt a munkabírásunk és a tettre készségünk is átlagon felül fog működni, szóval ragadjuk meg a lehetőségeket és csináljuk!

Bika: Ezen a héten életünk szellemi része lesz a domináns. Így sokkal aktívabb lesz az intellektuális oldalunk és az intuitív oldalunk is. Sokkal jobban fogjuk látni a velünk  történő események pro és kontra oldalait. Sőt sokkal jobban fogjuk azt is megítélni, hogy bizonyos dolgok hosszútávon milyen hatással fognak járni, valamint az a belső hang is jobban aktívabb lesz bennünk, ami rávezet minket a jobb döntésekre.

Ikrek: A tanulás és gyakorlás most sokkal könnyebb lesz a mindennapokban. Egyrészről mi magunk lelkesebbek leszünk és nyitottabbak az új dolgok irányában. Másrészről most ösztönösen képesek leszünk azt megítélni, hogy milyen irányban induljunk el a tanulmányainkkal, mihez érzünk affinitást, és így még hatékonyabbak leszünk, hiszen amit szívvel csinálunk abban nem lehetnek akadályok!

Rák: Tevékeny hétnek nézünk elébe, sőt képesek leszünk sokkal szervezettebben működni, mint amúgy, de arra vigyáznunk kell, hogy ne vállaljuk túl magunkat. Ennek ebben az időszakban az lehet a legjobb ellenszere, ha olyan emberekkel működünk együtt, akik emberileg közel állnak hozzánk és akitől el tudjuk fogadni, hogy mikor kellene visszább venni, vagy egy időre leállni!

Oroszlán: A kommunikációs oldalunk lesz most sokkal aktívabb, és az, hogy így mennyire leszünk képesek másokon segíteni. Mert most érzékenyebbek leszünk arra is, hogy másoknak miért nehezebb, hogyan nehezebb és mint kívülálló, sokkal jobban lehetünk arra is képesek, hogy mit kellene csinálni annak érdekében, hogy megoldják a nehézségeiket. Szóval segítsünk, bátorítsunk, adjunk sok jó tanácsot.

Szűz: Mi magunk, a közvetlen környezetünk és az életviteli rendszereink kerülnek majd terítékre. Szóval most bátran álljunk bele abba, hogy átalakítsuk a mindennapjaink megszokott menetét! Iktassunk be új dolgokat, amelyek jók és hasznosak a mi életünkben, a családtagjaink életében, stb. Természetesen azért egyeztessünk velük is arról, hogy mi lenne az új hozzáállás!

Mérleg: Mi magunk és a közvetlen környezetünk fog most fókuszba kerülni ebben az időszakban. Azzal a felütéssel, hogy minden mást most valamelyest akár hanyagolhatunk is! Szóval próbáljunk minőségi időt eltölteni a szeretteinkkel és ha nagyon aktívnak érezzük magunkat azt az energiát is fordítsuk az otthoni környezetünkre, legyen az kert szépítés vagy lakás átrendezés, festés, lomtalanítás!

Skorpió: Aktív hétnek nézünk elébe, de úgy leszünk igazán hatékonyak, ha most nem magunkért teszünk! Szóval nézzünk szét a rokonaink és/vagy barátaink portáján, kérdezzük ki őket, hogy miben lehetünk hasznosak és ugorjunk neki! És így lesz mindenkinek jó! Nekik egyértelműen, hogy miért, de nekünk is! Mert most ez többet fog tenni értünk lelkileg, mintha a saját dolgainkkal lennénk elfoglalva!

Nyilas: A munkánk és a pénzkeresetünk területei kerülnek előtérbe ebben a szakaszban. És most az lesz azaz energia, ami egyensúlyt hoz ezen a téren, ha sokat kommunikálunk. Szóval ha van egy kis feszültség bizonyos téren, vagy bizonyos részterületeken, vagy éppen valakivel kapcsolatosan, akkor most eljött az idő, hogy ezt felhozzuk, átbeszéljük, megoldjuk és tovább lépjünk!

Bak: Ezen a héten mi magunk leszünk olyan lemondott, olyan remeteszerű hangulatban, hogy képesek leszünk túllépni, felülemelkedni régóta lezárandó dolgokon. Ezek lehetnek bennünk zajló rossz minták, rossz szokások, vagy akár olyan külső események, amelyek szintén lezárandóak lennének. Sőt akár terhelő emberi kapcsolatok is! Most úgy fogunk tudni kilépni, hogy az nem fog terhelni bennünket!

Vízöntő: Mély egzisztenciális kérdések fognak foglalkoztatni bennünket ezalatt az időszak alatt. Egzisztenciális, mint mély filozófiai kérdések, miért élünk, miért létezünk, mi lenne az életünk értelme, stb. Próbáljunk minél többet tájékozódni olyan forrásokból amelyek hitelesek. Olvassunk ősi kultúrák tanításaiból, kontaktáljunk olyan emberekkel, akik példaértékűek, stb.

Halak: Az együttműködéseink fognak terítékre kerülni ebben a szakaszban, a választott együttműködéseink. Szóval partnereink és a barátaink kerülnek előtérbe, azok akik azért vannak ott az életünkbe, mert mi azt így alakítottuk és alakítjuk folyamatosan. Próbáljunk minőségi időt eltölteni velük, mert most ez oda-vissza jó lesz mindenkinek. Mi is töltődni fogunk az ő társaságukban és ők is töltődni fognak a mi társaságunkban.

Ebben az időszakban a fő spirituális momentum az Augusztus 13-ra eső nap lesz. Nem feltétlenül a péntek 13 végett, hanem azért is, mert azon a napon ünneplik dél-kelet Ázsiában Garuda megjelenésének napját. Garuda az a sas istenség, aki Visnu hordózó madara. És szinte az összes dél-ázsiai kultúrában Ő az életterünk dél-nyugati szegmensének a védelmezője. Szóval Ő az, aki védelmezi az otthonunkat a negatív történésekkel szemben! 

A fizikai síkon pedig a csípőnktől le a térdeinkig kell jobban oda figyelnünk magunkra. Szóval az adott területen az ízületeinkre, de akár az alhasunkra is! Tehát a strandoláskor a felfázásra is és természetesen úgy az ürítésünkre úgy nagy általánosságban.

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus kultúrtudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük