Heti asztrológiai előrejelzés: 2021. Április 30 – Május 7…

Kos: Olyan hétnek nézünk elébe, amikor a munkánk és az élet feladatunk területei találkozhatnak. Ahogyan az ambícióink és a lehetőségeink is. Sőt lehetőség fog adódni arra is, hogy úgy csináljunk meg bizonyos dolgokat, ahogyan mindig is szeretünk volna. Mindezt úgy, hogy ne kelljen megalkudni, és a teendőink ténylegesen kapcsolódjanak kell a valós értékeinkhez.

Bika: Az átlagnál lényegesen spirituálisabb időszak vár ránk, így most a kíváncsiság és az alkalom is meg lesz ahhoz, hogy bele láthassunk létezésünk mélyebb részeibe is. Természetesen segít ha olyan barátainkkal próbálunk minőségi időt eltölteni, akik jártasak ezen a téren. Keressük az összefüggéseket és azokat a találkozási pontokat, amikor a mindennapi életünk találkozik mély, lélekhez szóló élményekkel.

Ikrek: A partnerkapcsolatunk és a munkánk fog fókuszba kerülni ebben a szakaszban. Amennyiben materiálisan nézzük a várható történéseket, adódhatnak nehézségek. Amennyiben arra fókuszálunk, hogy a történésekből mi a tanulni való, akkor megnyitjuk magunkat annak a tapasztalásnak, hogy milyen az amikor felül emelkedünk valami kellemetlenen, és már ettől az élménytől megerősödve haladhatunk tovább.

Rák: Ebben az időszakban olyan aspektusai kerülnek előtérbe a partnerkapcsolatnak, ami az együttműködés kifejezetten a mélyebb részeit helyezi helyezi előtérbe. Ez érvényes lesz a külvilági kapcsolatainkra is és a belsővilágunk kapcsolataira is. Szóval fókuszáljunk olyan kulcs érzetekre, mint pl. a nélkülözhetetlenség, a biztonság érzet, a bizalom, és ezek mentén érintkezzünk a társainkkal.

Oroszlán: Ezen a héten sokkal érzékenyebbek leszünk mások nehézségeire, és sokkal nagyobb lesz bennünk az ingerencia arra, hogy másoknak segítsünk. Sőt ez most inkább a példa mutatásról fog szólni, mint a segítségről. Hiszen a nehézségek leküzdésében való segítség úgy is jót tehet a környezetünknek, hogy ők majd abból merítenek erőt, hogy mi hogyan oldottuk meg a nehéz helyzetet!

Szűz: Az intellektusunk fog előtérbe kerülni ebben a szakaszban, sőt inkább az alkalmazott intellektusunk! Így most a tanítása az lesz, hogy miként alkalmazzuk a megtanultakat, és az is, hogy a tanultak mennyiségétől függetlenül az mindig áldásosabb, ha együtt is működünk másokkal. Mert mások másként látják azt, amit mi szintén másként látunk hozzájuk képest, és ebből mindig adódhat tanulni való!

Mérleg: Az érzelmi világunk és a kommunikáció fog előtérbe kerülni, de a racionalitás szempontjából. Így lesz alkalmunk analitikusan megvizsgálni az érzéseinket, és egyben érzelmileg megélni azt, hogy miért van arra szükségünk, hogy kommunikáljunk, megosszunk bizonyos dolgokat magunkról, a velünk való történésekből másokkal. Másokkal, akik fontosak számunkra!

Skorpió: Beszélgetős, kommunikatív hétnek nézünk elébe minden szempontból. Így lesz lehetőségünk arra, hogy könnyed hangvételben barátkozgassunk, dumálgassunk és arra is, hogy ténylegesen és komolyan osszunk meg olyan információt ami fontos és mély tartalmú. Sőt most lehetőség adódik arra is, hogy tanács adjunk olyan módon, ami szinte már terápiás jelleggel fog hatni a másik félre.

Nyilas: Mi magunk és a közvetlen környezetünk fog terítékre kerülni. Sőt próbáljunk minél inkább a fizikai létünkkel foglalkozni ezen a héten. Testi dolgokkal mint például edzéssel, evéssel, pihenéssel, az otthonunk/kertünk szépítésével és minden olyan elfoglaltsággal, ami a fizikai síkon okoz boldogságot és a fizikai környezetünkre hat harmonikusan. Most ez fog leginkább tölteni bennünket!

Bak: Ebben az időszakban fontos szerepet fog az betölteni az életünkben, hogy egy kicsit kiszakítsuk magunkat a mindennapok pörgéséből. Természetesen nem kell remetének mennünk, hiszen most is ideális lenne az, hogy legyünk aktívak, kommunikáljunk sokat a hozzánk közelállókkal, de mindent csináljunk egy kicsi körben, azok társaságában, akik mellett jól érezzük magunkat!

Vízöntő: A barátaink és a szeretteink társaságára lesz szükségünk. És arra is, hogy megosszuk velük mindazt, ami mostanában foglalkoztat bennünket. Meséljünk nekik a terveinkről, a vágyainkról és mindenről, ami most fontos számunkra, és természetesen hallgassuk meg az ő véleményüket és rálátásaikat. Mert most kívülről jöhet az a fontos információ, ami még jobbá teszi a bennünk előkészületben lévő dolgokat.

Halak: Egy picit majd le kell lassítanunk ezen a héten. Mert most meg lesz bennünk az a svung, hogy túl terheljük magunkat. Szóval szánjunk időt arra is, hogy meditáljunk, elmélkedjünk, és néha húzódjunk vissza egy kicsit a saját kis világunkba. Most ez a legtöbb, amit tehetünk magunkért, és ez az amire szüksége is van a szervezetünknek, hogy a nagy rohanásban időnként fel tudjunk töltődni a tovább pörgés előtt.

Ezen a héten a megint csak az unalmas hétköznapok lesznek a ritkábbak. A Május 1-3 időszak végig egy kicsit nehezebb, feszültebb lesz, így természetesen az lenne az ideális, ha nem kezdenénk új, fontos, nagy horderejű dolgokba. A május 4, 6 és 7 pedig áldásos napok lesznek, amikor az újonnan megkezdett dolgok biztosan sikeresen mennek végbe.

Fizikailag egy teljes Hold kört fogunk zárni, így a csípőnktől le egészen a lábujjaink végéig kell majd vigyáznunk magunkra. Ide értve az ízületeinket, az izmainkat, vagy akár a visszereinket is, ha van olyanunk!

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus kultúrtudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük