Heti asztrológiai előrejelzés: 2020. November 6-13…

Kos: Nagyon aktív hétnek nézünk elébe, több szempontból is. Hiszen meg lesz az a képesség bennünk, hogy terv szerint járjunk el és megvalósítsuk az elképzeléseinket. De az erő is, hogy nagy elánnal bele vessük magunkat a teendőinkbe, és erőből nyomjuk a dolgokat. Szóval bátran vágjuk fejszéinket nagyobb fákba is, mert most meg fogjuk tudni csinálni! Valamint próbáljuk meg teendőinket együttműködésben megoldani!

Bika: Ebben az időszakban több fronton is képesek leszünk a segítség nyújtásra. Egyrészről eleve meg lesz az belső érzékenység, hogy észleljük azt, ha valaki a környezetünkben segítségre szorul, másrészről, most képesek leszünk arra, hogy megkülönböztessük azt, hogy most verbálisan vagy aktivitással tudunk hasznosabbak lenni, hogyan tudnánk a legmegfelelőbben segíteni.

Ikrek: Új életviteli rendszerek és/vagy szokások kiépítése lesz a meghatározó belső indíttatásunk, ami mozgatni fogja ezt a hetünket. Így bátran vágjunk bele új edzés fajtákba, új tanulmányokba, vagy akár abba, hogy újra írjuk a napi/heti/havi teendőink rendszerét. Most az lesz a fő motivációs szándék, hogy hatékonyabbá tegyük magunkat a mindennapokban.

Rák: A lelki nyugalmunk és békénk megélése fog fókuszba kerülni ebben a szakaszban. De most a kommunikáció, mint eszköz nem biztos, hogy jó hasznukra lesz. Viszont az elvonulás, a nyugodt légkörben való létezés elengedhetetlen lesz számunkra. Sőt akár próbáljunk meg szeretteinkkel is így érintkezni! Közösen együtt begúbózni egy kicsit, meg élni a békés légkört.

Oroszlán: A beszéd és a kommunikáció elképesztő fontos szerepet fog betölteni a mindennapjainkban, ebben az időszakban. Főként abból a szempontból, hogy kitárjuk a külvilág elé a belsőnket foglalkoztató dolgokat. Bátran kommunikáljunk a vágyainkról, a terveinkről, vagy akár a legbelsőbb ambícióinkról is. Mert most mi magunk is képesek leszünk arra, hogy jobban, tisztábban fogalmazzuk meg az elképzeléseinket.

Szűz: Az énünk és a család területei kerülnek most előtérbe ebben az időszakban, de a munkánk és a pénzkeresetünk is fontos területekként lesznek jelen a mindennapokban. Bátran kérjük ki a véleményét vagy akár a támogatását is a szeretteinknek a munkánk terén és hallgassuk meg az ő elképzeléseiket/tanácsaikat, mert hasznosak lehetnek abban, hogy mi magunk képesek legyünk más szemmel látni.

Mérleg: Létezésünk mélyebb, fontosabb, spirituálisabb részei fognak most minket jobban foglalkoztatni. Az, hogy mi az értelme az itt létünknek, az életünknek, az elvégzett teendőknek. Így most sokkal nyitottabbak leszünk arra, hogy olyan döntéseket hozzunk meg, ami az életünk belső minőségére van hatással, és így egyben az életünk lelki nyugalmi faktorára is!

Skorpió: Ebben az időszakban képesek leszünk dolgokat letenni, megszüntetni, feladni hosszútávon, vagy akár örökre is. Viszont szükséges lesz némi negatív meditációt segítségül hívni. Idézzük fel azokat a kellemetlenségeket, amelyek egyértelműen köthetőek rossz szokásokhoz, rossz beidegződésekhez, és ez most elég lesz ahhoz, hogy felismerjük azt, hogy mi az amit ki kell zárnunk az életünkből.

Nyilas: A külvilági életünk olyan fontos területei, mint a munka, a hivatás, a pénzkereset és ezek permutációi fognak most előtérbe kerülni, abból a szempontból, hogy mely részeit tudjuk majd együttműködésben csinálni másokkal. És nem feltétlen azért, mert szükségünk van segítségre, hanem inkább abból az indíttatásból, hogy minél jobban, minél professzionálisabban tudjuk csinálni azt, amit.

Bak: A munkánk, a teherbírásunk, a lelkesedésünk és az életfeladatunk területei kerülnek most majd fókuszba. Az együttműködés másokkal most kifejezetten hasznos lesz, hiszen egyrészről mások visszajelzése mindig óriási segítség lehet, még akkor is, ha az nem feltétlen segítség a teendőink megvalósításában, hanem visszajelzés arról, hogy kívülről más, hogy látja mindazt, amit csinálunk.

Vízöntő: A főirányadó elv, ami most mozgatni fog bennünket ebben a szakaszban az lesz, hogy vizsgálódó, intellektuálisan aktívan, és a belső értékrendünkhöz igazítva éljük meg a mindennapok történéseit. Szóval figyeljük meg a környezetünket és a történéseket, majd engedjünk át mindent ezeken a belső szűrőkön. Csak ezen lépések után hozzunk döntéseket, bármiben, ami fontos!

Halak: A tanulmányaink és a teendőink mögöttes és spirituális lényege fog most előtérbe kerülni. A mit, miért válaszai. Hogy milyen céllal csinálunk dolgokat, hogy mi az a világkép, ami miatt bizonyos dolgokat meg csinálunk, vagy értékelünk annyira, hogy meg is tanuljuk. így ebben az időszakban képesek leszünk arra, hogy új dolgokat beemeljünk a fontos listára, és arra is, hogy bizonyos dolgokat pedig elengedjünk!

Ezen a héten a fő momentum a Péntek 13 jelenség. De itt nem a mi pop kultúránk által felvértezett kombinációra gondoljunk, hanem arra, hogy ezen a napon ünneplik Indiában Dhanvantari napját, az Ájurvéda Istenének napját!

Ebben az időszakban a karjaink alatti szakasztól, le egészen a csípőnkig kell majd jobban vigyáznunk magunkra! Szóval, most a covid végett vigyázzunk jobban a mellkasunkra, főként ennek az időszaknak az első 3 napjában! De emellett persze oda kell figyelnünk az emésztésünkre is!

Om Tat Sat

Baktai Ádám, Hindu pap, a Védikus kultúrtudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük