Heti asztrológiai előrejelzés: 2020. Május 8-15…

Kos: Ezen a héten a külvilágunk és a belső értékeink fognak terítékre kerülni. A munkánk, a pénzkeresetünk, az ambícióink, a barátaink kapcsolata a belsőnkkel lesz fókuszban. A bennünk uralkodó érékrenddel, betyár becsülettel, tartással, hozzáállással. Hiszen bárhogyan is aposztrofáljuk magunkban ezt a részt, ez az, ami minket azzá tesz, akik vagyunk.

Bika: Az együttműködéseink fognak előtérbe kerülni ebben az időszakban. A fizikai világunkban is, ami lehet munkahelyi, vagy üzleti együttműködés, de vonatkozni fog ez a privát életünk partneri kapcsolataira is. A mérvadó irány az lehet, hogy miként működtessünk együtt dolgokat, sokkal, de sokkal hatékonyabban. Bátran kezdjünk bele új elképzelésekbe.

Ikrek: Ebben a szakaszban nagyon fontos lesz az, hogy tudjunk foglalkozni a saját és a partnereink lelkével is! Sőt nemcsak az, hogy most egy kis tűzoltás jelleggel megoldjunk ezt azt az életünkben, hanem az is fontos lenne, hogy próbáljunk olyan új rendszereket beiktatni, ami teret ad annak, hogy rendszeresen foglalkozzunk magunkkal és a kapcsolatainkkal!

Rák: Az intellektusunk és a racionalitásunk fog most dominánsabban működni a mindennapjainkban. Mindez úgy, hogy az együttműködéseink különleges figyelmet fognak kapni, saját magunktól. Azzal az áldással, hogy most sokkal jobban felfogjuk tudni azt fedezni, hogy melyek azok a faktorok, amelyek feszültséget okoznak és diszharmóniát. Így sokkal könnyebb lesz mindent jobban csinálni.

Oroszlán: A lelkiegyensúly és elégedettség érzete fog fókuszba kerülni ebben az időszakban, saját magunknál és a közvetlen környezetünkben is.  Mindez úgy, hogy próbáljunk a lehető legtöbb segítő szándékot nyújtani a környezetünkben lévőknek, főként a partnereinknek, és egész apró változtatásokkal is nagyon sokat lehetünk képesek jó irányba változtatni.

Szűz: Nagyon tevékeny hétnek nézünk elébe, aminek azzal tudjuk majd a lehető legjobban levenni az élét, amennyibe képesek vagyunk úgy megnyitni magunkat, hogy új dolgokat is betudjunk engedni. Mert most ezek a az újdonságok nemcsak jópofa dolgokként fognak feltűnni az életünkben, hanem ezek akár hosszútávra is meghatározó teendők lehetnek.

Mérleg: A beszéd és a kommunikáció fog előtérbe kerülni ebben a szakaszban, de arra különös képen oda kell figyelnünk, hogy a mondanivalónk stílusával ne billentsük ki a környezetünket. Hiszen az mégis csak furcsa, hogy valakit azzal fosztunk meg attól, hogy jól reagálja le tanácsainkat, hogy olyan mód közöljük vele az értékes infókat, amitől a kedve elmegy az egésztől.

Skorpió: Az énünk, a környezetünk, és a harmonikus együttműködés fog terítékre kerülni a mindennapjainkban. Kiváló csapatépítő lesz az, ha környezetünkkel, szeretteinkkel együtt csinálunk dolgokat, és ami talán még ennél is fontosabb, hogy együtt tanuljunk meg dolgokat és szinte bármit, mert maga az élmény lesz az ami viszi a prímet!

Nyilas: Ezen a héten az elvonulás és minőségi önmagunkkal foglalkozás lenne az, ami a legtöbbet adhatja meg nekünk lelkileg. Amennyiben ez nem oldható meg, akkor is próbáljunk minél jobban arra szorítkozni a környezetünkkel, hogy együtt csináljunk meg dolgokat, most a kommunikációs képességünk nem biztos, hogy jókat tudna megszülni. Szóval inkább tegyünk, mint mondjunk.

Bak: Ahhoz, hogy most jól lássuk magunkat, jól lássuk a lehetőségeinket, és jól lássuk a környezetünket szükségünk lesz némi segítségre. Bátran támaszkodjunk azoknak az értékítéletére, akik számunkra fontosak, és akik csak és kizárólagosan jót akarnak nekünk. Tehát hallgassunk barátainkra és szeretteinkre!

Vízöntő: A munkánk, a pénzkeresetünk és az ide kapcsolódó területek fognak előtérbe kerülni ebben az időszakban. De most az lesz a fontos, hogy képesek legyünk komoly erőfeszítéseket, és energiát bele tenni a megszokott feladatkörökbe. Most nem kell újítanunk, változtatnunk a bevett dolgokon, csak nyomni kell, de azt nagyon.

Halak: A befejezések és lezárások fogják dominálni ezt a szakaszt. Így összpontosítsunk olyan dolgokra, amelyeken már ideje lenne túllépni. Hátráltató tényezőkre, szokásokra, vagy akár emberekre kell kiterjesztenünk a figyelmünket. És itt nem sértettségről lesz szó, vagy személyes érdekekről. Racionálisan meg kell vizsgálnunk, hogy mi az, ami minket hátráltat és lépni kell, annak a leállításának irányába. Ennyi.

Ebben a szakaszban a Május 8, 13 és 14 napok sokkal kedvezőbben fognak alakulni, mint a többi napok, így próbáljuk a meghatározó feladatainkat ezekre a napokra tenni. Május 14 egyébként Gyógyító Buddha nap is, így azon a napon mindenképpen tegyünk az egészségünkért.

Fizikailag pedig a csípőnktől le egészen a bokánkig kell magunkra vigyáznunk. Ide értve a szöveteket a bőrtől a csontvelőig, de a funkcionális feladatköröket is, mint pl vér és nyirok keringés!

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük