Heti asztrológiai előrejelzés: 2020. Május 22-29…

Kos: A beszéd, a kommunikáció, a családi atmoszféránk az otthonunk ezek a szép dolgok kerülnek most fókuszba ebben az időszakban. Próbáljunk minél több minőségi időt eltölteni a szeretteinkkel és csináljunk dolgokat együtt. Ami lehet laza beszélgetés, vagy olyan csapat építő kommunikáció, ami építi a családi kohéziót, vagy akár fizikai dolgokat is csinálhatunk, mint pl. az otthonunk szépítése és/vagy fejlesztése.

Bika: Az énünk és a közvetlen környezetünk fog előtérbe kerülni ezen a héten, főként a lelki egyensúly és lelki béke szempontjaiból. Szóval bátran kommunikáljunk mélyebb dolgokról, mert most pontot tehetünk olyan dolgok végére is, ami már nagyon régóta húzódik a felszín alatt, vagy ami nagyon mélyen érinti a családi atmoszféránk békéjét. Sőt, most minden résztvevő elégedettségével tudni majd túllépni dolgokon.

Ikrek: Most a beszéd és a kommunikáció fogja kitölteni ezt a szakaszt az életünkben és mindez úgy, hogy kelleni fog egy kis tér és terület is, hogy minél átütőbb legyen a közölt információ. Valamint kelleni fog egy kis idő is arra, hogy úgy tudjunk megfogalmazni dolgokat, hogy az fogyasztható legyen. Szóval az írott információ átadás könnyebb lesz, de a beszéd is, ha mindazt nem szemtől-szembe, hanem inkább valami eszközön keresztül ütjük nyélbe.

Rák: A vágyaink, a terveink és az ambícióink fognak fókuszpontba kerülni ebben az időszakban és az, hogy ezekről beszélni tudjunk. Szóval bátran nyíljunk meg a szeretteinknek, a rokonoknak és a barátoknak, és mondjuk el mindazt, ami mostanában foglalkoztat minket. Mert attól függetlenül, hogy tudjuk-e használni mindaz amit mondanak, az is értékes, hogy halljuk valaki más álláspontját azzal kapcsolatosan, amit mi gondolunk.

Oroszlán: A munkánk, az életfeladatunk és az ambícióink kerülnek terítékre ezen a héten és ezen területeknek a permutációi. Lehetőségünk lesz arra, hogy átvizsgáljuk azt, hogy a munkánk mennyire van kapcsolatban az életfeladatunkkal, bármilyen módon, és amennyiben ezek a területek még nem igazán közelítenek, most lehetőségünk lesz arra, hogy elkezdjük ezeknek a területeknek az összefésülését, akár a legkisebb módon!

Szűz: A lezárásoké és a befejezéseké lesz a főhangsúly ebben a szakaszban! Mindezt úgy, mint egy természetes folyamat részeként. Hiszen amit bárki, bármikor is elkezdett, azt valamikor be is kell fejezni. Így most meg lesz bennünk az a belső nyugalom, hogy a lezárás folyamata nem sértettségből vagy valami problémából fog elindulni, hanem egy lelki beérésből, egy túllépésből fog táplálkozni.

Mérleg: Mélyebb, spirituális dolgok fognak bennünket foglalkoztatni ebben az időszakban, és most a barátaink nagy segítségre lehetnek ebben. Minden barátunk, nemcsak a spirituális inklinációkkal bírók! Mert azok a barátok, akik nem igazán érdeklődnek ezek iránt az elvontabb, metafizikai vonulatok iránt tökéletesek abban, hogy egyensúlyban tartsanak bennünket, hogy ne essünk át a ló túl oldalára, túlzásba.

Skorpió: A munkánk és az együtt működéseink területei fognak előtérbe kerülni ezalatt az időt alatt. És nemcsak a hatékonyság, a célorientáltság és a termelés szemszögéből, hanem abból a szemszögből is, hogy mi hogyan érezzük magunkat miközben ellátjuk a feladatainkat. Jóérzéssel tölt el minket az amit csinálunk, miközben csináljuk, vagy éppen küszködünk azzal, ami egyébként a mindennapjaink része!

Nyilas: Ezen a héten sokkal nyitottabbak leszünk másokra, és mások nehézségeire. Az lesz a domináns érzés bennünk, hogy segítsünk másoknak. És most ehhez az sem kell az, hogy korábban nekünk is voltak nehezebb szakaszaink, és mások segítettek. De még az sem, hogy szociálisan érzékenyebbek legyünk. Most egyszerűen észre fogjuk venni azokat a lehetőségeket, hogy betudjunk jól avatkozni, mások javára.

Bak: Az intellektusunk és a racionális énünk fog most dominánsabban jelen lenni a mindennapokban, de azzal a szándékkal, hogy segítsünk másoknak. És ez most nagyon nagy segítség lehet másoknak. Mert a most domináns agyműködésünk rendszerben lát, rendszerben alkot, így amivel most tudunk segíteni lehet, hogy hosszútávon is megoldásokat jelent. Vagy olyan rendszer hibát korrigál, ami innentől kezdve már hatékonyabban tud működni.

Vízöntő: Tanulás, gyakorlás, együttműködés ezek a témakörök fogják kitölteni ezt az időszakot. És a közös ezekben az, hogy kell hozzá valaki más is, egy másik indívidum. Akitől tanulunk, akivel gyakorlunk, akivel együttműködünk. Természetesen ez nekünk sokkal jobb, mint a másik félnek. Ez minket fog előbbre vinni, de a másik fél is kap belőle, mert tanítva is tanul az ember! Lehet, hogy nem újat, de elmélyül az, amit már tudott.

Halak: A segítés, a tanítás, az aktív részvétel fogja kitölteni ezt a szakaszt az életünkben. És képesek leszünk szinte bármilyen témába, rendszerbe bele simulni és hozzá tenni. Mert ez a lényeg, hozzá tenni valamit, mindenhez, magunkból. A folyó nem magának viszi a vizet, a fa nem magának terem gyümölcsöt, hanem a közösbe, másért, magából. Most nekünk is megadatik adni magunkból, másnak!

Ebben az időszakban a főmomentum a Május 22-re eső Újhold lesz, amikor is 4 bolygó lesz a Bika jegyében, a családi atmoszféra jegyében. Sőt ez a 4 bolygó ott lesz egészen Vasárnap kora délutánig. Használjuk ki ezt az időszakot a családunkkal!

Fizikailag az arcunktól le egészen a gyomrunkig kell jobban odafigyelnünk magunkra, és nemcsak a szerveinkre, vagy az adott terület vérellátására, vagy nyirok keringésére. Arra is figyeljünk oda, amivel közvetlen hatunk ezekre a területekre. Lásd légzés, étkezés, vagy akár az adott területek tornáztatása!

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Ui: Ilyet nem szoktam, de az olvasottság miatt, itt is szólnék, hogy a 2 éves asztrológiai tanfolyam Május 23 helyett Június 20-án indul, mert addigra már lehet majd beltéren gyülekezni!

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük