Heti asztrológiai előrejelzés: 2020. Május 15-22…

Kos: A család és a családi atmoszféra területei lesznek a leghangsúlyosabbak ebben az időszakban. Sőt most ezek a témakörök teljes figyelmet igényelnek a részünkről, főként abból a szempontból, hogy új irányokat és ambíciókat tudjunk beépíteni a közös életünkbe. Valamint arra is fel kell készülnünk, hogy egyes dolgokat teljes mértékben le kell zárnunk ahhoz, hogy újakat tudjunk kezdeni.

Bika: Az énünk és a hozzáállásunk fog fókuszba kerülni ezen a héten, de főként a külvilági feladatköreinkkel kapcsolatban. Így most nagy hangsúlyt fog kapni a munka, a pénzkereset, a tervek és ambíciók valamint az is, hogy mit vagyunk képesek feladni, lezárni magunkban ahhoz, hogy megtudjuk valósítani az elképzeléseinket.

Ikrek: A lezárások és a befejezések fogják kitölteni ezt a szakaszt az életünkben. Nem feltétlen úgy, hogy a kényszer vagy valami más negatív indok legyen a legfőbb kiváltó ok, hanem inkább egy természetes folyamat lezárásaként fog ez terítékre kerülni. Ebben az is sokat fog tudni nekünk segíteni, ha egy kicsit eltávolodunk a hétköznapoktól és befelé fordítjuk a figyelmünket.

Rák: Kreatív energiáink a maximális fordulat számon fognak dübörögni, így tervek, vágyak, elképzelések sokasága fogja elárasztani a tudatunkat ebben az időszakban. És nem is lesz az baj, ha esetlej egyes dolgokat csak később, vagy akár csak évekkel később fogunk tudni megvalósítani. Az aktuális hívás az ötletelés, és próbáljunk mindent lejegyezni, nehogy kárba vészen valami értékes.

Oroszlán: A munkánk és az élet feladataink fogják igényelni a teljes figyelmünket ezen a héten. Természetesen az is fókuszba fog kerülni, hogy ez a két terület mennyire vannak egyensúlyban. Mennyire közelíti a munkakörünk meg az életfeladatunk a hívatásunkat. De akár az is, hogy amennyiben jó úton járunk a hívatásunkban, az elegendő-e ahhoz, hogy ebből megtudjunk élni.

Szűz: A lelkünk békessége, egyensúlya és világa fog ebben a szakaszban előtérbe kerülni, és minden más is, ami kapcsolódik a lelkiséghez. Így készüljünk fel arra, hogy egy csomó hétköznapi történés, ami máskor még szemet sem szúr, most teljesen másképpen fog bennünket érinteni, sokkal mélyebben, sokkal intenzívebben és eképpen is fogunk rájuk reagálni.

Mérleg: Ebben az időszakban az intellektusunk különféle elemei fognak előtérbe kerülni, és így mindent sokkal tisztábban és a megfelelő kontextusban fogunk látni. Viszont arra majd vigyáznunk kell, hogy a racionális oldalunkat ne vigyük túlzásba, hiszen akkor borul az egyensúly, mert az intuitív oldalunk is része az intellektusunknak, ami kiegészíti a racionális oldalunkat.

Skorpió: Az együttműködéseink fognak előtérbe kerülni ebben a szakaszban, és az, hogy ezek mennyire harmonikusan léteznek az életünkben. Ez értetendő lesz a professzionális együttműködéseinkre is, tehát a munka társainkra és/vagy az üzleti életünkben szereplő emberekre is, és a privát életbeli partneri viszonyainkra is!

Nyilas: Aktív hétnek fogunk elébe nézni, mind fizikai síkon, mind az intellektus síkján. Szóval a tevékenyek is leszünk, de a tanulás sem fog háttérbe szorulni. Sőt mindez még ami azzal is meg lesz spékelve, hogy jobban észre fogjuk venni azokat a lehetőségeket, amikor mi segíthetünk másoknak, és most meg lesz ehhez a többlet energiánk is.

Bak: A beszéd és kommunikáció különféle formái fogják kitölteni ezt az időszakot. És attól függetlenül, hogy most ennek a nagy része a családunkon és a közvetlen környezetünkön belül fog megtörténni, a tanácsadás eleme a kommunikációnak különösen nagy hangsúlyt fog kapni. Szóval bátran faggassuk a szeretteinket erről-arról, hogy kialakuljon a lehetőség akcióba lendülni.

Vízöntő: Mi magunk, a családunk és közvetlen környezetünk fognak fókuszba kerülni ezen a héten. A közvetlen környezet a szeretteinkre is értetendő lesz és az otthonunkra is. Szóval aktivizálhatjuk magunkat a fizikai síkon is, otthon és kert építés, szépítés téren is, de úgy is, hogy a szeretteinkkel foglalkozunk, mondjuk lehetőleg azt is otthon, saját közegben.

Halak: Aktív szakaszt fogunk megélni, de mindezt nyugalomban, picit elzárkózva a külvilágtól, amolyan csendes örültként. Elképesztően sok energiánk lesz, így most bátran szedjük elő az elmaradásainkat, a félbe hagyott projektjeinket és csapjunk bele a befejezésükbe, vagy legalább abba, hogy átmozgatjuk egy kicsit, és a mostani fejünkkel már azt tudjuk mondani, hogy ezt elengedem, mert úgy sem fogom ezzel semmit sem kezdeni.

Ebben az időszakban a nagy momentum a Május 21-re eső Szavitri nap lesz. Szavitri ezen a napon szerezte vissza férjét Jamától, a Halál Istenétől. Ezen a napon a hölgyek szoktak felajánlásokat tenni a partnereik várható hosszú életéért.

Egyébként Szavitri története talán az egyik legismertebb bonyodalom a Védákból. 34 film adaptáció készült belőle, többek között Német és Olasz rendezésben is, de készült belőle opera Angliában, és Illés Endre könyvének alapján magyar rádiójáték is olyan sztárokkal, mint Básti Lajos és Darvas Iván és tv film is Szokolay Ottó és Juhász Jácint szereplésével.

Fizikailag ebben az időszakban Május 19 délutánig a bokáinkra és a lábainkra kell majd vigyáznunk. Míg 19-én délutántól meg már a fejünkre és az arcunkra, hiszen a Hold egy új ciklusba kezd!

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük