Heti asztrológiai előrejelzés: 2020. Augusztus 14-21…

párvati dévi, a hegyek leánya, síva szerelme…

Kos: Tanulás, gyakorlás és mások segítése kerül most terítékre ezen a héten. Ehhez még hozzá fog jönni egy átlagon felüli képesség a kommunikáció terén is, szóval pörgős hétnek nézhetünk elébe. A fent említett területek bármilyen permutációiban létre jöhetnek, de még az is, hogy a frissen megtanultakkal segítsünk a környezetünknek, és ezáltal ez az újonnan nyújtott segítség váljon a gyakorlássá.

Bika: Mi magunk, a környezetünk és az a vágy, hogy új életviteli rendszereket vezessünk be a mindennapjainkba fogja kitölteni ezt az időszakot az életünkben. Szóval bele kezdhetünk egy új edzés tervbe, vagy új rendszerekbe a ház körüli feladatok terén, de a lényeg az lesz, hogy ezt csináljuk együtt a szeretteinkkel és akkor lesz az új buli hosszú életű és fenntartható, mindenki elégedettségére.

Ikrek: Mi magunk és az a képességünk, hogy elfoglaljuk magunkat, egy picit elzárkózva a külvilágtól fog most fókuszpontba kerülni, ebben a szakaszban. Ezen belül meg bármi csinálhatunk, ami hasznos. Molyolgathatunk olyan apróságokkal, amelyektől töltődünk. Megcsinálhatunk olyan dolgokat, amelyeket az utóbbi időben elhanyagoltunk. Bármit csinálhatunk, csak csináljuk.

Rák: Elképesztően erős késztetést fogunk érezni arra, hogy kommunikáljunk, és a kommunikációnkkal pedig segítsünk a szeretteinknek. Viszont arra vigyáznunk kell, hogy ne legyünk túl erőszakosak, és nem is feltétlen a stílusunkban, de abban mindenképpen, hogy az elhangzottak után, ne kérjünk számon dolgokat, szinte azonnal. Adjunk időt, amíg beépülnek az újdonságok.

Oroszlán: A munkánk és az ambícióink fognak most előtérbe kerülni ezen a héten. Főként abból a szemszögből, hogy ezek a területek milyen módon hatnánk ránk, és a közvetlen közelünkben élőkre. Sőt a pénzkeresetünk is elő fog kerülni, és nem is feltétlen a számok szempontjából, de abból a szempontból mindenképpen, hogy mennyire van egyensúlyban az erőfeszítésünk, a bevételünkkel.

Szűz: Egzisztencialista kérdések fognak foglalkoztatni bennünket, és nem az anyagi javak szempontjából, hanem a létezésünk szemszögéből. Most kicsit mindent spirituálisabban fogunk látni, részeként egy nagy egésznek. Így bizonyos felszínes dolgok nagyon komoly értékvesztésen fognak átmenni, ezalatt a rövid hét alatt is, de bizonyos dolgok, amelyek valójában örömöt hoznak az ember életében, pedig sokkal több figyelmet fognak kapni.

Mérleg: Lezárások és befejezések fogják most a figyelmünket igényelni, mert már nagyon itt van az ideje, hogy bizonyos dolgok végére pontot tegyünk. Pont ezért most egyértelműen azok a dolgok fognak fókuszba kerülni, amelyek már kellemetlenek, amelyek már hátráltatóak az életünkben. És amelyek lezárásával, még ha maga a lezárás kellemetlen is, azonnal felszabadul egy csomó vegyértékünk.

Skorpió: Azok az emberek fognak előtérbe kerülni ebben az időszakban, akiket mi magunk választottunk be az életünkbe. Szóval a partnereink és a barátaink fognak most jobban előtérbe kerülni, és használjuk ki ezt az időt, hogy töltekezzünk, sütkérezzünk a fényükben. Ha pluszként még valamit el is tervezünk, vagy megpróbálunk megvalósítani, készüljünk fel, hogy ultra hatékonyak leszünk!

Nyilas: A munkánk és maga az erőfeszítés fog most jobban terítékre kerülni ebben a szakaszban. De most nagyon fontos lesz az is, hogy legyen mellettünk valaki, aki egyenrangú partnerként szerepel az életünkben. Aki most képes lesz arra, hogy ha esetlegesen túlpörögnénk, és erre ott lesz az esély, azt mondja, hogy „nyugi, nem kell mindent egy hét alatt megcsinálni”.

Bak: A spirituális és lelki dolgok fognak most előtérbe kerülni, de nemcsak, mint fellobbanás, hanem egy sokkal szervezettebb módon, mint az megszokott. Mert ott lesz bennünk az igény, hogy ezt a részét az életünknek feltérképezzük, és rendszeresen foglalkozzunk vele. Hogy ne csak egy néha fellibbenő érzet legyen a lelki életünk, hanem valami, amivel foglalkozunk, és ami hatással van a mindennapjainkra.

Vízöntő: Az otthonunk, a gyerekek és a partnerkapcsolatunk fog most előtérbe kerülni. Itt az otthon és a gyerekek is lehetnek tágabb értelembe véve, tehát a szülői ház, a családban szereplő gyerekek, stb. Szóval ez az időszak arra lesz kiváló, hogy foglalkozzunk a családunkkal, és minőségi időt töltsünk el velük. Mert az ilyen időszakok a legjobbak arra, hogy újra és újra megszilárdítsuk a kötelékeinket.

Halak: Ebben a szakaszban az lenne a legideálisabb hozzáállás az élethez, ha minél elfoglaltabban, minél aktívabban tartanánk magunkat. És itt maga a pörgés lesz az, ami elégedettséget hoz. És ha úgy érezzük, hogy minden rendben van a mi házunk táján, akkor keressünk valakit a szeretteink közül, akire „ráerőltetjük” magunkat és a szabad vegyértékeinket, és akkor csináljuk meg az ő dolgaikat is!

Ebben az időszakban a legmarkánsabb spirituális nap a 21.-én péntekre eső nap lesz! Ezen a napon kezdte meg lelkigyakorlatait és lemondásait Parvati, hogy elnyerje Sívát, mint férjét. Szóval, amennyiben ezen a napon kezdünk bele nagy és nemes feladatokba, akkor az sikerülni fog!

Fizikálisan az arcunktól le egészen a lengőbordáinkig mindenre vigyáznunk kell. Szóval hajvonaltól lefelé a szemünktől, orrunktól, fülünktől és szánktól, át a torkunkig mindenre, tehát még a fagyival is vigyázzunk, az allergiásak meg vessenek be mindent, ami létezik a repertoárjukban. De ezen felül még vigyáznunk kell a mellkasüregünkben lévő ketyeréinkre is, tehát a szívünkre és a tüdőnkre is.

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Horoszkóp, Védikus Asztrológia | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük