Havi Védikus asztrológiai előrejelzés: Május 15-Június 15: Nap a Bikában…

A múlt hónapban felvázolt erős állás még mindig tart, annyi különbséggel, hogy a Merkúr bolygó is becsatlakozik az Ikrek jegyébe a Mars és a Rahu mellé.

Ez tovább fogja erősíteni a kommunikációs nehézségeket, és tovább fogja hátráltatni az igaz mondás lehetőségeit, vagy annak értékelését.

Mindez majd csak Június 15-én fog változni, amikor a Nap is beleérkezik ebbe az állásba. Ez megfogja könnyíteni a kommunikáció tartalmi részeit, de itt majd arra kell vigyáznunk, hogy beszédünk ne váljon öncélúvá.

Mert, ha úgy mondjuk ki az igazat, hogy mindeközben halálosan és vérig sértünk mindenkit ezzel, nem biztos, hogy elfogjuk érni a célunkat. Még akkor sem, ha mi jól érezzük magunkat attól, hogy kimondtuk az igazat.

De vissza térve a már múlt hónapban előállott bolygóállásra. Továbbra is legyünk spirituálisan aktívak, mantrázzunk, meditáljunk, tanuljunk ősi iratokból és mélyedjünk el tradicionális ősi gyógymódokban. És ezekre a teendőkre, 2 igen különleges nap is adódni fog ebben az időszakban.

Hiszen ennek a szakasznak a különleges eseménye a Hold teljes mértékű ellentétessége lesz. Június 3-án Újholdkor a Hold a Bikában fog állni, a lehető legerősebb pozícióban, majd 2 héttel később, Június 17-én Telihold lesz úgy, hogy a Hold a Skorpió jegyében fog állni, ami pozícionálisan a Hold leggyengébb területe. És ez benne a misztikus, és a totális kettősség egyben. Újholdkor lesz a Hold erős pozícióban, majd Teliholdkor lesz gyenge pozícióban!

Ez a kettősség adja meg minden gyakorlás misztikáját. Pl. a harcművészetben, a megsemmisítő erő fejlesztése és egyben az önuralom gyakorlása, vagy a táncban a pontos és koordinált lépések elsajátítása a robbanékony energiával teli mozgás közben. És ez a Tantrikus gyakorlás lényege is, a Yin és Yang részek egyidejű megélése és kultiválása.

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük