Havi Védikus asztrológiai előrejelzés: Május 15-Június 15: Nap a Bikában…

A múlt hónapban felvázolt erős állás még mindig tart, annyi különbséggel, hogy a Merkúr bolygó is becsatlakozik az Ikrek jegyébe a Mars és a Rahu mellé.

Ez tovább fogja erősíteni a kommunikációs nehézségeket, és tovább fogja hátráltatni az igaz mondás lehetőségeit, vagy annak értékelését.

Mindez majd csak Június 15-én fog változni, amikor a Nap is beleérkezik ebbe az állásba. Ez megfogja könnyíteni a kommunikáció tartalmi részeit, de itt majd arra kell vigyáznunk, hogy beszédünk ne váljon öncélúvá.

Mert, ha úgy mondjuk ki az igazat, hogy mindeközben halálosan és vérig sértünk mindenkit ezzel, nem biztos, hogy elfogjuk érni a célunkat. Még akkor sem, ha mi jól érezzük magunkat attól, hogy kimondtuk az igazat.

De vissza térve a már múlt hónapban előállott bolygóállásra. Továbbra is legyünk spirituálisan aktívak, mantrázzunk, meditáljunk, tanuljunk ősi iratokból és mélyedjünk el tradicionális ősi gyógymódokban. És ezekre a teendőkre, 2 igen különleges nap is adódni fog ebben az időszakban.

Hiszen ennek a szakasznak a különleges eseménye a Hold teljes mértékű ellentétessége lesz. Június 3-án Újholdkor a Hold a Bikában fog állni, a lehető legerősebb pozícióban, majd 2 héttel később, Június 17-én Telihold lesz úgy, hogy a Hold a Skorpió jegyében fog állni, ami pozícionálisan a Hold leggyengébb területe. És ez benne a misztikus, és a totális kettősség egyben. Újholdkor lesz a Hold erős pozícióban, majd Teliholdkor lesz gyenge pozícióban!

Ez a kettősség adja meg minden gyakorlás misztikáját. Pl. a harcművészetben, a megsemmisítő erő fejlesztése és egyben az önuralom gyakorlása, vagy a táncban a pontos és koordinált lépések elsajátítása a robbanékony energiával teli mozgás közben. És ez a Tantrikus gyakorlás lényege is, a Yin és Yang részek egyidejű megélése és kultiválása.

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .