Heti asztrológiai előrejelzés: 2019. Május 17-24…

Kos: Spirituális és lelki kérdések fogják foglalkoztatni személyünket ezen a héten. Szóval bátran vágjunk bele valamilyenféle lelkigyakorlatba legyen az meditáció vagy tai chi gyakorlás, hiszen ezeken a területeken a legkisebb erőfeszítés is sokszorosan hat ránk.

Bika: Az intellektusunk lesz aktívabb ebben az időszakban, főként probléma megoldó szerepkörben. Viszont így könnyebb lesz megvalósítanunk a belső békét, mert képesek leszünk azonosítani, majd meg is oldani a problémákat.

Ikrek: Egy picit feszültebbé válhatnak az együttműködéseink, így próbáljunk nagyon óvatosan fogalmazni és körültekintően eljárni az érzékeny témákban, természetesen azok irányába, akik fontosak nekünk. Mindenkit azért nem kell kikerülni a folyóson.

Rák: Kiváló hetünk lesz arra, hogy aktivitással, tervezéssel és gyakorlással előbbre tudjunk jutni. Viszont szükséges lesz még egy felismerés. Az, hogy mindezt valaki mással együtt csinálni sokkal kellemesebb, produktívabb és még sokkal könnyebb is.

Oroszlán: Sok-sok beszéd és kommunikáció lesz a hetünkben, mi több most akár egy pár kedves szóval, vagy csak egy pár írott sorral elképesztő hatással fogunk tudni bírni a hozzánk közel állókra. Szóval szeretgessük felebarátainkat a mondanivalónkkal.

Szűz: Minden amibe bele kezdünk ezen a héten, nagyon tartós és nagyon jó kifutású lehet. Szóval készüljünk rá, találjuk ki és kezdjük is el csinálni, most nem fejben kell rákészülni, meg fejben kitalálni, most egyszerűen csinálni kell.

Mérleg: Arra kell majd most jobban odafigyelnünk, hogy mindamellett, hogy a szándékaink jók, és még amellett is, hogy a kimondott szavak is jól vannak megválasztva, mégis milyen érzetet keltünk a másik félben. Ez egy olyan hét, amikor mi fogunk a legtöbbet fejlődni a saját kommunikációnktól.

Skorpió: Ezen a héten az fog fókuszba kerülni, hogy mi mindent vagyunk képesek megtenni az ambícióink és a vágyaink megvalósításának érdekében. És most az egyáltalán nem fog segíteni ha erről beszélünk másokkal. Csináljuk, intézzük de ne beszélgessünk róla.

Nyilas: Egy kicsit nehezebb hétnek nézünk most elébe, de lesznek menekülő útvonalaink. A család és a munka. Ezekben a témakörökben kell most egy kicsit beletemetkeznünk, és átfogjuk tudni vészelni azt, hogy most mi minden fortyog bennünk.

Bak: Leválásos hetünk lesz és ez most nem is lesz könnyű. De hosszútávon jobb lesz nekünk, hogy most ezek az emberek, ezek a dolgok egyszerűen kikerülnek a közvetlen környezetünkből, csak most egy kicsit fájni fog.

Vízöntő: Kiváló hetünk lesz arra, hogy szanáljuk a kellemetlen dolgokat, embereket, kapcsolatokat az életünkből. És ez most nem hirtelen felindulásból, de még haragból sem fog megtörténni, hanem nyugodtan, békésen, elvágóslagosan.

Halak: A munkánkon kívül minden más társadalmi érintkezésünk akár fantasztikusan is sikerülhet. Szóval a munkánkban kerüljük az összeütközések lehetőségét, és összpontosítsunk a barátainkra, a társainkra, a környezetünkre!

Ebben az időszakban a főmomentum a Május 18.-ára eső nap lesz, amikor is Buddha születésének, megvilágosodásának és eltávozásának napját ünnepelhetjük, ami a tibeti kultúrában egy 10 milliószoros nap is. Tehát bármi jót teszünk, annak sokszorosan is élvezhetjük a kellemes visszahatását.

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Horoszkóp, Védikus Asztrológia | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük