Havi asztrológiai előrejelzés: Nap a Mérleg jegyében: 2020. Október 17 – November 16…

Ebben a hónapban a Nap pozíciója végett egy kicsit kifog nyílni a világunk, és másokkal is megfogjuk akarni osztani az elmúlt időszak belső munkáink gyümölcsét. Sőt eleinte a Merkúr, majd a Vénusz hatásai miatt azt fogjuk érezni, hogy mások megsegítésének céljával, szívesen tanítanánk mindazt amit átéltünk az utóbbi időkben.

Itt viszont majd arra kell vigyáznunk, hogy ne essünk át a ló túloldalára és ne legyen az, hogy túlságosan is sokat adunk fel önmagunkból. Mert ha túl sok áldozatot hozzunk mások irányába, az egy idő után nekik sem jó, önállótlanná teszi őket, a minket ért terhelésről nem is beszélve

Az például célra vezető tud majd lenni, ha most maradunk a tanítás, tanácsadás, beszélgetés talaján, és nem próbálunk minden áron fizikailag is segíteni ha kell, ha nem.

Sőt az ilyen verbális segítségnyújtás még támogatott is lesz az asztrológiai hatások végett, mert egészen a szakasz végéig a Vénusz és a Merkúr házcserés állásban lesz, ami felerősíti a szép, a diplomatikus és a fennkölt beszéd stílus használatát.

Ebben a hónapban a legfőbb spirituális nap a November 15.-ére várható Diwali, a Fény ünnepe lesz. Az indiai kultúrában az év legnagyobb ünnepe, ők ilyenkor szokták megajándékozni egymást, kb. mint nálunk a Karácsony.

Különben ez a nap szokott az év legsötétebb újholdja lenni, és ezért is tradíció Indiában az, hogy ilyenkor minél több fényt gyújtanak az emberek. Tehát gyújtsunk minél több gyertyát, természetesen a tűzvédelmi előírásokat teljes mértékben szem előtt tartva.

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus kultúrtudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük