Havi asztrológiai előrejelzés: Nap a Mérleg jegyében: 2020. Október 17 – November 16…

Ebben a hónapban a Nap pozíciója végett egy kicsit kifog nyílni a világunk, és másokkal is megfogjuk akarni osztani az elmúlt időszak belső munkáink gyümölcsét. Sőt eleinte a Merkúr, majd a Vénusz hatásai miatt azt fogjuk érezni, hogy mások megsegítésének céljával, szívesen tanítanánk mindazt amit átéltünk az utóbbi időkben.

Itt viszont majd arra kell vigyáznunk, hogy ne essünk át a ló túloldalára és ne legyen az, hogy túlságosan is sokat adunk fel önmagunkból. Mert ha túl sok áldozatot hozzunk mások irányába, az egy idő után nekik sem jó, önállótlanná teszi őket, a minket ért terhelésről nem is beszélve

Az például célra vezető tud majd lenni, ha most maradunk a tanítás, tanácsadás, beszélgetés talaján, és nem próbálunk minden áron fizikailag is segíteni ha kell, ha nem.

Sőt az ilyen verbális segítségnyújtás még támogatott is lesz az asztrológiai hatások végett, mert egészen a szakasz végéig a Vénusz és a Merkúr házcserés állásban lesz, ami felerősíti a szép, a diplomatikus és a fennkölt beszéd stílus használatát.

Ebben a hónapban a legfőbb spirituális nap a November 15.-ére várható Diwali, a Fény ünnepe lesz. Az indiai kultúrában az év legnagyobb ünnepe, ők ilyenkor szokták megajándékozni egymást, kb. mint nálunk a Karácsony.

Különben ez a nap szokott az év legsötétebb újholdja lenni, és ezért is tradíció Indiában az, hogy ilyenkor minél több fényt gyújtanak az emberek. Tehát gyújtsunk minél több gyertyát, természetesen a tűzvédelmi előírásokat teljes mértékben szem előtt tartva.

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus kultúrtudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük