Havi asztrológiai előrejelzés: Nap a Mérleg jegyében: 2020. Október 17 – November 16…

Ebben a hónapban a Nap pozíciója végett egy kicsit kifog nyílni a világunk, és másokkal is megfogjuk akarni osztani az elmúlt időszak belső munkáink gyümölcsét. Sőt eleinte a Merkúr, majd a Vénusz hatásai miatt azt fogjuk érezni, hogy mások megsegítésének céljával, szívesen tanítanánk mindazt amit átéltünk az utóbbi időkben.

Itt viszont majd arra kell vigyáznunk, hogy ne essünk át a ló túloldalára és ne legyen az, hogy túlságosan is sokat adunk fel önmagunkból. Mert ha túl sok áldozatot hozzunk mások irányába, az egy idő után nekik sem jó, önállótlanná teszi őket, a minket ért terhelésről nem is beszélve

Az például célra vezető tud majd lenni, ha most maradunk a tanítás, tanácsadás, beszélgetés talaján, és nem próbálunk minden áron fizikailag is segíteni ha kell, ha nem.

Sőt az ilyen verbális segítségnyújtás még támogatott is lesz az asztrológiai hatások végett, mert egészen a szakasz végéig a Vénusz és a Merkúr házcserés állásban lesz, ami felerősíti a szép, a diplomatikus és a fennkölt beszéd stílus használatát.

Ebben a hónapban a legfőbb spirituális nap a November 15.-ére várható Diwali, a Fény ünnepe lesz. Az indiai kultúrában az év legnagyobb ünnepe, ők ilyenkor szokták megajándékozni egymást, kb. mint nálunk a Karácsony.

Különben ez a nap szokott az év legsötétebb újholdja lenni, és ezért is tradíció Indiában az, hogy ilyenkor minél több fényt gyújtanak az emberek. Tehát gyújtsunk minél több gyertyát, természetesen a tűzvédelmi előírásokat teljes mértékben szem előtt tartva.

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus kultúrtudományok szakértője

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .