Heti asztrológiai előrejelzés: 2020. Október 23-30…

Kos: A munkánk és az ambícióink kerülnek most előtérbe, majd ezen a héten, főként a saját személyiségünk szemszögéből. Szóval tegyünk olyan dolgokért, amelyek a legbelsőbb vágyainkat és terveinket tükrözik. Most meg lesz azaz erő bennünk, hogyha nem is teljesítjük maradéktalanul a terveinket, képesek legyünk tenni érdekükben, képesek legyünk előre lépéseket produkálni.

Bika: A lezárások és a befejezések fogják kitölteni ezt az időszakot. De most legfőképp azokra a hátráltató tényezőkre kell összpontosítanunk, amelyek a terveinkben, az ambícióinkban hátráltatnak bennünket. Ezek a tényezők lehetnek rossz szokások, saját magunkban amelyek visszafognak bennünket. De akár nehéz emberek is lehetnek a környezetünkben, akik megnyilvánulásaikkal akadályoznak minket.

Ikrek: A spiritualitás és a miszticizmus szemszögéből fog előtérbe kerülni a munkánk és az életfeladatunk. Így az is előtérbe fog kerülni, hogy mi az a munka és megélhetési forma, ami összeegyeztethető a spirituális értékrendünkkel. Ami behozza azt a mennyiségű anyagi javakat, ami stresszmentesen fedezi a megélhetésünket , ugyanakkor nem okoz ellenérzéseket bennünk!

Rák: A személyes kapcsolataink most érzékenyebb területként fognak jelentkezni ebben az időszakban, és vigyáznunk kell arra, hogy most sokkal könnyebb lesz félre értésekbe is keveredni. Viszont a munkánkban adódni fognak eshetőségek arra, hogy több időt és energiát fektessünk be. Így ha most nem vagyunk felvértezve némi konfrontálódásra, temetkezzünk a munkánkba.

Oroszlán: A küzdelem fontos része lesz ennek a szakasznak, de a szenvedés opcionális lesz! Szóval bátran vágjuk a fejszénket olyan dolgokba, amelyeket egy ideje kerülünk, vagy halogattunk. Mert most meg lesz az erőnk, hogy erőből nyomjuk és mindent bele adjunk. A lényeg az, hogy ezt ne büntetésnek, vagy teherként fogjuk fel. Kezeljük lehetőségként, hogy fel göngyölítsük a szálakat!

Szűz: Ezen a héten képesek leszünk szellemileg teljes képet alkotni az életünkben zajló történésekről. Képesek leszünk rendszerben gondolkodni és a józan paraszti eszünk használva működni, de képesek leszünk arra is, hogy a belső megérzésünkre alapozva, az intuitív oldalunkon keresztül vizsgáljuk meg az életünk eseményeit. És ez lesz a lehetőség az egyensúlyra! A Racionális és az érzelmi működésünk egyszerre.

Mérleg: A tanulás és tanítás látszólagos kettősségei kerülnek fókuszba ebben az időszakban. Egy részről folyamatosan kell tanulnunk ahhoz, hogy tanítani tudjunk, másrészről pedig abból is képesek lehetünk tanulni, ahogyan tanítunk, hiszen addig kell forgatni a meglévő információkat a fejünkben, míg azt képesek leszünk átadni egy teljesen más gondolkodással bíró személyiségnek.

Skorpió: Aktív szakasznak nézünk elébe, ami lehet fizikai aktivitás, sőt érzelmi és szellemi is. Sőt ebben a szakaszban ez az aktivitás fókuszálható lehet majd önmagunkra nézve, de ez a többlet energia projektállható lesz másokra is! Szóval választhatjuk azt is, hogy másokat segítünk a többlet energiánkkal, ami ugyan olyan lelki elégedettséget fog hozni részünkre, mintha a magunk dolgaival foglalkoznánk.

Nyilas: Ezen a héten kötelező lesz a kiegyensúlyozott beszéd és kommunikáció ahhoz, hogy lelkileg jól érezzük magunkat. Mindez akkor is, vagy főleg akkor, ha egyébként mi magunk nem igazán vagyunk megnyílósak. Valamint most sem arra lesz szükség, hogy az ember állandóan beszéljen, és litániákat zengjen el. Hanem inkább arra, hogy ha még kevés szóval is, de tudjon megnyílni.

Bak: Mi magunk, a családi atmoszféránk, az otthonunk valamint a belső nyugalmunk és lelki békénk fog fókuszba kerülni ebben az időszakban. Valószínűleg személyünkben és a teendők terén elég sok minden fog ránk terhelődni, nem mintha ez annyira táj idegen lenne az életünkben, de ebben mi magunk is „hibásak” vagyunk valamelyest. Hiszen általában akkor érezzük jónak a dolgokat, ha azokat mi magunk csináljuk meg.

Vízöntő: A beszéd és a kommunikáció nagyon fontos szerepet fognak ebben a szakaszban. De a külsőségekre hihetetlenül oda kell majd figyelnünk, hogy még véletlenül se buktassunk ki másokat a környezetünkben. Mert a lényegi résszel, és a szándékunkkal nem lesz baj, de arra, hogy hogyan fogalmazunk meg egyes dolgokat, arra most több energiát kell majd ráfordítani.

Halak: Ahhoz, hogy jó döntéseket tudjunk hozni a héten, kommunikálnunk kell! Sőt minél több fronton annál jobb. Persze fontos dolgok esetében csak olyanokkal, akik közel állnak hozzánk, de akkor is meg kell nyílnunk. Szóval bátran fárasszuk a terveinkkel, az ötleteinkkel a barátainkat, a rokonainkat, a szeretteinket, mert egy-egy elejtett szó az ő részükről teljesen más perspektívákat is meg tud majd világítani az elképzeléseinket.

Ezen a héten az Október 25-re eső nap lesz a fő-fő momentum, ami egy nagyon pozitív szilárd nap a védikus kalendáriumban. Szóval ha szeretnénk valami nagyon fontosba bele vágni, ami terveink szerint jó hosszasan fog fontos szerepet betölteni az életünkben, akkor annak a kezdését tervezzük erre a vasárnapra.

Fizikailag a jelenlegi szakaszunk utolsó napjáig a térdeinkre, a lábszárainkra és a tappancsainkra kell majd jobban vigyáznunk. Lásd ha a hosszú hétvégén túrázunk, akkor azért legyen nálunk fásli, meg ideális esetben túra bot, stb. Míg a szakasz utolsó napján újabb ciklusba kezd a Hold, így 30-án már a fejecskénkre kell majd jobban oda figyelnünk.

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus kultúrtudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük