Havi asztrológiai előrejelzés: Nap a Halakban: 2023. március 15-április 14…

Két olyan hónap után, amikor a Szaturnusz jegyein küzdötte át magát, a Nap belép a Halakba, a Jupiter jegyébe és most együttállásba is kerül a Jupiterrel. Ezáltal a Nap ereje felerősödik a Jupiter intellektusával és lelkiségével fűszerezve, másszóval még könnyebb lesz magasztosabb feladatokra összpontosítani és akár életviteli rendszerekbe iktatni a mérvadó dolgainkat.

Ugyanakkor a Halak hatása érzékenyebbé tesz mindenkit az átlagnál. A személyiségjegyeink és az énképünk is visszafogottabb lesz, de egyáltalán nem ártalmasan. Ugyanis a Nap jól érzi magát a Halakban, szóval nem lesz kárunk ebből a lágyabb időszakból, inkább csak képesek leszünk körültekintőbben működni a mindennapokban.

Sőt aznap a Merkúr is belép a Halak jegyébe, ami újfent segíti a tanulmányi törekvéseinket, valamint a kommunikációs képességeinket is! A Merkúr itt egy kicsit gyengébben muzsikál, ami valamelyest hátráltathatja a rendszerszemléletet, a precizitást és az aprólékosságot, de most a Halak révén amúgy is inkább arra kellene összpontosítani, hogy mindent jó érzéssel és lélekből tegyünk, nem pedig kimért professzionalizmussal.

Sőt azáltal, hogy a Vénusz egészen április 6-ig a Kosban lesz, ebben a finomabb, visszafogottabb és jó érzésekkel megáldott időszakban a kreativitásunk is sokkal dominánsabb lesz. Akár úgy, hogy többféle témakörben kezdünk bele tanulmányokba, vagy akár úgy, hogy a tanulmányaink módszertanában leszünk újítóak!

A hónap fő spirituális napja az április 5-re eső Telihold lesz! Indiában ezen a napon ünneplik Hanumán születésnapját. Hanumán a Rámajána eposz egyik hőse, Aki talán az indiai pantheon legnépszerűbb istensége. Hanumán a zenei és küzdelmi művészetek istene, a gyógyítás nagy tudója, valamint az önfeláldozó szolgálat egyik legnemesebb példája.

Om Tat Sat

Baktai Ádám keletkutató, a keleti kultúrtudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük