Emlékeztető: Tai Chi, Jóga Oktatói Kurzus, Holdnaptár 2012 Előadás

Tai Chi

Tündérek!

A héten Csütörtökön (12.01.) is találkozunk 18:00 órától, így a tegnapi órával együtt a héten két foglalkozást tartunk, ezzel dolgozzuk le a jövő heti kimaradást. Ezt követő alkalom 12.12-én hétfőn lesz, az utolsó pedig 12.19-én.  Azok a Tündéreket, akik szeretnének ismételni, az utolsó két alkalommal jöhetnek gyakorolni fél áron.

Várunk benneteket szeretettel!

Jóga Oktatói Kurzus

December 2-án, pénteken tartjuk a második foglalkozást, még lehet csatlakozni (részletekért hívjatok a 06/30 417 98 62 telefonszámon)! Reggel 9:00-kor találkozunk, és 15:00 óráig jógázunk.

Gyertek, várunk benneteket!

Holdnaptár 2012 Előadás – 12.11. (Vasárnap) 15 órától

Mindig van új HOLDÁLLÁS a Nap alatt! Avagy: játszani jó… Hétvégi időpontban, kellemes Rák Holdnál – újra: Holdnaptár. Kiscsoportban várunk, a tőlem megszokott spontán rögtönzés színházával játszunk. Ingyenes.

Vásárolhatsz Holdnaptárt (2 000 Ft), vagy hozd el a már (2012-re) meglévő Sajátodat. A játékokban szemlélődhetsz vagy részt vehetsz kedved szerint.

Szeretettel,
Imolai Judit (Asztrológus, a játékmester) www.astrologia.hu

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Bhakti Kutir, Horoszkóp, Jóga
Kiemelt szavak: , , , , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük