Emlékeztető: Tai Chi, Jóga Oktatói Kurzus, Holdnaptár 2012 Előadás

Tai Chi

Tündérek!

A héten Csütörtökön (12.01.) is találkozunk 18:00 órától, így a tegnapi órával együtt a héten két foglalkozást tartunk, ezzel dolgozzuk le a jövő heti kimaradást. Ezt követő alkalom 12.12-én hétfőn lesz, az utolsó pedig 12.19-én.  Azok a Tündéreket, akik szeretnének ismételni, az utolsó két alkalommal jöhetnek gyakorolni fél áron.

Várunk benneteket szeretettel!

Jóga Oktatói Kurzus

December 2-án, pénteken tartjuk a második foglalkozást, még lehet csatlakozni (részletekért hívjatok a 06/30 417 98 62 telefonszámon)! Reggel 9:00-kor találkozunk, és 15:00 óráig jógázunk.

Gyertek, várunk benneteket!

Holdnaptár 2012 Előadás – 12.11. (Vasárnap) 15 órától

Mindig van új HOLDÁLLÁS a Nap alatt! Avagy: játszani jó… Hétvégi időpontban, kellemes Rák Holdnál – újra: Holdnaptár. Kiscsoportban várunk, a tőlem megszokott spontán rögtönzés színházával játszunk. Ingyenes.

Vásárolhatsz Holdnaptárt (2 000 Ft), vagy hozd el a már (2012-re) meglévő Sajátodat. A játékokban szemlélődhetsz vagy részt vehetsz kedved szerint.

Szeretettel,
Imolai Judit (Asztrológus, a játékmester) www.astrologia.hu

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Bhakti Kutir, Horoszkóp, Jóga
Kiemelt szavak: , , , , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .