Emlékeztető: Tai Chi, Jóga Oktatói Kurzus, Holdnaptár 2012 Előadás

Tai Chi

Tündérek!

A héten Csütörtökön (12.01.) is találkozunk 18:00 órától, így a tegnapi órával együtt a héten két foglalkozást tartunk, ezzel dolgozzuk le a jövő heti kimaradást. Ezt követő alkalom 12.12-én hétfőn lesz, az utolsó pedig 12.19-én.  Azok a Tündéreket, akik szeretnének ismételni, az utolsó két alkalommal jöhetnek gyakorolni fél áron.

Várunk benneteket szeretettel!

Jóga Oktatói Kurzus

December 2-án, pénteken tartjuk a második foglalkozást, még lehet csatlakozni (részletekért hívjatok a 06/30 417 98 62 telefonszámon)! Reggel 9:00-kor találkozunk, és 15:00 óráig jógázunk.

Gyertek, várunk benneteket!

Holdnaptár 2012 Előadás – 12.11. (Vasárnap) 15 órától

Mindig van új HOLDÁLLÁS a Nap alatt! Avagy: játszani jó… Hétvégi időpontban, kellemes Rák Holdnál – újra: Holdnaptár. Kiscsoportban várunk, a tőlem megszokott spontán rögtönzés színházával játszunk. Ingyenes.

Vásárolhatsz Holdnaptárt (2 000 Ft), vagy hozd el a már (2012-re) meglévő Sajátodat. A játékokban szemlélődhetsz vagy részt vehetsz kedved szerint.

Szeretettel,
Imolai Judit (Asztrológus, a játékmester) www.astrologia.hu

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Bhakti Kutir, Horoszkóp, Jóga
Kiemelt szavak: , , , , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük