Egy kis könyvajánló

Stefan Chmelik : A kínai gyógynövények titkai – Kulcs a tökéletes egészséghez

Hiánypótló és különleges könyvet tart kezében az olvasó. Könyvünk a nyugaton – és különösen Magyarországon – gyakorlatilag ismeretlen kínai herbalisztikát, azaz a gyógynövény terápiát mutatja be mindenki által könnyen érthető és olvasható módon.

A kínai gyógynövények titkai című könyv segít abban, hogy megértsük ezt a teljesen egyénre szabott megközelítést, és megtanít, hogy hogyan használhatjuk ezt saját magunk és családunk egészsége érdekében.  Teljes részletességgel bemutatja a kínai gyógynövényes kezelések elveit, az ebben nem gyakorlottak számára is. Lépésről-lépésre megismertet azzal, hogyan határozhatjuk meg saját alkatunkat, hogyan használjuk a legmegfelelőbb gyógynövényeket, és milyen felhasználási módokkal válnak leginkább a hasznunkra.

A Hagyományos Kínai Orvoslás nyugaton gyakorlatilag egyet jelent az akupunktúrával, azonban ez a kialakult kép egyáltalán nem fedi a valóságot. A Kínai Orvoslás mint tudomány, két alapvető elemből épül fel: a diagnosztikából és a hozzá tartozó klinikumból, azaz terápiás eljárásokból. Az akupunktúra a terápiás eljárások közül csupán az egyik,  a gyógyszeres terápia, a manuálterápia és a légzés-és mozgásterápia mellett. Könyvünk a nyugaton – és különösen Magyarországon – gyakorlatilag ismeretlen kínai herbalisztikát, azaz a gyógynövény terápiát mutatja be mindenki által könnyen érthető és olvasható módon.

Reméljük, hogy a könyv segítségével a szerző hasznos bepillantást nyújt a Kínai Orvoslás alapjaiba, gyógynövényterápiájába, és sok – a hétköznapi életben jól használható – hasznos ismerettel gyarapodhat az olvasó.

A könyv már nálunk is kapható, ára: 4590.-

Olvass bele itt

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Bhakti Kutir | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük