Egy kis könyvajánló

Stefan Chmelik : A kínai gyógynövények titkai – Kulcs a tökéletes egészséghez

Hiánypótló és különleges könyvet tart kezében az olvasó. Könyvünk a nyugaton – és különösen Magyarországon – gyakorlatilag ismeretlen kínai herbalisztikát, azaz a gyógynövény terápiát mutatja be mindenki által könnyen érthető és olvasható módon.

A kínai gyógynövények titkai című könyv segít abban, hogy megértsük ezt a teljesen egyénre szabott megközelítést, és megtanít, hogy hogyan használhatjuk ezt saját magunk és családunk egészsége érdekében.  Teljes részletességgel bemutatja a kínai gyógynövényes kezelések elveit, az ebben nem gyakorlottak számára is. Lépésről-lépésre megismertet azzal, hogyan határozhatjuk meg saját alkatunkat, hogyan használjuk a legmegfelelőbb gyógynövényeket, és milyen felhasználási módokkal válnak leginkább a hasznunkra.

A Hagyományos Kínai Orvoslás nyugaton gyakorlatilag egyet jelent az akupunktúrával, azonban ez a kialakult kép egyáltalán nem fedi a valóságot. A Kínai Orvoslás mint tudomány, két alapvető elemből épül fel: a diagnosztikából és a hozzá tartozó klinikumból, azaz terápiás eljárásokból. Az akupunktúra a terápiás eljárások közül csupán az egyik,  a gyógyszeres terápia, a manuálterápia és a légzés-és mozgásterápia mellett. Könyvünk a nyugaton – és különösen Magyarországon – gyakorlatilag ismeretlen kínai herbalisztikát, azaz a gyógynövény terápiát mutatja be mindenki által könnyen érthető és olvasható módon.

Reméljük, hogy a könyv segítségével a szerző hasznos bepillantást nyújt a Kínai Orvoslás alapjaiba, gyógynövényterápiájába, és sok – a hétköznapi életben jól használható – hasznos ismerettel gyarapodhat az olvasó.

A könyv már nálunk is kapható, ára: 4590.-

Olvass bele itt

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Bhakti Kutir | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük