Egy kis Kínai Asztrológiai Mágia, a 2012-as Évre

Szép évet zártunk 2012-ben, a Sárkány éve volt, még mindig élünk, és világ vége se lesz egyhamar. De, persze mindig van hová fejlődni.

A kínai asztrológia szerint idén a Víz Sárkány éve van, és jövőre Február 10-től pedig a Víz Kígyó éve kezdődik. Hát igen, ez az Újhold, az, amikor majd mi Indiában megfürdünk 100 millióan együtt, szóval úgy néz ki elég jelentőség teljes ez a nap, akár több ázsiai kultúrában.

De mindegy, visszatérve az asztrológiai mágiára, a kínai kultúra szerint a Víz évei a fekete színhez köthetőek, és itt fontos szerepe van a Tűznek, abban, hogy bevilágítsuk a fekete víz energiákat.

De a kínai asztrológiában nemcsak a megadott állatjegyeknek van egy 60 éves ciklusa, mármint 12 jegy, az 5 elem variációiban, de vannak 3 éves szakaszai is az elemeknek.

Most fogunk lezárni egy 3 éves Fa elem ciklust, amire ha visszanézünk, azért nem volt egyszerű, és a 2013-as Kígyó évével bele kezdünk a 3 éves Tűz szakaszba, és ez által lényegesebben szerencsésebb is lehet, a most jövő korszak.

Itt megint csak a Tűz elem az, ami fellendítheti a jövő éveket. Szóval tegyük az idei Karácsonyi ünnepeinket ténylegesen a Fény Ünnepévé, és varázsoljunk magunknak egy picit a jövő évre.

Om Tat Sat

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük