Egy kis Kínai Asztrológiai Mágia, a 2012-as Évre

Szép évet zártunk 2012-ben, a Sárkány éve volt, még mindig élünk, és világ vége se lesz egyhamar. De, persze mindig van hová fejlődni.

A kínai asztrológia szerint idén a Víz Sárkány éve van, és jövőre Február 10-től pedig a Víz Kígyó éve kezdődik. Hát igen, ez az Újhold, az, amikor majd mi Indiában megfürdünk 100 millióan együtt, szóval úgy néz ki elég jelentőség teljes ez a nap, akár több ázsiai kultúrában.

De mindegy, visszatérve az asztrológiai mágiára, a kínai kultúra szerint a Víz évei a fekete színhez köthetőek, és itt fontos szerepe van a Tűznek, abban, hogy bevilágítsuk a fekete víz energiákat.

De a kínai asztrológiában nemcsak a megadott állatjegyeknek van egy 60 éves ciklusa, mármint 12 jegy, az 5 elem variációiban, de vannak 3 éves szakaszai is az elemeknek.

Most fogunk lezárni egy 3 éves Fa elem ciklust, amire ha visszanézünk, azért nem volt egyszerű, és a 2013-as Kígyó évével bele kezdünk a 3 éves Tűz szakaszba, és ez által lényegesebben szerencsésebb is lehet, a most jövő korszak.

Itt megint csak a Tűz elem az, ami fellendítheti a jövő éveket. Szóval tegyük az idei Karácsonyi ünnepeinket ténylegesen a Fény Ünnepévé, és varázsoljunk magunknak egy picit a jövő évre.

Om Tat Sat

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük