Egy kis figyelmet kérnék, Pancsakarma eltolódás, egy lehetséges jógatábor Szeptemberre, stb…

untitledKedves tündérkék,

Figyelmesen olvassátok el a következő pár sort, hogy ne legyen félre értés.

Én mindig igyekszem jó asztrológiai időpontokban elkezdeni az oktatásokat, amiket én tartok, vagy a Kutir szervez. Sőt arra is törekszem, hogy ha esetleg lenne valamiféle spirituális apropó is, akkor valahogy azt is bekalkuláljuk. Így lett ez a Pancsakarma őszi indításával is.

Arra gondoltam, hogy milyen frappáns lenne Garuda napján elkezdeni, hiszen Ő tanítja a harcos szerzeteseket is. Harcra és gyógyászatra. De akkor még nem tudtam, hogy Augusztus 20 és az utána következő napok egy 5 napos országos szabadság hullámot indít el, így gondolom nem túl praktikus a Pancsakarmába belevágni, 19-én. Szóval ezennel 1 héttel későbbre halasztanám az ősznépi találkozott, Augusztus 26-ra. Ok?

És mi legyen a Taoista Jógával? Az ok Augusztus 17-es kezdettel? Egyelőre többen írták, hogy „az elsőre nem tudnak eljönni és, hogy ugye lesz, bepótlási lehetőség, ehm, ehm”, mint azok, akik biztos, hogy jönnek. Egyébként biztos, hogy lesz az első alkalomra pótlási lehetőség!

És ha már erről beszélgetünk, mit szólnátok egy, Szeptember eleji Jóga táborhoz Montenegróban?

Bulgáriát nem forszíroztuk, mert a kicsi fiúnk nem az a nagy utazó egyelőre, de Szeptemberre már látjuk benne a fantáziát egy útra.

Nem teljesen a mi szervezésünk lesz a buli, mert egy aranyos baráti házaspár az ottani szakértő kontaktunk, akik telente Boszniában síeltetnek népeket, nyaranta meg Montenegróba tengerpartoztatnak embereket. Szóval ők szervezik, már szinte meg van tőlük a létszám, de még van néhány hely Kutiros vállalkozóknak is.

Egyébként tőlük már azt is tudjuk, hogy jó odamenni, mert Montenegró szépsége legendás, de általában az benne az elrettentő, hogy van egy jó pár száz kilométeres hegyi szerpentines szakasz, ami persze gyönyörű, de hát 8-10 órába tart.

Na, ők erre azt ajánlják, hogy Belgrádig le autópályán, ott ez ember felteszi az autóját vonatra, és kevesebb, mint benzin árban leviteti a verdát a tengerparti nyaraló helyszínre, elég pazar nem?

Szóval mit szólnátok egy tengerparti Jóga táborhoz, Szeptember 5-től?

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Bhakti Kutir
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük