Biztos lesz Kutir Kalendárium, az anyag már tervezés alatt áll…

gsOK, akkor egy kis beszámoló még erről-arról. Indonéziában vagyunk, nagyon sokat rendelek, és nem volt igazán időm írni nektek, és itt az internet sem hasít annyira.

Ellenben Bali maga a paradicsom, főként Hinduként. Amikor megérkeztünk a reptérről elvezető úton láttunk 20-30 méteres szobrokat láttunk körforgalmakban a Mahabhárata hőseiről, az utcák neve Hanumán és más Hindu Istennek neveit viseli.

Itt hatalmas a jóga, az organikus táplálkozás, a tisztító kúrák és mindenféle gyógyítós, ráolvasós tevékenységi körök tisztelete, használata és piaca.

Pár napja egy nagyon kedves meghívásnak eleget téve tartottam egy Ájurvéda előadást a világ „Legzöldebb” iskolájában, ami nagyon jól sikerült. Ott volt a helyi Balinéz Ájurvédikus gyógyítók közül is egy bácsi, akinek saját központja van, és nagyon komoly tekintélye van a szigeten és egy tündér bogár volt, mert végig jegyzetelt, és a végén még egy állásajánlatot is kaptam tőle, habár szerintem ez merő udvariasság volt a részéről.

Szóval nagyon pörögnek itt az események, és nem volt időm írni nektek, hogy még ennyi meg ennyi nap van a határidőig, stb…, de.

Kutir Kalendárium biztos lesz. Az anyag már a nyomdánál van, le adtam a rendelést 200 darabot fogunk nyomtatni, és még van bőven darabszám, amire nem lett előleg átutalva. Szóval, ha akartok Kutir Kalendáriumot nyugodtan jelentkezetek be nálam, utaljátok az előleget, és én majd felteszem a honlapra, amikortól már nincs több darabunk, a 200 db elkelt és már nem lesz rendelhető a cucc.

Én December 17-én érkezem, és azon a hétvégén már át is vehetők lesznek a Kalendáriumok.

Szóval, Om Tat Sat

Baktai Ádám

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Bhakti Kutir
Kiemelt szavak: , , , , .
Közvetlen link.

2 Responses to Biztos lesz Kutir Kalendárium, az anyag már tervezés alatt áll…

  1. Varga Évi szerint:

    Nagyon várunk!!!! :-)))

  2. Puskarini devi dasi szerint:

    Haribol! Szeretnék én is kérni egy kalendáriumot. Sajnos nem találtam infot, hová kell utalni, és mennyit.Köszönettel Puskarini dd.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük