Bhakti Kutir Kalendárium 2017, átvétel, postázás, stb…

bhakti-kutir_hatarido-naplo_borito_2016-07-13_final_elejeKedves Kutir Kalendáriumos Mackók. Múlt héten mindenkinek kiküldtük, hogy december 15-én már eltudom hozni a kalendáriumokat a nyomdából. Valamint azt, hogy a hétvégén átvehetőek lesznek a gyönyörűségek, sőt 16-án, pénteken postázni is tudjuk majd őket.

De csak azoknak írtunk, akik írtak nekünk a kutir.kalendarium@gmail.com címre. Tehát, amennyiben nem kaptál tőlünk levelet, akkor még nem írtál nekünk a fenti email címre. Feltétlen írj nekünk, hiszen így elkerülhető, hogy én 4-5 helyről próbáljam összekeresni a nekem különböző felületeken írt leveleket, lásd facebook személyes és kutiros profilok, a goredas email címem, az sms opció, sőt mivel a sógorom lepasszolt telefonját használom és ő ért hozzá, most már valami viber cucc is van a képernyőmön, amin tegnap vettem észre, hogy van vagy 50 üzenet.

Valamint, így az is kikerülhető, hogy én benne legyek a folyamatban, amitől természetesen felgyorsul az egész rendszer. Gondolom már észrevettétek egy páran, hogy szép formátumú leveleket kaptatok tájékoztatásul, amiben van megszólítás, elköszönés, helyesen is van írva. Na, azokat a leveleket nem én írtam, az Ági volt az.

Tőlem, az egy soros válaszok jöttek, végig kis betűvel, leginkább ékezetek nélkül.

Szóval mindenkinek jobb az, ha én csak megírom a Kalendáriumot és nem vitézkedem a kapcsolattartás részben is.

Köszönöm a figyelmet!

Baktai voltam.

Om Tat Sat

UI: Korlátozott példányszámban még tudtok rendelni Kalendáriumot, mert a nyomdai kerekítés miatt még van néhány példány. De ehhez is írnotok kell nekünk a fenti címen, és előleget utalni December 12-ig.

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Bhakti Kutir | A közvetlen link.

One Response to Bhakti Kutir Kalendárium 2017, átvétel, postázás, stb…

  1. Roth Jánosné szerint:

    Nem tudom, hogy jó helyen kopogtatok-e kérésemmel: két példányban szeretném megrendelni a 201-es évi Bhakti Kutir kalendáriumot. Szívesen átvenném személyesen is, – ha lehetőség volna rá, (a postaköltség megúszása végett, de ha nem megy, akkor természetesen postai úton kérem majd a kézhezjuttatását) Nem tudom, mennyibe kerül, – ha a javaslatom működhet, akkor akár személyesen fizetném, ha lehet, esetleg átvételkor utánvéttel?
    tisztelettel
    Roth Jánosné
    Pár napja ismerem csak ezt a honlapot, és teljesen el vagyok bűvölve a színességétől, a tartalmától, nívójától, és természetesen a “Gazdájától”…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük