Bhakti Kutir Kalendárium 2017, átvétel, postázás, stb…

bhakti-kutir_hatarido-naplo_borito_2016-07-13_final_elejeKedves Kutir Kalendáriumos Mackók. Múlt héten mindenkinek kiküldtük, hogy december 15-én már eltudom hozni a kalendáriumokat a nyomdából. Valamint azt, hogy a hétvégén átvehetőek lesznek a gyönyörűségek, sőt 16-án, pénteken postázni is tudjuk majd őket.

De csak azoknak írtunk, akik írtak nekünk a kutir.kalendarium@gmail.com címre. Tehát, amennyiben nem kaptál tőlünk levelet, akkor még nem írtál nekünk a fenti email címre. Feltétlen írj nekünk, hiszen így elkerülhető, hogy én 4-5 helyről próbáljam összekeresni a nekem különböző felületeken írt leveleket, lásd facebook személyes és kutiros profilok, a goredas email címem, az sms opció, sőt mivel a sógorom lepasszolt telefonját használom és ő ért hozzá, most már valami viber cucc is van a képernyőmön, amin tegnap vettem észre, hogy van vagy 50 üzenet.

Valamint, így az is kikerülhető, hogy én benne legyek a folyamatban, amitől természetesen felgyorsul az egész rendszer. Gondolom már észrevettétek egy páran, hogy szép formátumú leveleket kaptatok tájékoztatásul, amiben van megszólítás, elköszönés, helyesen is van írva. Na, azokat a leveleket nem én írtam, az Ági volt az.

Tőlem, az egy soros válaszok jöttek, végig kis betűvel, leginkább ékezetek nélkül.

Szóval mindenkinek jobb az, ha én csak megírom a Kalendáriumot és nem vitézkedem a kapcsolattartás részben is.

Köszönöm a figyelmet!

Baktai voltam.

Om Tat Sat

UI: Korlátozott példányszámban még tudtok rendelni Kalendáriumot, mert a nyomdai kerekítés miatt még van néhány példány. De ehhez is írnotok kell nekünk a fenti címen, és előleget utalni December 12-ig.

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Bhakti Kutir | A közvetlen link.

One Response to Bhakti Kutir Kalendárium 2017, átvétel, postázás, stb…

  1. Roth Jánosné szerint:

    Nem tudom, hogy jó helyen kopogtatok-e kérésemmel: két példányban szeretném megrendelni a 201-es évi Bhakti Kutir kalendáriumot. Szívesen átvenném személyesen is, – ha lehetőség volna rá, (a postaköltség megúszása végett, de ha nem megy, akkor természetesen postai úton kérem majd a kézhezjuttatását) Nem tudom, mennyibe kerül, – ha a javaslatom működhet, akkor akár személyesen fizetném, ha lehet, esetleg átvételkor utánvéttel?
    tisztelettel
    Roth Jánosné
    Pár napja ismerem csak ezt a honlapot, és teljesen el vagyok bűvölve a színességétől, a tartalmától, nívójától, és természetesen a “Gazdájától”…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük