Bazár Hírek

Tündérek,

Csodálatos cuccok érkeztek Nepálból, és a vándor árusok jóvoltából persze Tibetből is.

Vannak új ruháink (jóga nadrágok, pólók, ruhák, spagetti pántos felsők és persze elvadult hippi cuccok ezerrel), tibeti amulettek, kézzel készített övek  és füstölők, kézzel készített papír noteszkék, szütyők, kicsi és nagy szobrok, éneklő tálak és harangok, sőt én is meg tanultam énekelni egy picit most Nepálban, tehát minden van, gyertek csak gyertek.  Talán csak a zsákban futás, ökörsütés és majális marad el, révén, hogy a védikus kultúrában az ökör szent állat.

Ja és a tegnapi nyílt nap után erősen csökkent a jóga nadrág felhozatalunk, gondoltam szólók. Minden nyári ruha cuccunk, nadrágok, ingek, ruhák, stb., ami most jött 2 és 4 ezer forint közt vannak.

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Bhakti Kutir | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük