Bazár Hírek

Tündérek,

Csodálatos cuccok érkeztek Nepálból, és a vándor árusok jóvoltából persze Tibetből is.

Vannak új ruháink (jóga nadrágok, pólók, ruhák, spagetti pántos felsők és persze elvadult hippi cuccok ezerrel), tibeti amulettek, kézzel készített övek  és füstölők, kézzel készített papír noteszkék, szütyők, kicsi és nagy szobrok, éneklő tálak és harangok, sőt én is meg tanultam énekelni egy picit most Nepálban, tehát minden van, gyertek csak gyertek.  Talán csak a zsákban futás, ökörsütés és majális marad el, révén, hogy a védikus kultúrában az ökör szent állat.

Ja és a tegnapi nyílt nap után erősen csökkent a jóga nadrág felhozatalunk, gondoltam szólók. Minden nyári ruha cuccunk, nadrágok, ingek, ruhák, stb., ami most jött 2 és 4 ezer forint közt vannak.

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Bhakti Kutir | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .