Asztrológiai előrejelzés: Nap a Szűz jegyében: Szeptember 16 – Október 17…

A Nap a Szűzben, ráadásul együttállásban a Jupiterrel és a Vénusszal, mások megsegítését állítja fókuszba. Ebben a jegyben a nagy, elegáns és fennkölt király, a Nap is lehajol az elesettekhez, és főként a gondolkodó bolygók hatása végett feltűri az ingujját és maradandót próbál alkotni mások jólétéért.

virgo

Ezt tetézve Szeptember 18-tól a Mars átlép a Nyilasba és a Vénusz áthalad a saját jegyébe a Mérlegbe, és így az együttműködés hihetetlenül megkönnyebbül az elmúlt időszakok feszültebb, egósabb szakaszai után.

A Mars erőssége a Nyilasban némi idealizmushoz vezethet, míg a Vénusz frissen szerzett ereje meg a simulékonyabb, másokat körbeugráló stílusú együttműködést eredményezheti, szóval abszolút az önzetlenség lesz előtérben.

Amikor a Mars is áthalad a Nyilasba, előáll az, hogy nemcsak produktívan fogunk megoldásokat keresni az optimálisabb együttműködésekre – ahol a mi személyes véleményünk is fontos – de azáltal, hogy a Mars a természetes zodiákus 9. jegyében lesz, a lelki okait és lehetőségeit is fogjuk keresni a harmonikus együtt létezésnek.

Ezek után Október 3-án a Merkúr is csatlakozik a Naphoz és a Jupiterhez, így a tanítás és tanácsadás kerül fókuszba, de persze még mindig a másokon való segítés lesz a vezérfonal.

Majd Október 13-án a Vénusz áthalad a Skorpió jegyébe, a Mars otthonába. A Vénusz/Mars kapcsolódás mindig a kreativitás irányába tolja az embert, de itt azáltal, hogy a Vénusz a Szaturnusz mellé érkezik a Skorpióba, vigyáznunk kell, hogy ne essünk túlzásokba. Hiszen nagy különbség van az önátadás és az önfeladás között.

Október 17-én a Nap áthalad a Mérleg jegyébe.

Om Tat Sat

Baktai Ádám Védikus pap, a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük