Asztrológiai előrejelzés: Nap a Szűz jegyében: Szeptember 16 – Október 17…

A Nap a Szűzben, ráadásul együttállásban a Jupiterrel és a Vénusszal, mások megsegítését állítja fókuszba. Ebben a jegyben a nagy, elegáns és fennkölt király, a Nap is lehajol az elesettekhez, és főként a gondolkodó bolygók hatása végett feltűri az ingujját és maradandót próbál alkotni mások jólétéért.

virgo

Ezt tetézve Szeptember 18-tól a Mars átlép a Nyilasba és a Vénusz áthalad a saját jegyébe a Mérlegbe, és így az együttműködés hihetetlenül megkönnyebbül az elmúlt időszakok feszültebb, egósabb szakaszai után.

A Mars erőssége a Nyilasban némi idealizmushoz vezethet, míg a Vénusz frissen szerzett ereje meg a simulékonyabb, másokat körbeugráló stílusú együttműködést eredményezheti, szóval abszolút az önzetlenség lesz előtérben.

Amikor a Mars is áthalad a Nyilasba, előáll az, hogy nemcsak produktívan fogunk megoldásokat keresni az optimálisabb együttműködésekre – ahol a mi személyes véleményünk is fontos – de azáltal, hogy a Mars a természetes zodiákus 9. jegyében lesz, a lelki okait és lehetőségeit is fogjuk keresni a harmonikus együtt létezésnek.

Ezek után Október 3-án a Merkúr is csatlakozik a Naphoz és a Jupiterhez, így a tanítás és tanácsadás kerül fókuszba, de persze még mindig a másokon való segítés lesz a vezérfonal.

Majd Október 13-án a Vénusz áthalad a Skorpió jegyébe, a Mars otthonába. A Vénusz/Mars kapcsolódás mindig a kreativitás irányába tolja az embert, de itt azáltal, hogy a Vénusz a Szaturnusz mellé érkezik a Skorpióba, vigyáznunk kell, hogy ne essünk túlzásokba. Hiszen nagy különbség van az önátadás és az önfeladás között.

Október 17-én a Nap áthalad a Mérleg jegyébe.

Om Tat Sat

Baktai Ádám Védikus pap, a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük