Amikor az Istenek is lepihennek…

visnuseeleefcutA védikus kultúrában, minden évben megemlékeznek arról, hogy a monszun 4 hónapja alatt az Istenek alszanak. A védák szerint, ami nálunk 1 év, az Istenek szférájában, csak 1 nap, így, ami nálunk 4 hónap, az Ő dimenziójukban csupán egy 8 órás napi alvás.

A nap, amikor az Istenek lepihennek, idén, 2022-ben Július 13-án lesz.

Ilyenkor Indiában nem is kezdenek semmi új és fontos tevékenységbe, mert nem lesz rajta áldás. Ezért is volt meghökkentő náluk az a film cím, hogy „Esküvő monszun idején” mert ők egyáltalán nem celebrálnak házassági szertartásokat ebben a 4 hónapban.

Szóval, ha muszáj valami újba és fontosba kezdenünk a közel jövőben, akkor ez a nap még kiváló erre, asztrológiailag.

Tehát, 2022. Július 13-án kezdjünk bele! Még akkor is, ha csak annyit vagyunk képesek megoldani, hogy leírjuk egy lapra a terveinket, de akár bele is vághatunk, kezdjünk hozzá! Csináljuk!

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a keleti kultúrtudományok szakértője

Ui: 48 percen belül ne kezdjünk 2 külön dologba! Tehát ha ezen a napon több dologba is belevágunk, akkor várjunk 48 perceket az elkezdések előtt!

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Bhakti Kutir, Bhakti Kutir Bindhu: Rövid spirituális inspirációk, Saját Szektánk Értékrendje, Védikus Asztrológia, Védikus Tudástár
Kiemelt szavak: , , , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük