Amikor az Istenek is lepihennek

visnuseeleefcutA védikus kultúrában, minden évben megemlékeznek arról, hogy a monszun 4 hónapja alatt az Istenek alszanak. A védák szerint, ami nálunk 1 év, az Istenek szférájában, csak 1 nap, így, ami nálunk 4 hónap, az Ő dimenziójukban csupán egy 8 órás kis szundi-bundi.

A nap, amikor az Istenek lepihennek, idén, 2015-ben Július 31-én, Pénteken lesz.

Ilyenkor Indiában nem is kezdenek semmi új és fontos tevékenységbe, mert nem lesz rajta áldás. Ezért is volt meghökkentő náluk az a film cím, hogy „Esküvő monszun idején” mert ők egyáltalán nem celebrálnak házassági szertartásokat ebben a 4 hónapban.

Szóval, ha muszáj valami újba és fontosba kezdenünk a közel jövőben, akkor ez a nap még kiváló erre, asztrológiailag.

Tehát, 2015. Július 31-én, reggel 4 óra 15 perctől egészen 6 óra 54-ig egész jó asztrológiai állás lesz új és fontos dolgok elkezdésére. Szóval írjuk le egy lapra a terveinket, vagy vágjunk is bele, de kezdjünk hozzá!

Tudjátok a trükk az, hogy a Hinduk megadják a dolgok módját. Nem csak belevágunk dolgokba hipp-hopp, hanem rákészülünk és megtiszteljük fontos tevékenykedéseinket azzal, hogy utána járunk a lehető legjobb elrendezéseknek és lehetőségeknek.

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Bhakti Kutir, Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: , , , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .