Amikor az Istenek is lepihennek

visnuseeleefcutA védikus kultúrában, minden évben megemlékeznek arról, hogy a monszun 4 hónapja alatt az Istenek alszanak. A védák szerint, ami nálunk 1 év, az Istenek szférájában, csak 1 nap, így, ami nálunk 4 hónap, az Ő dimenziójukban csupán egy 8 órás kis szundi-bundi.

A nap, amikor az Istenek lepihennek, idén, 2015-ben Július 31-én, Pénteken lesz.

Ilyenkor Indiában nem is kezdenek semmi új és fontos tevékenységbe, mert nem lesz rajta áldás. Ezért is volt meghökkentő náluk az a film cím, hogy „Esküvő monszun idején” mert ők egyáltalán nem celebrálnak házassági szertartásokat ebben a 4 hónapban.

Szóval, ha muszáj valami újba és fontosba kezdenünk a közel jövőben, akkor ez a nap még kiváló erre, asztrológiailag.

Tehát, 2015. Július 31-én, reggel 4 óra 15 perctől egészen 6 óra 54-ig egész jó asztrológiai állás lesz új és fontos dolgok elkezdésére. Szóval írjuk le egy lapra a terveinket, vagy vágjunk is bele, de kezdjünk hozzá!

Tudjátok a trükk az, hogy a Hinduk megadják a dolgok módját. Nem csak belevágunk dolgokba hipp-hopp, hanem rákészülünk és megtiszteljük fontos tevékenykedéseinket azzal, hogy utána járunk a lehető legjobb elrendezéseknek és lehetőségeknek.

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Bhakti Kutir, Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: , , , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük