A Bhakti Kutir történetében először meg volt a havi 50 ezres látogatottság, köszönjük!

namasteMost már 4. éve van honlapunk és nagyon igyekszem, hogy minél több hasznos dolgot megosszak veletek. De ebben a hónapban volt először, sőt már szombaton, 20-én megvolt, az e havi 50 ezredik látogatásunk a honlapon. Köszönjük a támogatást.

Persze mostanság nem volt annyira időm friss írásokat feltenni, de rajta vagyok. Szerintetek tegyek fel mások írásai közül is a Kutir honlapjára, mármint témába vágó és hasznos írásokat, vagy maradjunk azon a sémán, hogy csak én internet huszárkódom a honlapon?

És, hogy valami hasznos is legyen, a mai napra azért asztrológiailag eléggé vigyázni kell, kb. olyan lesz mint a múlt szombati, az sem volt vidám.

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Bhakti Kutir, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .