A Bhakti Kutir történetében először meg volt a havi 50 ezres látogatottság, köszönjük!

namasteMost már 4. éve van honlapunk és nagyon igyekszem, hogy minél több hasznos dolgot megosszak veletek. De ebben a hónapban volt először, sőt már szombaton, 20-én megvolt, az e havi 50 ezredik látogatásunk a honlapon. Köszönjük a támogatást.

Persze mostanság nem volt annyira időm friss írásokat feltenni, de rajta vagyok. Szerintetek tegyek fel mások írásai közül is a Kutir honlapjára, mármint témába vágó és hasznos írásokat, vagy maradjunk azon a sémán, hogy csak én internet huszárkódom a honlapon?

És, hogy valami hasznos is legyen, a mai napra azért asztrológiailag eléggé vigyázni kell, kb. olyan lesz mint a múlt szombati, az sem volt vidám.

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Bhakti Kutir, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük