A Bhakti Kutir történetében először meg volt a havi 50 ezres látogatottság, köszönjük!

namasteMost már 4. éve van honlapunk és nagyon igyekszem, hogy minél több hasznos dolgot megosszak veletek. De ebben a hónapban volt először, sőt már szombaton, 20-én megvolt, az e havi 50 ezredik látogatásunk a honlapon. Köszönjük a támogatást.

Persze mostanság nem volt annyira időm friss írásokat feltenni, de rajta vagyok. Szerintetek tegyek fel mások írásai közül is a Kutir honlapjára, mármint témába vágó és hasznos írásokat, vagy maradjunk azon a sémán, hogy csak én internet huszárkódom a honlapon?

És, hogy valami hasznos is legyen, a mai napra azért asztrológiailag eléggé vigyázni kell, kb. olyan lesz mint a múlt szombati, az sem volt vidám.

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Bhakti Kutir, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük