A Bhakti Kutir December havi Vegetáriánusa: Premchand Degra

Premchand Degra 1955. December 1-én született, India, Pandzsáb államában. Fiatalon klasszikus indiai birkózást tanult és 18 éves korától 25 éves koráig versenyzett is. Aztán 1980-ban a testépítés felé fordult.

9 évig volt egyhuzamban Mr. Punjab, Mr. Észak India és Mr. India. Már 1983-ban, 3 évvel az után, hogy elkezdett test építeni, elnyert a Mr. Ázsia címet is, amit összesen 8 alkalommal hódított el, utoljára 1996-ban, 13 évvel az első nemzetközi címe után. A csúcsra 1988-ban ért, amikor is megnyerte a világbajnoki címet középsúlyban, és ez által a Mr. Univerzum díjat, a testépítés egyik legpatinásabb bajnoki címét.

Természetesen Premchand Degra vegetáriánus, és klasszikus indiai házi koszton ért el, amit.

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Bhakti Kutir
Kiemelt szavak: , , , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük