A Bhakti Kutir December havi Vegetáriánusa: Premchand Degra

Premchand Degra 1955. December 1-én született, India, Pandzsáb államában. Fiatalon klasszikus indiai birkózást tanult és 18 éves korától 25 éves koráig versenyzett is. Aztán 1980-ban a testépítés felé fordult.

9 évig volt egyhuzamban Mr. Punjab, Mr. Észak India és Mr. India. Már 1983-ban, 3 évvel az után, hogy elkezdett test építeni, elnyert a Mr. Ázsia címet is, amit összesen 8 alkalommal hódított el, utoljára 1996-ban, 13 évvel az első nemzetközi címe után. A csúcsra 1988-ban ért, amikor is megnyerte a világbajnoki címet középsúlyban, és ez által a Mr. Univerzum díjat, a testépítés egyik legpatinásabb bajnoki címét.

Természetesen Premchand Degra vegetáriánus, és klasszikus indiai házi koszton ért el, amit.

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Bhakti Kutir
Kiemelt szavak: , , , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük