A Bhakti Kutir December havi Vegetáriánusa: Premchand Degra

Premchand Degra 1955. December 1-én született, India, Pandzsáb államában. Fiatalon klasszikus indiai birkózást tanult és 18 éves korától 25 éves koráig versenyzett is. Aztán 1980-ban a testépítés felé fordult.

9 évig volt egyhuzamban Mr. Punjab, Mr. Észak India és Mr. India. Már 1983-ban, 3 évvel az után, hogy elkezdett test építeni, elnyert a Mr. Ázsia címet is, amit összesen 8 alkalommal hódított el, utoljára 1996-ban, 13 évvel az első nemzetközi címe után. A csúcsra 1988-ban ért, amikor is megnyerte a világbajnoki címet középsúlyban, és ez által a Mr. Univerzum díjat, a testépítés egyik legpatinásabb bajnoki címét.

Természetesen Premchand Degra vegetáriánus, és klasszikus indiai házi koszton ért el, amit.

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Bhakti Kutir
Kiemelt szavak: , , , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .