40 órát utaztunk visszafelé, de végül is hazaértünk…

Kedves Kutir Látogatók,

Most Hétfőtől már én fogom tartani azokat az órákat, amelyek időpontilag általában hozzám kötődnek!

volt olyan is, hogy a zöldkezű ember megpróbált kijönni a jógaterembe a szobámból…

Akik nem voltak mostanában a Kutirban azok készüljenek egy komolyabb meglepetésre! Ágim vezényletével a Bhakti Kutir teljesen új köntöst kapott! Én beugrottam Pénteken és nem hittem a szememnek, akkora minőségi váltáson ment keresztül szeretett jóga termünk. Hálás köszönet mindenkinek, akik eljöttek segíteni a szabadidejükben!

És ezúttal szeretnék egy komolyabb saramat is rendezni. Évek óta szerettem volna nyilvánosan köszönetet mondani, vagy értékelni azokat, akik sokat tesznek a mi kis Kutir közösségünkért.

Először is persze, a mostani Kutir felújítás hősei: női kategóriában: Bogáti Krisztina, férfi kategóriában: Ambruzs Szabolcs! Hatékonyság szempontjából a Bhima Klán hozzátétele nagyon nagy segítség volt, nagy létszámmal vonultak fel és keményen oda tették magukat a harcosok. Bogáti Kriszti szinte mindennap ott volt a Kutirban, és nem csak a meghirdetett napokon, hanem szinte végig a 2 hét alatt. Ambruzs Szabolcs meg amellett, hogy szintén Klán vezér, az egyik legelfoglaltabb ember, akit ismerek, így ő az egész éjszakás festéssel, és a Kutir új belépő színeivel érdemelte ki a leget.

Bogáti Krisztinek egy egész havi jóga bérletet gondoltunk jónak, ami Szabolcsnál nem biztos, hogy ok, mert én magam is megtisztelve érzem az ő látogatásait a jóga óráimon. Szerintem egy Navaratna láncot fog kapni, amit úgy is a kedvesének fog adni! (A Navaratna lánc, egy mágikus erejű, talizmánszerű ékszer, ami a Védikus Asztrológia által ismert 9 főbolygóhoz tartozó 9 féldrágakövet sorakozat fel!)

Szót érdemel még Ferenczi Ricsi és Stubán Attila is, akik az első, saját Kutir fejlesztésű füstölőből fognak egy kis ízelítőt kapni!

És akkor ez elmaradt saraim:

  • 2011 legviccesebb Bhakti Kutir honlap hozzászólója: Szilvás Árpád!
  • 2012-ben ezt a címet Budaváry Tomi nyerte el!
  • A Kutir honlapjának 2012 legaktívabb internetes résztvevője: Renner Anita!

Ők mindhárman Budapesttől távolabb laknak, így lehet, hogy az ajcsi jóga bérlet nem hasznos számukra, de díjazva lesznek, csak még gondolkodom, hogy mivel!

És ha már itt vagyunk, akkor 2013-as zarándokutunk legjei: Férfi kategóriában: Az idősebb Tono, mert mindig ott volt, minden busz tetején, és hihetetlen figyelemmel gardedámozta az elesetteket. A hölgyek kategóriájában még nehezebb volt a döntés, mert a srácok is ott voltak a szeren, de a hölgyek nagyon kemények voltak! De, mivel elütötték motorral, beáldozta az egyik lábujj körmét, és így is végig nyomta az utat, a Gangesz fürdéstől, az óceán hatalmas hullámainak meghódításig a választás Trixire esett. Le a kalappal előttük és minden zarándok előtt.

Különben a visszaút azért lett „vicces”, mert az utolsó nap sztrájk volt Indiában, így hajnali 5-kor kellett elindulni, hogy még az útzárok előtt elérjük a repteret. Ott elüldögéltünk 13 órát, majd még 12 órát a Delhi reptéren is, mert másnap is sztrájk lett valahogy! Utána a 9 órás haza repülés, pár órával a müncheni reptéren már nevetségesen gyorsan elrepült.

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Bhakti Kutir | A közvetlen link.

2 Responses to 40 órát utaztunk visszafelé, de végül is hazaértünk…

  1. Budavári Tamás szerint:

    jaaaj. most látom. híres lettem!! máá megint. mindig mondtam, hüének megéri lenni. itt a bizonyíték. egyébként gondolkodtam. Papeszkám, azér öléggé naaagy szerrencsénk van a feleségeinkkel. a felújítás kapcsán előttem van egy kép. bemegyünk. és körülnézünk. és buddhult mosollyal az arcunkon azt mondjuk, h eeeez, tökkééletes. jolly good. és nem hiszünk a szemünknek. erre Ágica megszólal, h de fiúk. ez még nincs KÉSZ!!!! öööö… csak azért írtam, mert a facén kommenteltem egy félkész állapotra, h dzsoli gúd. és őszinte voltam. és ez jött riplájnak, a drága Mamaszítától. szal, ha náluk is lesz felújítás, akkor irány Nepál. vagy Ukrajna. vagy bármi. de ne égessük a szépérzékünket. rizspekt und soyaszósz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük