2015-ben is lesz Bhakti Kutir Kalendárium, sőt még van néhány darab 2014-es is!

Bhakti-Kutir_hatarido-naplo_BORITO_01Drága szép barátaim, idén időben fogom elkezdeni a 2015-ös Kalendárium írását, de persze ez már amúgy is könnyebb lesz, mint a tavalyi, az első.

A dizájn hasonló lesz, de más színekben, és jövőre is majd megpróbálok egy-két olyan dolgot bele tenni, ami miatt majd talán az év végén sem fogjátok kidobni a mi kis gyerekünket. Viszont idén már szeretnék bele kis madzagot is, hogy tudjuk, hogy hol tartunk, és még egy két praktikus apróságot.

Mivel idén már egy pár dolog meg lesz jövőről, és így picit olcsóbb lesz az előállítás, ezért azok akik 2014-es Kalendáriummal rendelkeznek 3700 forintért vehetik majd át a példányikat, 4400 forint helyett.

És mivel olyat sohasem csinálnék, hogy mondjuk “Márciustól olcsóbb a Kalendárium”, mert az nem fair azokkal szemben, akik kifizették a teljes árat, így vártam mostanáig, és a megmaradt Kalendáriumokat méretarányosan alacsonyabb áron szeretném felajánlani még az érdeklődőeknek.

Szóval a maradék 4 hónapra még kaphatók Bhakti Kutir Kalendáriumok, természetesen kb. egy harmad áron, tehát 4400 forint helyett, 1450 forintért. És persze ha most vennétek még egy darabot, akkor a jövő évi, nektek is olcsóbb lesz.

Különben azért vannak még maradék darabjaink, mert nem mindenki jött el a megrendelt példányaiért, így viszont jövőre már csak annyit fogunk nyomni, ahány megrendelés és előleg beérkezett.

És még egy valami, ha lenne időtők vagy kedvetek, azt kellene tudtunkra hozni, hogy van-e észrevételetek. Mint pl. elég strapabíró ez a borító, stb. Mondjuk, én ütöm-verem szegény én példányomat és egyelőre bírja!

Szóval hálás lennénk.

Om Tat Sat

Baktai Ádám

UI: Mi is szokott lenni egy Bhakti Kutir Kalendáriumban?

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Bhakti Kutir
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

One Response to 2015-ben is lesz Bhakti Kutir Kalendárium, sőt még van néhány darab 2014-es is!

  1. Hajós Eszter szerint:

    Szeretnék venni az idei Bhakti Kutir Kalendáriumból. Hol tehetem ezt meg?
    Előre is köszönöm az infot.
    Üdvözlettel: Hajós Eszter

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük