Idén Január 2 lesz asztrológiailag az ideális nap a 2014-es évi fogadalmaink elkezdésére…

2014Mint már sokszor áttárgyaltuk, minden tettünknek meg van a születési horoszkópja.

Tehát azzal simán tudjuk befolyásolni dolgaink alakulását, hogy kiválasztjuk az adott tevékenységünkre a lehető legkedvezőbb időpontot. Lásd, Szingapúrban már évek óta jó asztrológiai időpontokra időzítik a megtervezett császármetszéses szüléseket. De, hát 2018-ra Szingapúr felnőtt lakosságának a 40 %-a dollár milliomos lesz.

Szóval idén a Január 1, mint Újhold napja, azért nem volt akkora flash, de a Január 2 viszont már egészen jó nap asztrológiailag. A csütörtöki napok ugye a Jupiterhez kötődik, ami a legszerencsésebb bolygó a Védikus Asztrológiában, és ráadásul 1 nappal vagyunk Újhold után, Január 2-án, ami szilárd jellegű nap, szóval bármibe is kezdünk meg lesz hozzá a kitartás, hogy végig is csináljuk. Főként úgy, hogy a Csütörtök délutáni szakasza is szilárd jellegű.

És még ehhez az is hozzá jön, hogy a Hold az Uttarasadha csillagképen fog áthaladni, ami megint csak szilárd természetű, szóval igen csak áldás lesz a Január 2-án elkezdett tevékenységeinken.

Ez még különösebben érvényes lesz, ha reggel 6 óra 25 és 8 óra 24 perc között kezdünk bele az új dolgainkba, vagy fogadalmainkba. De az esti 19 óra 45 perc, és a 22 óra 28 perc közötti szakasz is igen kiváló. 

Persze lehet, hogy kicsit későn szóltam, de hát pont ez lett az egyik indító oka az egész éves kalendáriumnak a kinyomtatására, hogy meg legyen az egész év előre.

Egyébként, ha arra várunk majd, hogy egy nagyon különlegesen felhatalmazott napon kezdjünk bele az idei évünkbe, akkor az meg Január 4 lesz, ami egy Sziddha Jóga nap, ami ugye azon napok egyike, hogy bármibe is kezdünk bele, az sikerre van ítélve! (Ha van rá érdeklődés akkor arra a napra is fel tudom majd tenni az óra-percet is.)

Különben az éves Kalendárium annyira szép lett, hogy még utólag próbáltam maradandóra alkotni benne valamit, hogy a 2014-es év végén se legyen meg az ingerencia arra, hogy kidobjuk a szemétbe. Mert persze az éves asztrológia és még a napi előrejelzések is elszállnak, de hát ott vannak a minden évben ismétlődő különleges napok, és az egészségügyi tanácsok is, amelyek örök életűek, de ezen felül is szerettem volna valamit bele tenni.

Így került bele a Kalendárium elejébe a hét napjai, a Hold napok és az összes csillagkép leírása is táblázatok formájában, mert ezek az információk sincsenek annyira összeszedve egybe, de még az interneten sem, és hát ez így igen csak maradandó információ lehet.

Pont ebből fakadóan, meg hát persze túlkésőn is kezdtem neki, egy valami kimaradt a 2014-es Bhakti Kutir Kalendáriumból. A Sziddha és Mritju Jóga napok. Úgy terveztem, hogy persze mindennapra előre ki van számítva az, hogy milyen napunk lesz, de gondoltam, hogy az összes éves bolygóállást is betesszük a Kalendáriumba, és én abba a mappába írtam bele a tuti nyerő és tuti bukó napokat is, tehát a Sziddha és Mritju napokat.

Ide kattintva egyébként fent lesz a honlapon minden Sziddha és Mritju Jóga nap, amelyek, mivel nincsenek sokan az évben akár kézzel be is másolhatóak a Kalendáriumba, de ha akarjátok, akkor utólag kinyomtathatjuk akkora méretben és olyan dizájnnal, mint a Kalendárium és így be lehet még csúsztatni a Kalendáriumba.

Egyébként, ahogy kész lesz az új adag Kalendárium, a jövő héten, egyből sikítok!

Om Tat Sat

Baktai Ádám

UI: Egyébként a 2014-es év első havi asztrológiai előrejelzését itt el tudjátok olvasni…

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Idén Január 2 lesz asztrológiailag az ideális nap a 2014-es évi fogadalmaink elkezdésére… bejegyzéshez 2 hozzászólás

  1. Edem hozzászólása:

    Igen, igen a január 4 es óra-percre van érdeklődés ;).

  2. Csollák Rita hozzászólása:

    En nagyon orulnek a kinyomtatott dizajnos plusz oldalnak 😉

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..