Védikus Asztrológiai Előrejelzés: 2011 Augusztus és a előrelátható tőzsdei bukások…

Sokan azt kérdezik tőlem, hogy mi is történik a világban?

A válasz egyszerű, a Rahu esésben van, egy mellette teljesen széthulló Holddal, mindez 27 naponta 3 napig. Ez most Augusztus 9-én, 11.52-ig tartott. A londoni zavargások, az, hogy Amerikában akkorát zuhant a tőzsde, hogy ez minden idők 7. legnagyobb egy napos buktája, az mind ennek a furcsa bolygó állásnak köszönhető.

2009 végétől került esésbe a Rahu, a felszálló Hold csomópont. Addig is gáz volt, mert a Jupiter esésben hozta be a gazdasági válságot, ez a Jupiternél egy 12 évente megtörténő 1 éves periódus, amikor a bolygóhoz kapcsolható jelenségek, mint pl. a banki világ, az igazság szolgáltatás, a szervezett vallási csoportok, stb. mind megszenvedik ezt a korszakot. Viszont 2009 végétől a Rahu specialitásai is közre játszanak a gazdasági helyzet fenntartásában.

Izland példája hihetetlenül érdekes, ők kiszálltak az úgymond nyugati pénzvilágból, és összekapták magukat gazdaságilag, mondjuk nem is hallunk róluk a szintén Rahuhoz köthető médiából.

Sajna még 2012 végéig esésben lesz a Rahu, és a következő tőzsde bezuhanós, mindenki megőrülős szakasz pedig Szeptember 3, 4 és 5-én fog bekövetkezni. Az azt következő két szakasz még durvábbat fog ütni, mert a fent említett Rahu-Hold együttállás a Skorpió jegyében szokott lenni, aminek a Mars az uralkodó bolygója, és a vörös bolygó is esésben , azaz a leggyengébb pozícióban lesz majd Októberben.

Persze most majd Augusztus 17.-én a Nap belép saját jegyébe, az Oroszlánba, és akkor majd a vezető pozícióban lévők, akiket a Nap és az Oroszlán jellemez leginkább, úgy érzik majd, hogy közbe kell avatkozniuk, de ez sem lesz megoldás. A legjobb része ennek az augusztusi közbelépésnek az, hogy fény derül arra, hogy kik az igazi vezetők. A Nap erőssége feltüzeli az igazi irányítókat, akik akár saját kárukra és tűzen-vízen át is megvédelmezik ’alattvalóikat’, akik inkább az üzlet végett vannak benne a politikában, azokat a Nap nem motiválja, ők a hatalmat saját javukra fordítják és nem az irányítás eszközét látják benne.

Pont mostanság kérdezte az egyik ismerősöm, hogy a Védákban, hogyan írják le a vezetőket, most ebbe nem fogok belemenni, majd erről bővebben írok a blog bejegyzésekben.

Az Augusztus 17 hajnala amúgy is érdekes lesz, mert órákon át a Nap, a Vénusz és a Merkúr is nemcsak 1 fokon belül fognak tartózkodni, hanem 10 percen belül! Az asztrológiában nem annyira jártasoknak mondom, hogy 5 fokon belül számítanak erősnek a bolygó együttállások, ami egy fokon belül zajlik, az már komoly. 1 fokban 60 perc van, szóval a 10percen belüli együttállás meghatározó lesz.

Sajnos nálunk ez hajnalban lesz, de a világ más részein kíváncsi leszek, hogy mi fog történi.

Augusztus 3-án a Merkúr elkezdett retrográlni, amivel lényegesen közelebb kerül a földhöz, és ezzel a kommunikáció, a precizitás, a racionális gondolkodás és a többi Merkúrhoz köthető minőségek előtérbe kerülnek a mindennapokban. De Augusztus 17-én a Merkúr visszahátrál a Rák jegyébe, ahol Ő nem igazán érzi jól magát, és addig amíg hátra felé megy, gátolja majd az érzelmi kommunikációnk hatékonyságát. Elképzelhető, hogy ugyanazt és ugyanúgy fogunk mindent újra meg újra átbeszélgetni, mindenféle változás látszata nélkül. Legyünk picit türelemmel, mert Augusztus 27-től a Merkúr újra előre halad, és újra könnyebb lesz a kommunikációban való előrejutás.

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Bhakti Kutir, Horoszkóp
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük