Védikus Asztrológia Tanfolyam indul

eredeti asztrológiai képlet egy pálmalevélről

Védikus Asztrológia Tanfolyam indul, de most tényleg! Amit tavasszal elmulasztottunk, ősszel bepótoljuk. Nem is azért nem indult el a tanfolyam az előző időpontban, mert igény nem volt rá, hanem mert picit sok dolog került a tányérunkra.

Azóta voltam Nepálban, lett egy új teázó a Kutirban, egy kedves barátom harcművészetet is oktat már nálunk, India még mindig a világ legjobb helye, és oda menni is fogunk Novemberben, szóval nem telt haszontalanul a nyár, és most már összeszedetten beindulunk. Lécci írjatok, ha igény volna rá a lelketekben, elöljáróban csak annyit, a tematika marad: havi 1 szombat, de akkor 8 órában.

Kedvcsinálóként felteszem majd az elkövetkező hónap asztrológiai előrejelzését, holnap vagy holnapután a honlapra.

Itt bővebben olvashatsz a Védikus Asztrológiáról…

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Bhakti Kutir, Horoszkóp
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük