Védikus Asztrológia Tanfolyam indul

eredeti asztrológiai képlet egy pálmalevélről

Védikus Asztrológia Tanfolyam indul, de most tényleg! Amit tavasszal elmulasztottunk, ősszel bepótoljuk. Nem is azért nem indult el a tanfolyam az előző időpontban, mert igény nem volt rá, hanem mert picit sok dolog került a tányérunkra.

Azóta voltam Nepálban, lett egy új teázó a Kutirban, egy kedves barátom harcművészetet is oktat már nálunk, India még mindig a világ legjobb helye, és oda menni is fogunk Novemberben, szóval nem telt haszontalanul a nyár, és most már összeszedetten beindulunk. Lécci írjatok, ha igény volna rá a lelketekben, elöljáróban csak annyit, a tematika marad: havi 1 szombat, de akkor 8 órában.

Kedvcsinálóként felteszem majd az elkövetkező hónap asztrológiai előrejelzését, holnap vagy holnapután a honlapra.

Itt bővebben olvashatsz a Védikus Asztrológiáról…

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Bhakti Kutir, Horoszkóp
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .