Pancsakarma hírek…

kurkuma, neem és egy-két ájurvédikus fincsiség...Már lement az első alkalom, és hála a helynek és főként Erikának lehettünk kint a kertben, a napon, ami egy extra nagyon jó pont volt az egészben, nagyon köszönjük. Viszont arra kellene ügyeljünk, hogy az Erika kertjében vagyunk, szóval időben kellene megérkezzünk, 5-ig kint fogunk állni a kapu előtt, hogy ne másszunk rajtuk át több etapban, és akkor együtt, egyben becsúszanánk. És ez a kérés természetesen tőlem jön, mert házigazdáink túl tündérek, hogy ilyet mondjanak nekünk. Tehát Május 16, Péntek, 17 óra. Kelenhegyi út 49.

Valamint már eleve úgy indultunk el ezzel a tanfolyammal és alkalommal, hogy tudtam, hogy páran elfoglaltságaik és utazásaik miatt egy héttel később kezdenek. Szóval, akik nem értek oda, stb. vagy még utólag szeretnének kapcsolódni, azok nyugodtan jöhetnek még. A menet egyszerű lesz, lemegy a következő hét feladatainak áttárgyalása és a gyógynövények kiosztása, majd utána újra átvesszük az első hét teendőit a később kezdőkkel.

OK?

Utolsóként egy kis inspiráció nektek, én most egy héttel hamarabb kezdtem el a Pancsakarmát, és hát mivel bennem szerencsére semmiféle lappangó cucc nincs, amit a Pancsakarmának ki kellene belőlem ebrudalni, így hát a kúra az én szervezetem legnagyobb egészségügyi veszélyforrása ellen kapcsolt be. Mármint, ugyan aranykakas díjas felső testem van, de hát az utóbbi időben picit inkább a divatosan duzzadt kategóriában indultam, és így az első héten 6 kiló ugrott le rólam.

Ezt persze ne vegyük alapnak, mert lehet, hogy rajtatok összesen nincs 6 kiló, ami lepattanhatna, csak picit alul optimistán látjátok magatokat, meg hát én egy elég gyors anyagcserével rendelkező férfiember vagyok és hát rajtam nagyon sok plusz volt most.

Ja, és egy picit persze Baktaisra sikerült nekem az első hét, mert azért kenyeret minden nap ettem, és habár önszántamból nem, de ajándék végett azért lecsúszott egy liter barna színű, zérós üdítő is.

Szóval újfent csak ajánlani tudom a Pancsakarmát, mert egész egyszerűen működik.

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Ájurvéda
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük