Kutir Klub Kártya

Üdv a fedélzeten! Izgalmas utazásra invitálunk; egy újdonságokkal, kihívásokkal, csodákkal, feltöltődéssel, pihenéssel, mosollyal, fejlődéssel, megtisztulással teli kalandra!

Ha készen állsz rá, látogass el hozzánk a Bhakti Kutirba, és jelentkezz a május 5-én induló Kutir Klub Kártya programunkra! A jelentkezési lap kitöltésével veszi kezdetét az utazás, és annak valós lehetősége. A legszerencsésebb vendégünk ugyanis ingyenesen kísérhet el bennünket a következő ázsiai utunkra!!!

Vagyis megajándékozzuk egy csodálatos, valóságos, tényleges ázsiai utazással!

Tessék tehát bátran jelentkezni, sokszor, sokfélét kipróbálni, aztán pedig Ázsiában kalandozni!

Szerintünk jó terv, és szerinted?

A részletekről az Aktuális menüpontban olvashatsz. Bővebb tájékoztatásért forduljatok bizalommal hozzánk a 06/70 946 65 65 telefonszámon!

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Bhakti Kutir | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük