Kutir Klub Kártya

Üdv a fedélzeten! Izgalmas utazásra invitálunk; egy újdonságokkal, kihívásokkal, csodákkal, feltöltődéssel, pihenéssel, mosollyal, fejlődéssel, megtisztulással teli kalandra!

Ha készen állsz rá, látogass el hozzánk a Bhakti Kutirba, és jelentkezz a május 5-én induló Kutir Klub Kártya programunkra! A jelentkezési lap kitöltésével veszi kezdetét az utazás, és annak valós lehetősége. A legszerencsésebb vendégünk ugyanis ingyenesen kísérhet el bennünket a következő ázsiai utunkra!!!

Vagyis megajándékozzuk egy csodálatos, valóságos, tényleges ázsiai utazással!

Tessék tehát bátran jelentkezni, sokszor, sokfélét kipróbálni, aztán pedig Ázsiában kalandozni!

Szerintünk jó terv, és szerinted?

A részletekről az Aktuális menüpontban olvashatsz. Bővebb tájékoztatásért forduljatok bizalommal hozzánk a 06/70 946 65 65 telefonszámon!

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Bhakti Kutir | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .